Nieuw

Open brief aan een naïef blond jochie

Lieve schat,

Gisteren middag rond een uur of drie kwam je in Nijmegen in het centrum op de kruising van de Broerstraat en de Molenstraat zo een beetje voor de deur van Bakker Bart op me toe stappen. Of ik even een minuutje tijd voor je had was je opening om vervolgens aan mij te vragen of ik wist wat er momenteel in Syrië allemaal gebeurde. Oeps ik had je nu kunnen vertellen wat er daar allemaal aan de hand was en je de vraag kunnen stellen of jij ook wist wie er eigenlijk verantwoordelijk is voor al die puinzooi, maar helaas ik was aan het werk en op het moment dat ik aan het werk ben ga ik dit soort discussie met jouw en ook met de cliënten die ik dagelijks bezoek uit de weg. Mijn werkgever gaat er ook niet blij van worden wanneer ik midden in Nijmegen uit de doeken ga doen wat mijn mening is op het moment dat ik daar sta met zijn naam op mijn kleding. Dus ik herhaalde dat ik helaas geen tijd had ondanks het feit dat ik graag met jouw onder het genot van een bak koffie wel even verder had willen kletsen over Syrië.

Je nam hier geen genoegen mee en vroeg mij vervolgens of ik geld zou willen doneren aan het rode kruis om de mensen aldaar te helpen. Ik keek je aan, beet op me lip en antwoorden je eenvoudigweg met een duidelijk NEE. Om snel door te lopen aangezien ik niet wist hoe lang het mij nog zou lukken om vriendelijk te blijven lachen tegen je zonder even uit te leggen hoe ik over het rode kruis denk.

Tja in de wetenschap dat je dit nooit zult lezen aangezien mensen die de straat op gaan namens het rode kruis nou niet bepaalt de lezers zijn van Fenixx ga ik hier middels deze open brief toch je vragen en opmerkingen in deze beantwoorden. Ik vond je blik toen je mij nakeek overigens heel schattig en vol onbegrip alsof je niet begreep dat er mensen zijn die geen donatie aan het rode kruis zouden willen doen. En ook dit had ik je graag even willen uitleggen.

Zo had het kunnen gaan.

Een leuke blonde krullenkop van een jaar of 20 schat ik, ben daar niet zo goed in overigens, kwam op me af lopen in Nijmegen en vroeg of ik wist wat er in Syrië allemaal aan de hand was. Wanneer ik de discussie met hem was aangegaan dan was het gesprek 100% zeker uitgedraaid op de asielindustrie en ik zou dit lieve jochie, die overigens helemaal uit Utrecht kwam, gevraagd hebben of hij ook nog een leuke blonde zus of jonger zusje had om hem vervolgens met de veiligheid van zijn zus(je) te confronteren nu de islam Utrecht reeds voor een groot deel in de macht heeft. Hoe zou je reageren wanneer een stuk of wat van die ‘lieve Syriërs’ je zus(je) als een stuk vuilnis zouden meenemen en naar hartenlust zouden verkrachten? Ik had graag de reactie van die lieve blonde jongen hebben willen zien op deze vraag.  De eerste reactie zou zijn dat dit een belachelijke vraag is en wanneer ik dan was begonnen met het opsommen van voorbeelden dan zou je waarschijnlijk snel de Molenstraat uit rennen om via het Keizer Karelplein en de van Schaeck Mathonsingel het station in te vliegen om de eerste de beste trein terug naar Utrecht te pakken.

Dat was jammer geweest aangezien we dan niet aan het rode kruis zouden zijn toegekomen en had ik je niet over ‘De Crisis Karavaan’ kunnen vertellen en je kunnen adviseren om dit boek van Linda Polman eens te bespreken tijdens een van de vele ‘sociaal doen’ lessen en projecten waar je tijdens je studie mee gehersenspoeld wordt.

Ik had je dan ook niets kunnen vertellen over al het geld dat het rode kruis aan hamas schenkt zodat ze wapens kunnen kopen om onschuldige Israëlische kinderen te vermoorden en dat dit voor mij wel de allerbelangrijkste reden is om geen donatie aan hen te doen en deze reden is zelfs nog belangrijker voor mij dan het feit dat ik van mening ben dat ik niet hoef te betalen voor de derde auto of het vierde vakantiehuis van de directie van het rode kruis. Overigens zou je het feit dat het rode kruis mede verantwoordelijk is voor de dood van palestijnse kinderen die als levend schild misbruikt worden door hamas al helemaal niet kunnen en willen accepteren, ach de waarheid doet pijn en kan kei hard zijn.

Lief jochie het spijt me dat ik je dit niet heb kunnen vertellen, verkeerde moment of de verkeerde plaats zeg het maar, echter hoop ik dat je in je nog jonge en prille leven zelf tot inkeer gaat komen en zelf je eigen weg vindt. Een weg of pad die je weer zelf laat nadenken en je laat beseffen dat de wereld niet zo mooi is als omschreven in je maatschappijleer boekjes. Niet elke neger is zielig, niet elke moslim in onschuldig en het is niet onze schuld dat ze elkaar uitmoorden. Wij zijn hier niet verantwoordelijk voor en kunnen niet de ellende van heel de wereld op onze schouders dragen. “Eigen volk eerst” en ja je mag dit een kut opmerking vinden echter is het wel de waarheid en datgene waar wij met zijn allen naar toe moeten werken. Denk aan je eigen, denk aan je zus(je) en weet dat die mooie blonde haren op je hoofd bij veel van dat volk dat wij hier krijgen opgedrongen door de EU en het zooitje Haagse lafbekken agressie opwekken. En ja dan ben ook jij een slachtoffer van de islam echter hoop ik voor jouw dat dit nooit zo ver gaat komen, maar dan zou je wel even anders en eerlijker moeten gaan nadenken.

Er is nog tijd voor je en ik hoop dat je tot inkeer gaat komen en dat dit mogelijk is zie ik nog steeds aan me eigen aangezien ik ook in het verleden op de bres gesprongen ben om toe te kunnen treden tot het gutmensch legioen namens de Socialistische Partij. Ik ben wel eigens gaan nadenken en de waarheid gaan weg filteren tussen het manipulerende linkse politiek correcte gedachtegoed. Er is nog hoop al is dit enkel wanneer je dit zelf gaat inzien en de leugens toegebracht door het Nederlandse onderwijssysteem gaat doorzien.

Succes en groeten van Bolo

 

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2070 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Open brief aan een naïef blond jochie

 1. polderboy // november 5, 2016 om 20:21 //

  Goed stuk geschreven, Bolo.

  Inderdaad, ze her verpakken geopolitieke doelstellingen heel gewiekst tot “het strijden voor mensenrechten”. Natuurlijk zijn veel kinderen daar helaas ten onrechte slachtoffer van, die gladde onwelriekende Rutteliaanse marketing tactieken.

  Ik kan me nog herinneren, toen de franciscaner pater Frans point blank door zijn hoofd werd geschoten in Syrië, wat de NPO zei: “De vrijheidsstrijders zagen hem dus als een collaborateur van Assad, en daarnaast had men hem gewaarschuwd weg te wezen.”

  De “vrijheidsstrijders” van de NPO bleken kort daarna allemaal ISIS, Nusra en Al Qaeda te zijn: zogenaamd “overgelopen”. Huurlingen van het meest gore soort. Uit het feit dat kinderen voor de gerechtigheid van die goor lappen de straat op gaan, blijkt wel hoe ver de elite hier het land reeds naar de verdommenis heeft geholpen.

  Like

 2. Pater Frans, klopt ja alleen was het nog erger gesteld met de Nederlandse media. Op staatsradio 1 werd de beste man beticht van provoceren en riepen ze nog net niet dat het allemaal zijn eigen schuld was. Dit soort islam propaganda leverde ons weer een 10.000 extra asiel jihadisten op…….

  Like

 3. Als je naar het Mediafonds kijkt op de Herengracht in Amsterdam,vlak bij de Stopera ,dan zie je dat het bestuur uit linkse mensen bestaat en diezelfde linkse mensen nog meer functies hebben,ook in de kunst en cultuur,links is voor 100% vriendjespolitiek,ze helpen elkaar aan baantjes decennia lang.Het betaalt uitermate goed.

  Like

 4. De Amsterdamse ambtenarenpopulatie is voor 99 procent afkomstig uit de rijen van GL, Pvda en D66.
  Het is een incestueus ziek zooitje

  Like

 5. Maar dat zag je ook bij de SS, ze zaten op de eerste rij in de schouwburg van klassieke muziek of opera te genieten, ze aten in de beste restaurants, de propagandamachine draaide op dat moment al op volle toeren en ondertussen werden de gaskamers gebouwd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: