Nieuw

Duitsers starten posteractie : STOP DE ASIEL TSUNAMI

In de Duitse steden Rübgarten, Altenburg, Pliezhausen, Oferdingen, Mittelstadt, Riederich, Bempflingen, Neckartenzlingen, Altenriet, Häslach, Walddorf en Gniebel heeft een regionale groepering middels posters laten weten dat het inmiddels genoeg is met de asiel zoekende verkrachters, criminelen en jihadisten van Merkel.

De mensen die deze posters in de dorpen gelegen onder Stuttgart hebben opgeplakt zonden afgelopen vrijdag foto’s van deze poster onder andere naar het blog ‘Bürgerinitiative Dettenhausen’ om ook de rest van Duitsland van deze actie op de hoogte te brengen.

1

1

Deze nieuwe actiegroep heeft talrijke steden met honderden posters volgeplakt om duidelijk te maken dat het genoeg is. Het gaat hier om een heel netwerk van activisten, die middels deze vreedzame vorm van protest over dit belangrijke onderwerp “STOP DE ASIEL TSUNAMI” een einde willen maken aan de overstroming aan ‘vluchtelingen’.

1

Men wil laten weten dat de maat vol is en de inwoners zich niet langer meer wensen te laten voorliegen door de mainstream media.

De mensen zitten niet te wachten op een “gecontroleerde immigratie” ze willen een einde aan de toestroom van asielzoekers. De mensen willen dat de ‘vluchtelingen terugkeren naar het land van herkomst en verder niets. Het Duitse volk is er klaar mee en dat wil men duidelijk maken.

1

We willen Duitsers zijn in Duitsland en niet in een immigratieland. Non-integratie is de oplossing en in plaats hiervan systematische deportaties. Duitsland moet opnieuw het land van de Duitsers worden en niet langer een speeltuin zijn voor sociale toeristen van over de hele wereld.

Deze postercampagne is een duidelijke NEE. Een NEE tegen criminelen, gutmenschen, landverraders en de politiek die ons op wenst te zadelen met deze ‘vluchtelingen’. Er zijn nog steeds mannen en vrouwen in onze regio die klaar staan voor de strijd en niet bereid zijn om hun huis en haard op te geven. Ze staan klaar om te vechten voor hun bezit en bereid om dit tot de laatste tand te verdedigen.

1

Dit alles is te zeggen met slechts één enkele zin: STOP DE ASIEL TSUNAMI

Artikel van detten hausen asyl betrug

vertaling Bolo

origineel artikel https://dettenhausenasylbetrug.wordpress.com/2016/11/04/asylflut-stoppen-hunderte-plakate-in-der-region/

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

3 Comments on Duitsers starten posteractie : STOP DE ASIEL TSUNAMI

 1. gewoon omdat dit ook Duits is en de jukebox overmatig traag door het gebrek aan snelheid van mijn chromebook

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // november 6, 2016 om 00:54 //

  Ik vind het wel een goeie actie maar ben alleen benieuwd wanneer ze opgepakt gaan worden, iemand die stickers laat maken is vrij eenvoudig op te sporen en de regering Merkel is natuurlijk not amused van zo’n initiatief. Merkel heeft regelmatig contact met Erdogan, ik maak me sterk dat zij zomaar even tussendoor kan vragen hoe hij dit oplost, het antwoord kennen we ‘oppakken! Onze eigen Ernst Hirsh Ballin kon er ook al wat van, die liet een cartoonist midden in de nacht van zijn bed lichten door een peloton politieagenten, voorbeelden zat dus voor La Merkel.

  Like

 3. Ach net zoals in Den Haag werden de islam kritische demonstranten door de media óók extreem rechts genoemd, tja het beestje moet een naam hebben hé of eigenlijk beter tegen weten in geclassificeerd worden als een stelletje “randdebielen” door de rooie rotzakken die nu eenmaal aan de macht zijn in Europa.

  Extreem rechts in Berlijn vorderen opnieuw: “Merkel moet weg” – Tagesspiegel

  Rechts-extremisten die zaterdag de straten van Berlijn opgingen om te protesteren tegen bondskanselier Angela Merkel, meldt de Tagesspiegel.

  Volgens de krant liep het aantal actievoerders van 500 tot 200 deelnemers terug. De demonstratie moest rond 15:00 PM bij het centraalstation beginnen, om 16:00 PM kwamen er nog steeds deelnemers.

  In de buurt van de Kanselarij, scandeerden de demonstranten “Merkel moet weg” en gingen vervolgens naar het Alexanderplein. Dit is sinds het begin hun vierde protest onder het motto “Merkel moet weg”.

  De tegen-demonstranten van het linkse kamp verzamelden zich ook bij het centraal station.

  Voor de veiligheid zorgden meer dan 1.100 politieagenten. Hoewel er geen incidenten waren geweest, werden er toch arrestaties verricht.

  Het aantal deelnemers van “Merkel moet weg” daalde gestaag dit jaar. In maart kwamen er veel vluchtelingen naar Duitsland, in mei kwamen er minder dan 3000 demonstranten, aan het einde van juli, waren er ongeveer 1800 mensen op de been en nu nog maar 1300.

  https://de.sputniknews.com/politik/20161106313236589-deutschland-demo-merkel/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: