Nieuw

Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken: “Migranten” uit de Middellandse Zee direct terugsturen

“Bootmigranten” die uit de Middellandse Zee worden gevist, dienen nu direct weer naar Afrika teruggebracht te worden, aldus het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken. Daarmee wil men de mensen ertoe bewegen om in de eerste plaats helemaal niet te proberen de gevaarlijke overtocht te wagen.

contra-magazine

Het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken spreekt zich er voor uit om in de Middellandse Zee geredde “migranten” indien mogelijk direct naar Afrika terug te sturen. Dat bevestigde het kantoor van minister van Binnenlandse Zaken van Thomas de Maizière (CDU) tegenover de “Welt am Sonntag”. “Het ontbrekende vooruitzicht om de Europese kusten te bereiken, zou een reden kunnen zijn  waarom de migranten er vanaf zien om met inzet van hun eigen leven en enorm veel eigen financiële middelen te beginnen aan de overtocht”, verklaarde een woordvoerster. “Het doel moet zijn om van de smokkelaar-organisaties het fundament af te pakken en de migranten te behoeden voor de levensgevaarlijke overtocht over de Middellandse Zee”.

E.J. Bron >>

Doe mee met 8.097 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6136 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken: “Migranten” uit de Middellandse Zee direct terugsturen

 1. De 180 graden draai onder druk van de CSU van Seehofer betekent voor Duits klein links (Shara Wagenknecht Grune)dat zij zich voor hun achterban ook bedrogen weten in de ‘humanitaire reden’ en slechts figureerden in Juncker Timmermans ‘asielopvang smeed de Europese unie samen.

  Like

 2. copywriter // november 6, 2016 om 21:12 //

  Dit gaat natuurlijk nooit gebeuren. Merkel zegt gewoon nein en daarmee uit.
  Brussel zegt gewoon non en daarmee uit. Vervolgens gaat men een paar jaar onderhandelen en komt er een halfslachtig compromis uit de bus waar niemand wat mee kan en tegen die tijd hoeft het al niet meer want dan heeft Duitsland inmiddels opgehouden te bestaan.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // november 7, 2016 om 01:50 //

  En zie; de Grünen (lees linkser dan Mao en Stalin bij mekaar geteld) schreeuwen moord en brand!

  Like

 4. Esperanza // november 7, 2016 om 01:59 //

  Tuurlijk kan dat niet. Zou alle sukkels die daar hun goedmensch-bestaan zin mee geven plus de asielindustrie brodeloos maken.

  Like

 5. Esperanza // november 7, 2016 om 02:20 //

  Like

 6. Aahaa Abraham Mateo, de jonge ster die omhoog schiet met zijn muziek. curo

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: