Nieuw

IKEA gaat homo

De Zweedse meubelgigant IKEA is over de hele wereld in de picture gekomen met zijn gebruik van homofielen als marketinginstrument.

De VS IKEA catalogus voor volgend jaar toont een interraciale homostel, schrijft de Britse Gay Times. IKEA wil met zijn catalogus bij de nieuwe tijd aansluiten en helpen “de nieuwe Amerikaanse droom creëren”, aldus het tijdschrift.

Dit betekent dus dat er minder blanken, minder blanke gezinnen en minder heteroseksuelen in de reclame’s van IKEA verschijnen, om de “diversiteit” een duwtje te geven. Gay Times benoemt het nieuwe multiculturele profiel van IKEA als een “vooruitziende blik”.

all-homes-equal

Foto: Ikea

Zelfs de IKEA in Rusland heeft dit najaar volop aandacht besteed aan de LGBT-beweging. De meubilair-reus bood in september haar klanten de mogelijkheid aan om een foto te schieten. En eventueel deel te nemen in een wedstrijd om te poseren op de voorkant van de nieuwe IKEA catalogus.

Na ontvangst van de professionele geschoten foto in een Ikea woonwarenhuis werden de klanten de mogelijkheid aangeboden om deel te nemen aan een competitie op de website van IKEA. Al vrij snel namen twee jongemannen de leiding in de competitie met een foto waar ze elkaar omhelzen.

Een tsunami van LGBT-organisaties spoorde zijn volgelingen aan om de site van IKEA te bezoeken en te stemmen voor de twee innig verliefde mannen, om zodanig de wedstrijd te winnen.

homosex-ikea

Foto: Ikea

Helaas wist de wet weer het genoegen te breken met de vraag of de IKEA de wet overtreedt, in Rusland is het namelijk verboden om “niet-traditionele seksuele relaties” te adverteren. IKEA verdween al snel onder de zon met zijn homo marketing en verdedigde zich met het argument dat het homobeeld niet als reclame is gebruikt, schrijft internetportaal care2.com.

In een paar dagen verdween het populaire fotootje van de LGBT-beweging van de website van IKEA missende een paars schroefjes. De reden hiervoor is, volgens de Russische webportaal versia.ru, dat de mislukte homo’s op de foto niet langer willen meedoen in de wedstrijd. “Het echtpaar”, zegt dat ze geen homo’s zijn en de foto hebben genomen als “experiment” om te zien wat de reactie zou zijn.

De wedstrijd voor de voorpagina wordt nu aangevoerd door een traditioneel gezinsverband. Maar op de vijftiende plaats zijn op dit moment nog steeds twee homoseksuele individuen aanwezig om op te stemmen.

Bron:

http://www.friatider.se/ikea-i-kampanjer-homosexualitet

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 998 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6682 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

34 Comments on IKEA gaat homo

 1. Zet dan “Dood aan de blanke man” op je voorpagina. Want dat is toch wat er moet gebeuren? Ik was nooit zo van de white-genocide conspiracies, maar het begint er wel verdomd veel van weg te hebben. Maak het traditionele gezin (was ik ook nooit zo van, maar misschien was ik wel gehersenspoeld … ) stuk. Importeer verkrachtnegers en moslims met polygame huwelijken en binnen twee generaties is het gepiept [ … ].

  Liked by 2 people

 2. Tijl Uylenspiegel // november 5, 2016 om 02:44 //

  Ach IKEA is een gigantisch concern dus er zal wel over nagedacht zijn, je moet het ook niet zien dat zij zich met seksuele relaties bezig houden maar met het verkopen van hun handel. Kennelijk dacht de afdeling marketing dat ze op deze manier meer klanten binnen zouden halen. Mij lijkt het sterk maar ik heb dan ook geen marketing gestudeerd

  Liked by 1 persoon

 3. Ik denk dat de IKEA-mensen die wél marketing hebben gestudeerd, denken dat de blanke gezinnetjes tóch wel hun meubeltjes kopen. Maar nu willen ze dat de homo’s en transdingesen dat óók gaan doen. En die blanke gezinnetjes maken ze dan wijs dat ze om de homo’s en transdingesen geven wegens vooruitstrevende humaniteit. Zoiets. Iedereen dolblij en samen met elkaar naar de Ikea. Liggen die vuile baby-bombardeerders nou weer dwars? Dat kunnen we ook mooi in de advertizing verwerken.

  Like

 4. Maar ik heb wel marketing gestudeerd. En zolang er nauwelijks tien procent homo’s bestaan zie ik geen reden om erin te investeren. De heterofielen consumeren nog steeds het meest.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // november 5, 2016 om 03:09 //

  IKEA is niet voor gezinnetjes het is zoals Youp zei een echtscheidingsparadijs, relatie naar de kloten en plotseling een nieuw appartement in moeten richten, dan ben je even niet zo kritisch, dan moet het goedkoop en je wilt alles bij mekaar in een winkel. Ziedaar het concept achter IKEA. En ook jonge stelletjes die voor het eerst gaan samenwonen zoeken daar hun eerste spulletjes uit.

  Like

 6. Als we allemaal lesbisch zijn ga ik mijn marketingplan overwegen.

  Like

 7. IKEA is voor armoedzaaiers. En gelukkige armoedschooiers.

  Like

 8. Zelfde idioterie zie je met Zwarte Piet. Ahold, Blokker Hema, Jumbo. Allemaal smijten ze het overboord voor misschien 10%.

  Blijkbaar is vraag en aanbod, een vrije markt, hier niet bepalend, maar zetten grote concerns de toon. Multinationals bepalen de politiek. Dat waar de EU voor opgericht is. Dat waar Trump tegen strijd. Corporatisme, Mussolini corporatisme: https://nl.wikipedia.org/wiki/Corporatisme
  Dat wat de globalisten nastreven, of je nou in een NWO gelooft of niet.

  Onze Zwarte Piet zou in de VS echt niet kunnen, en dat schijnt het probleem te zijn. We moeten gelijkgeschakeld te worden.

  En behalve Nederland en Vlaanderen doet toch niemand aan Sinterklaas, dus hup allemaal aan de Kerstman.

  Liked by 1 persoon

 9. Gerrit Tienkamp // november 5, 2016 om 09:31 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:
  ASSFUCKERS

  Like

 10. polderboy // november 5, 2016 om 10:21 //

  Misschien Zwarte Piet ook als marketing instrument meenemen bij Ikea?
  Veel donkere kinderen kunnen zich positief identificeren met de vrolijke, intelligente goedlachse en vrijgevige bejaardenhulp van die oude seniele man op dat witte paard, blijkt op een zwarte school in A’dam:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26962408/___Zwarte__school_ziet_Piet_graag__.html

  Oh sorry, positieve stereotypen van donkere mensen promoten mag niet meer van de elite.

  Like

 11. Republikein // november 5, 2016 om 16:27 //

  Inpulsief, iets met vocht na actie.

  Like

 12. Republikein // november 5, 2016 om 16:29 //

  Die m zat niet in mijn cortex, vandaag niet.

  Like

 13. No more IKEA for me. That’s an abomination! Leviticus 18:22
  “Thou shalt not lie with mankind, as with womankind: it is abomination.”

  Like

 14. wat is er daar nu mis aan , dat is een bevolkingsgroep die deel uitmaakt van onze samenleving , als 2mannen elkaar nu graag zien wat is er daar verkeerd aan , is het omdat het in de bijbel staat ?? en zeg eens wie heeft de bijbel geschreven??? heeft God als die bestaat dit verteld aan de mensen dat mannen elkaar niet mogen liefhebben???
  de bijbel is veel jaren na de dood van kristus geschreven , en door wie …….door die arme vissers die waarschijnlijk niet konden lezen of schrijven???
  als men rationeel denkt kan men veel van die zaken in twijfel trekken of ze zelfsmaar doenbaar waren laat staan de betekenis ervan
  en als God bestaat en de mensen via jezus onderwees ” heb elkander lief “wie bedoelde hij daarmee ??? dehomo’s dan niet …….nee denk het niet of wel is hij dan discriminerend

  Like

 15. Republikein // november 5, 2016 om 21:33 //

  Er is alles mis aan.

  Like

 16. En niet zo een klein beetje ook.
  Het gaat helemaal mis hier.

  Like

 17. nick , ben je nou een verontwaardigt homo verhaal hier aan het ophangen?
  Wat is jouw probleem.
  Niemand heeft iets tegen homo’s, ga vooral je gang en doe er wat mee.
  Of heb je een beetje last van jezus verhalen en of het allemaal wel klopt.

  Like

 18. Republikein // november 5, 2016 om 21:56 //

  Liked by 1 persoon

 19. Republikein // november 5, 2016 om 22:35 //

  Like

 20. Helemaal prima, een homoseksueel stelletje op de cover van zo’n Ikea catalogus. Deden er ook homoseksuele vrouwen mee eigenlijk of voldeden deze niet aan de doelgroep? Homoseksualiteit normaliseren, no problem @ all en een absolute plaats hebbende in een humanistische samenleving. Men had wel kunnen weten dat zoiets in Rusland nu net weer niet de bedoeling is, alhoewel homoseksualiteit niet illegaal is, is het niet de bedoeling om dit maatschappelijk uit te meten. In de Arabische wereld is het evenmin toegestaan. Een Ikea-cover daarentegen met een traditioneel Arabisch gezin erop zou wat mij betreft absoluut weerzinwekkend zijn.

  Like

 21. Jezus, dat is pas een voorbips. Ehrm, je moet ervan houden. Maar NOS-gerelateerd … dan zeg ik: dat moet je niet doen; dat is niet ‘geleerd’, dat is goed verkeerd.

  Like

 22. Een snol die via NOS solliciteert naar een baan in de porno-industrie …. Tja, ieder z’n normen .. en eh .. z’n waarden, enzo.

  Like

 23. Republikein // november 5, 2016 om 22:51 //

  In de anus kan uiteraard geen nieuw leven wonen. Toch baart de anus iets. Zoals de baarmoeder zich ook opent en het Nieuwe Leven geopenbaard wordt, doet de anus hetzelfde.

  Het verschil is alleen zo groot! We leggen een keutel niet in een wiegje en sturen geen kaartjes als we op de wc hebben gezeten, toch!

  Wat de baarmoeder voortbrengt is de uitbeelding van het Nieuwe Leven, wat de Bijbel noemt een schepsel en wat het andere voortbrengt is een uitwerpsel. En een uitwerpsel is dat wat uitgeworpen wordt. Noem nu eens iets dat in de Bijbel uitgeworpen wordt?

  Like

 24. Republikein // november 5, 2016 om 22:56 //

  Like

 25. Daar is niks tegen in te brengen, Republikein.
  Kom nou maar op met je jezus babbeltjes, ik ben benieuwd.

  Like

 26. Republikein // november 5, 2016 om 23:04 //

  Opb.17:5 … de moeder der hoererijen en der gruwelen der aarde.

  Tenslotte vinden we ook nog een kortsluiting met het Bijbelboek Judas, waarin wordt gezegd dat Sodomie, dat is gemeenschap van mannen met engelen, op dezelfde wijze gebeurt als tussen mannen met mannen.

  Met deze Bijbelkennis kunt u exact aangeven waarom homoseksualiteit een gruwel is en welk aspect een gruwel is. Want twee vrouwen die zoenen, wordt niet beschreven als een gruwel in de Bijbel! Door Bijbelstudie wordt onze kijk op homo’s als het goed is, bijgesteld.

  Het gaat in het bijzonder om 1 daad! Als u al het andere daar ook onder wil scharen, dan zit u wel met het probleem dat de Bijbel daar niet over spreekt. Althans, ik heb dat nog niet gevonden.
  http://www.eindtijdinbeeld.nl/EiB-Homo/homoseksualiteit_en_bijbel.html

  Like

 27. wtf ik vind lesbiennes veel leuker dan homo’s of is dat ook weer een vorm van discriminatie?

  Like

 28. Dat geeft tevens nieuw licht op de kwestie ‘een dronken vrouw is een engel in bed’ en mag ik aannemen dat er voldoende heteroseksuele mannen zijn die een vrouw … en zo verder.

  Like

 29. Esperanza // november 6, 2016 om 00:44 //

  Ja, Greengo 23:15, zeker als de vrouw dronken is van het bloed der heiligen en van het bloed der getuigen van Jezus, aldus ook Openbaring 17.
  Visioenen veroorzaakt door probleem in de temporaal kwab..

  http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:KQsM3RoKd2oJ:www.feelguide.com/2015/06/14/neurotheology-team-proves-god-helmet-is-real-eliciting-mystic-states-visions-god-like-presence/+&cd=3&hl=nl&ct=clnk&gl=be

  The house on the hill where they give you pills.

  Like

 30. Republikein // november 6, 2016 om 00:56 //

  Like

 31. Esperanza // november 6, 2016 om 00:58 //

  In 2004 gehemeld.

  Like

 32. Esperanza // november 6, 2016 om 01:02 //

  Like

 33. Republikein // november 6, 2016 om 01:20 //

  Met de ontdekking van een mogelijk leefbare planeet bij de dwergster Proxima Centauri is de hoop de wietrokende alien te vinden flink aangewakkerd. Volgens het in Nature gepubliceerde artikel over de ontdekking van de planeet, zijn de leefomstandigheden mogelijk ideaal voor aliens die fucking dikke jonko’s klappen.
  https://speld.nl/2016/08/25/wetenschappers-hopen-eindelijk-blowende-alien-vinden-op-nieuwe-planeet/
  Niet openen svp.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. IKEA gaat homo | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s