Nieuw

Asscher, sluipmoordenaar van de Nederlandse cultuur

Ik vraag me af hoe het toch komt dat ik elke keer weer woedender word als ik merk hoe het establishment een onschuldig kinderfeestje criminaliseert, door het voor ‘racistisch’ te verklaren. Is die Zwarte Piet nu zo’n steunpilaar van de Nederlandse cultuur? Zou ik niet zeggen in eerste instantie. In tweede instantie wel. Want het gaat over een belangrijk element van onze cultuur; de speelsheid. Dat is ook het spelen met beelden, zoals dat gebeurt met carnaval. Dat spelen met sjablonen en cliché’s is een essentieel onderdeel van de Westerse maatschappij. Het gaat over iets veel verders dan alleen de vrijheid van meningsuiting. Het is ook de vrijheid om grapjes te kunnen maken, over jezelf en over anderen. Het is het beperken van die vrijheid om eventjes adem te kunnen halen die zo woedend maakt.

Door Joost Niemöller

verder lezen : http://joostniemoller.nl/2016/11/asscher-sluipmoordenaar-nederlandse-cultuur/

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2070 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

6 Comments on Asscher, sluipmoordenaar van de Nederlandse cultuur

 1. Het “eventjes aanpassen” van zwarte Piet is de opmaat voor een veel grotere operatie. Pasen zal snel volgen, dan de kerst. Suikerfeest en ramadan zullen we “even moeten accepteren”.

  Stap voor stap wil men ons duidelijk maken dat wij, blanken, geen cultuur hebben en geen identiteit. Nu is het ook wel moeilijk om je eigen cultuur en identiteit te zien als je er midden in zit en er vanaf je geboorte aan gewend bent: je ziet voornamelijk wat afwijkt van wat je gewend bent. En zo klinkt het sprookje heel acceptabel voor veel mensen “wij, blanken, hebben geen identiteit en geen cultuur en de nieuwkomers wél.”

  Blijkbaar denkt onzer overheid dat het voordelen heeft om de blanken onder het tapijt te vegen. Dat de nieuwkomers grotendeels een cultuur uit de middeleeuwen hebben en de identiteit van veroveraar en onderdrukker, dat schijnt ze niet te hinderen.

  Like

 2. Als je je cultuur wilt behouden zul je eerst de oorzaak van dit verderf moeten elimineren. Te beginnen bij de vijfde colonne: de verraderlijke elementen in het overheidsapparaat, de media en de onderwijsinstellingen. Wie durft?

  Like

 3. Esperanza // november 5, 2016 om 15:34 //

  Misselijkmakend glijmiddel, niet om aan te zien, slijm druipt van zijn farizeërharses.

  Like

 4. extreem linkse jood

  Like

 5. Nee is geen jood, maar een fascistoïde bankiersvriend.

  Like

 6. In 1492 wist men in Spanje onder Ferdinand II van Aragón en Isabella I van Castilië ook met zulke lieden kom af te maken. Daarna volgende een lange periode van welvaart.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: