Nieuw

Alternatieve Kristallnachtherdenking wordt pro-Palestijnse-Zwarte-Piet-manifestatie

Wie had dat gedacht? Van een Hamasknuffelaar als spreekster bij een Kristallnachtherdenking in 2015, naar een Zwarte Piet activist bij de Kristallnachtherdenking in een synagoge, in 2016. De schandalige reeks van incidenten bij deze herdenking is blijkbaar nog niet gestopt.  

Het dieptepunt qua schandalig misbruik van de Kristallnachtherdenking lijkt in 2015 bereikt te zijn, door Haneen Zoabi, opvarende van de Gazaboot, tevens Arabisch lid van de Knesset, tevens terreur-ondersteuner, als spreker uit te nodigen en het bestuur van het Palestina Komitee op de eerste rij in het publiek te zetten. Ex-terrorist Ibrahim al-Baz pontificaal in het midden. Hoe moesten Anja Meulenbelt en haar vriendin  Lonneke Lemaire deze pro-Palestijnse en anti-Israëlische actie tijdens een Kristallnachtherdenking nog overtreffen? Misschien nodigen ze de volgende keer wel Hamasleider Ismael Haniyeh uit. We weten het niet.

De locatie bij het monument voor het Joodse Verzet is in 2016 niet beschikbaar voor de alternatieve Kristallnachtherdenking van Anja Meulenbelt en consorten. De leden van de facebookgroep ‘Time to Standup for Israël’ heeft de plaats gereserveerd, om de ontjoodsing van de herdenking een halt toe te roepen. Een nerveuze ambtenaar van het Amsterdamse stadhuis belt in oktober al op om te vragen of er misschien plaats is voor twee herdenkingen tegelijkertijd. Nee dus. We willen die Palestijnse kliek helemaal niet zien.

Verder lezen : http://keesjemaduraatje.blogspot.nl/2016/11/alternatieve-kristallnachtherdenking.html?spref=fb

Doe mee met 8.099 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2047 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

4 Comments on Alternatieve Kristallnachtherdenking wordt pro-Palestijnse-Zwarte-Piet-manifestatie

 1. April 2016 – ‘Op het partijcongres van D66 is een motie aangenomen dat Nederland het associatieverdrag met Israël zou moeten opzeggen vanwege ‘mensenrechtenschendingen’.

  Is dit hetzelfde D66 dat nog maar twee weken geleden een grote voorstander was van een associatieverdrag met de Oekraïne, een door en door corrupt land in burgeroorlog?

  Terwijl Israël een baken is van mensenrechten in haar regio. Vrijheid van meningsuiting, persvrijheid, stemrecht, rechtszekerheid, gelijke rechten voor vrouwen, homo’s en minderheden, bescherming van vrouwen tegen onderdrukking, eerwraak en vrouwenbesnijdenis. Het is allemaal ongekend in die regio.

  Dat is voor iedere oprechte democraat te zien.

  Voor wie ziende blind is – blijkbaar de meerderheid van de stemmers op het D66 congres – is er …’

  Lees verder: https://likud.nl/2016/04/de-kromme-meetlat-van-d66/

  Like

 2. Voor de meeste mensen van na de oorlog is de Kristalnacht iets als ver van mijn bed show en al weer lang geleden. Dat neemt niet weg dat herdenkingen serieus genomen en met menselijke waardigheid en inzet deze te blijven gedenken en daarom mag dit opnieuw duidelijk gemaakt worden aan de generaties die na de oorlog zijn gekomen. Het blijven herhalen van verschrikkelijke periodes en momenten voor alle Joden die tijdens die nacht de schrik van hun leven kregen en alsof dit nog niet genoeg was, de komende tijden die erop volgden met de eerste afgesloten gettho,s waar ze naar toe moesten en er niet meer uit konden, de vervolging en transporten.
  Alles bij elkaar opgeteld niet één maar een boek vol zwarte bladzijden in het leven van de Joden.
  Dat er nu telkens weer lieden (spreek niet meer van mensen) zijn die alles ontkennen of partij kiezen voor de andere kant en hierin zelfs gesteund worden door prominenten uit de politiek is schandalig schandalig schandaaaaaalig.
  De NSB is opgestaan uit zijn graf.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: