Nieuw

WikiLeaks: Hillary’s campagnechef neemt deel aan occulte rituelen

John Podesta, de man achter de presidentiële campagne van Hillary Clinton, schijnt deel te nemen aan occulte rituelen waar bloed, borstmelk en sperma zijn inbegrepen.

WikiLeaks komt met deze onthulling die gebaseerd is op een e-mail conversatie van afgelopen zomer tussen John’s broer Tony Podesta en “kunstenares” Marina Abramovic.

Tony Podesta is een lobbyist die nauw verbonden is met de Democratische Partij en de regering Obama en voor de Bank of America heeft gewerkt, de oliemaatschappij BP en de Egyptische staat. Hij wordt vaak genoemd als een van de meest invloedrijke lobbyisten van Washington DC.

In de e-mail schrijft Marina Abramovic dat ze uitkijkt uit naar een zogenoemde “Spirit Cooking dinner” samen met Tony en John. Tony blijkt zeer geïnteresseerd te zijn om aan het ritueel deel te nemen en stuurt een e-mail naar zijn broer om hem en zijn vrouw Mary Podesta ook uit te nodigen.

In een YouTube-filmpje uit 2009 schrijft de controversiële kunstenares op een witgekalkte muur wat zo’n ‘diner’ inhoudt.

“Meng verse borstmelk met vers sperma” schrijft ze, onder andere, en “snij met een mes diepe sneden in de linker middelvinger, en proef de pijn”.

Volgens de Washington Times publiceerde Marina Abramovic in 1996  een boek over het vreemde ritueel waar zelfs urine wordt gebruikt als “ingrediënt”.

In een interview uit 2010 vertelt de artiest Stefani Germano, beter bekend als “Lady Gaga”, dat zij bezeten is van Marina Abramovic, want ze is “onvoorstelbaar” en een “grenzeloos menselijk wezen”. In het bijzonder is Germanotta gefascineerd door een kunsttentoonstelling waar Abramovic op een tafel lag en aan de museumbezoekers zei dat ze zonder consequenties alles met haar doen konden . Volgens Germanotta probeerde een van de bezoekers Abramovic in haar hoofd te schieten, terwijl anderen haar probeerden te verkrachten.

– Ze was grenzeloos, constateert de popartiest.

Dat de democratische partijtop, en in het bijzonder de campagneleider van Hillary, in zulke circuits verkeren heeft deze vrijdag veel aandacht gewekt in de sociale media. In slechts een paar uur werd de hashtag #SpiritCooking een van de meest populaire op Twitter.

De Washington Times schrijft dat de recente onthulling van WikiLeak als een klap komt voor Hillary die reeds belast is door het onderzoek van de FBI naar haar corruptie. Bovendien staat het in de opinie-peilingen tussen haar en de tegenstander Donald Trump zeer gelijkmatig, met nog een paar dagen te gaan tot de verkiezing.

Vanuit het democratische kamp is men voorzichtig sceptisch over de recente onthulling. Internetportaal Cnet vraagt zich af of de mailconversatie authentiek is, en citeert e-mails van Hillary’s campagnestaf die overtuigd zijn dat het de Russische president Vladimir Poetin is die er achter zit.

“Dit is niet de eerste keer dat WikiLeaks propaganda spuit tijdens het uitvoeren van de agenda van Putin”, staat in een verklaring van een partij-representant.

Bron:

http://www.friatider.se/wikileaks-hillarys-kampanjchef-deltar-i-ockulta-ritualer

Doe mee met 8.099 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3942 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

16 Comments on WikiLeaks: Hillary’s campagnechef neemt deel aan occulte rituelen

 1. Esperanza // november 4, 2016 om 23:28 //

  Goed te zien dat men vanuit het democratische kamp voorzichtig sceptisch over de recente onthulling.

  Like

 2. FBI heeft er een klus bij: achterhalen wiens bloed, sperma, moedermelk en urine betreft. Er worden op rituele wijze tenslotte ook mensen w.o. kindertjes koelbloedig vermoord – vastgelegd of niet op video – voor de kick van zulke zieke geesten die eenvoudigweg gevaporiseerd zouden moeten worden. Maar zulke zieke geesten zijn wellicht handig voor de handel en wandel en het voortbestaan van deze occulte sekte waarin soortgelijke zieke geesten.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // november 5, 2016 om 00:34 //

  De Amerikaanse presidentsverkiezingen doen wel vaker denken aan een soapopera maar naar mijn idee is het dit keer erger dan voorgaande keren

  Like

 4. Dit is spannender dan een aflevering van Dallas.

  Like

 5. “Zag ik een figuur aan de bar omhoog gaan die was zo groot het leek wel of die bleef opstaan”.

  lol

  Dit is werkelijke dichtkunst.

  Like

 6. Republikein // november 5, 2016 om 01:30 //

  Like

 7. Esperanza // november 5, 2016 om 03:30 //

  Lol

  Like

 8. This is for the ones who stood their ground
  For Tommy and Gina who never backed down
  Tomorrow’s getting harder make no mistake
  Luck ain’t even lucky
  Got to make your own breaks

  Liked by 1 persoon

 9. Republikein // november 5, 2016 om 04:20 //

  Bon Jovi is terugVandaag verschijnt This house is not for sale, het lang verwachte nieuwe album van de Amerikaanse rockformatie Bon Jovi. Een exclusief interview met Jon Bon Jovi over ouder worden, geloof, hoop en liefde en – aan de vooravond van de Amerikaanse presidentsverkiezingen – politiek.
  http://www.ad.nl/show/ik-heb-de-demonen-achter-me-gelaten~aac61b8f/

  Like

 10. Ach, het AD. Heb er net over op twitter. Ben ik ook door geblokt (en ik ben niet de enige, daarom hadden we het er over):

  Like

 11. Republikein // november 5, 2016 om 05:03 //

  Nog 1 uit deze fakkel.
  Den Haag wil dat een op de drie ambtenaren binnen afzienbare tijd allochtoon is. Daarom voert PvdA-wethouder Rabin Baldewsingh vanaf volgend jaar een voorkeursbeleid in voor Hagenaars met een migrantenafkomst. Bij gelijke geschiktheid krijgen zij voorrang bij sollicitaties voor middenkaderbanen.
  http://www.ad.nl/den-haag/allochtoon-krijgt-voorrang-bij-sollicitatie~aaca5ea6/

  Like

 12. Daarom twitter ik, das veel snellerder dan bloggen (gister):

  Reactie is op parodie-account, maar krantenartikel is zelfde.

  Like

 13. Like

 14. Gehersenspoeld; gechipt; gekloond. Braafste jongetje van de klas; moest het meer hebben van het napraten dan van eigen conceptioneel denken en had er reuze lol in toen hij eens als zwarte piet verkleed en geschminkt Sinterklaas mocht helpen. De foto’s terugziend, is men van de familie nog altijd gecharmeerd van de jongen’s lieve krullen onder dat geinig gekleurde baretje. Maar dat zijn vroegere tijden; het leven tenslotte is niet statisch, maar dynamisch en dus dien je mee te gaan ‘met je tijd’. De klant is allang geen koning meer, als hij dat al ooit was zoals ons ooit werd voorgeschoteld. Het is ‘de koning’ die bepaald wat het aanbod is en zal zijn en de klant wordt verondersteld dit af te nemen; want …. de klant dient mee te gaan ‘met de tijd’.

  Like

 15. jennefer // november 8, 2016 om 17:11 //

  Neem maar een les van blanke suid afrikanen, hier gaat alles na de haaie want geen blanke mag meer werken in staatsdiens. Google maar BEE

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: