Nieuw

What comes around goes around

(Door: Duchesne)

Vandaag lang gesproken met een aantal Duitsers, en ik denk dat we iets onderschatten. We wachten op een publieke opinie die tegengas geeft, maar misschien is dat station een keer overgeslagen, de trein is gewoon niet daar gestopt. Wat ik weet is dat de woede en frustratie enorm zijn, en de Duitser doet wat ieder ander mens doet als bier en bockwurst op de bon gaat, massa’s inslaan.

Men is veel meer dan boos, men wacht op een vonk om dan massaal de fakkels aan te steken. Natuurlijk houden mensen hun mond als ze worden weggezet als racist of een andere ” ist”, en net als hier wil niemand als eerste zijn nek uitsteken of vol losgaan op de invasiemacht. Maar dat zwijgen wil niet zeggen dat men instemt. Het wil zeggen dat de policorrecte intimidatie heeft gewerkt.

Men wacht daarin Duitsland, ondertussen de kasten vullend, de kogels zo massaal ingekocht dat de winkels niks meer hebben. De Duitsers die we niet op tv zien hebben hun keus al gemaakt, hun voorzorgsmaatregelen al genomen.

Ik hoorde vandaag dat een politieonderzoek betreffende de wapens die o.a. In Parijs zijn gebruikt opzettelijk is verzwegen omdat de resultaten haaks stonden op de officiële versie dat het om omgebouwde wapens ging. Het gros kwam uit Bosnië en Kosovo, aangevuld met spullen uit Duitsland en Oostenrijk.

In plaats van te klagen over de wapens zou men eens moeten kijken naar de gebruikers ervan, de moslims die moorden in naam van Allah. Reeds eerder betrapte pedofielen laat je toch ook niet op kinderdagverblijven de boel verzorgen of omscholen tot kraamverzorger?

Vandaag ging het bijna mis in Indonesië, waar een massa moslims bijna een slachting hadden aangericht. Overal waar de verhouding moslims tegenover normale mensen omslaat in het voordeel van de moslims worden slachtingen aangericht. En toch worden ze in grootverpakking ingevoerd.

Vandaag ging de discussie over “gematigde” moslims, maar dat is een farce, een hoop onzin. Net zoiets als liefdevol verkrachten, als menslievend moorden, net als een eerlijk en oprecht politicus. Ze bestaan wel maar zijn altijd dood.

Een gematigde moslim is een moslim met een sabbatical op zijn geloof. Ff niet extreem zijn en doen alsof je lief bent en onbegrepen. Beetje zwevend vrede verkondigen met de klewang in de ene hand en een jong bruidje die men voorstelt als jongste dochter. De moordenaar in de moslim ligt echter altijd op de achtergrond, in een slaap/waak toestand.
Moorden en verkrachten is wat zijn sekte eist, in naam van de leer die men elkaar door de strot duwt. Allemaal reizigers op de trein van de waanzin. En allemaal te stom om voor de duvel te dansen, te laf om zelf keuzes te maken, te simpel om niet te genieten van het massagevoel superieur te zijn boven anderen, te zijn uitverkoren.

We vroegen ons vandaag af waarom feministen die zo roepen dat vrouwen ook rechten hebben steun geven aan de grootste onderdrukkende cultuur die er bestaat, die vrouwen als vuil ziet en als spermacontainer, als broeikas voor meer onnozelen.

Het is de logica ver voorbij met onze vrouwen die voor vol willen worden aangezien en met oogkleppen op na honderdduizenden verkrachtingen in Europa door onze nieuwe vrienden nog niet willen weten dat de hond bijt en niet geaaid wil worden.

Waarom blijven feministen zichzelf zo stil houden, terwijl hun vriendinnen worden verkracht en mishandeld, beroofd en vermoord? Misschien zijn vrouwen wel net als de Duitsers die je nooit hoort, die stil blijven maar in wie de woede kookt, bij wie de kogels in de kast de deur tegenhouden om dicht te gaan.

Het word hoog tijd dat mensen zich keihard gaan uitspreken, zich gaan uiten in hun woede en dit gericht doen.

Vandaag hadden we het over onze sociale potjes, het spaargeld van de natie, van het volk. Er is ons echter nooit iets gevraagd, niets. Men is gewoon gaan uitdelen aan de vogeltjes wiens bekkie het wijdst open stond en wiens taal het meest exotisch klonk, of in elk geval als een kotsbui na drie flessen verschillende smaken graanjenever.

We laten onze voorraadkasten leegroven door lieden die zwarte Piet haten maar sinterklaas zouden willen pijpen voor extra pepernoten, ondanks zijn vergevorderde syfilis en de schimmel…

Ons is niets gevraagd, ons word al heel lang niets gevraagd. Is u ooit gevraagd of u een paar Eritreeërs of noord Afrikanen naast u wilde hebben, of zelfs maar in mijn en uw land? Nee, we krijgen onze toekomstige berovers, verkrachters en moordenaars gewoon door onze strot gedrukt, met fuckin’ bootladingen per dagdeel. En wie zijn de lul? Echte asielzoekers, mensen die worden afgemaakt omdat ze christen zijn, omdat ze Jezedi zijn van geboorte, of Koerd, of wonen in Luhansk of Donesk en dagelijks met overjarige nato kluster munitie worden beschoten om het vredesverdrag te vieren.

Op een of andere manier word de gunst om iemand asiel en veiligheid te bieden compleet verkracht, met hulp van lieden die roepen voor de medemens op te komen en dat doen door de moordenaars van de andere medemens te huisvesten en te helpen met de papieren die moeten worden ingevuld, en alle andere dingen die gutmensch doen om lief gevonden te worden. Ooit gehoord van de gutschein, de waardebon om te mogen neuken? Asielzoekers in Duitsland wel. Hier hebben ze een creditcard met 25000 euro of dertien zilverlingen om een nieuw leven te beginnen, ook geldig in de lokale growhops. Kijk, dat is wat anders om je leven als werkende burger mee te beginnen dan een klote goudvis in kom en het kastje van tante Sjaan uit 1950, een kamer tegen een achterlijk bedrag met ratten die in de avond op je bed gaan zitten en over je kleren pissen, en als klap op de vuurpijl dat baantje in de bakjesfabriek voor het minimum loon in shiften.

Afgelopen week had ik een blanke inbreker in mijn tuin, verder kwam hij niet. Ik kon niet eens boos worden, rond de 18 jaar en nu al kansloos voor de rest van zijn leven. Ik heb de poort open gemaakt en gezegd dat mocht hij euthanasie overwegen hij gerust terug mocht komen. Zo werkt dat.

En als ons dan als burger en erfgenaam van dit land iets word gevraagd en het antwoord is niet wat men wil horen dan worden we gewoon genegeerd en gepasseerd. Het schijnt hier zo te kunnen.

Dus als u mij zegt dat we met zijn allen bepalen hoe de toekomst van dit land eruit moet zien dan zeg ik u, u spreekt poep.

Ons systeem van stemrecht ontneemt ons alle andere rechten, vooral het recht om als mens en medemens te worden behandeld. De stembusgang is misschien wel de grootste smeerpijperij die democratie kent. Het is niet voor niets dat we geen Zwitsers systeem hebben, waar we onze volksvertegenwoordigers recht in de ogen kunnen kijken als we iets vragen. Dat zou de dood zijn voor lieden als Rutte en Pechtold, voor het gros van onze politici. God beare het, verantwoording moeten afleggen voor je daden, ondenkbaar, populistisch gebral.

Wel, alles komt ooit terug bij het baasje, ook de gestolen pensioenfondsen van Philips, de douceurtjes van de lobbyisten, de onkosten vergoeding die werd gedeclareerd na een avondje yab yum….all that goes around comes…..

Duchesne, eiser van het oudste recht om krukjes onder politici vandaan te trappen als die dag er eenmaal is. En bij god, ik zal gemeen zijn, gerechtigheid hoeft niet mooi te zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.216 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8643 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on What comes around goes around

 1. polderboy // november 5, 2016 om 01:13 //

  Tja, Duchesne, we zijn uitgehuwelijkt door ons bestuur, de huwelijksbemiddelaars, aan de Mekkanen. Maar we hebben dat bestuur wel zelf gekozen.
  Dat het een slecht huwelijk blijkt te gaan worden, of is, kunnen we onze ouders de schuld van geven, maar niet degenen die we zelf hebben gekozen.

  Dat onze huwelijkspartner niet voldoet aan onze verwachtingen, moet ons wel tot actie doen overgaan: dus niet nog meer van de huwelijkspartner binnenslepen uit Mekkaans gebied. Daarom moeten we absoluut niet meer op de verkeerde huwelijksbemiddelaars stemmen bij de volgende verkiezingen, zoals Wouter Bos van de PvdA, die vanavond weer ernstig vaag en elitair uit zijn nek lult bij Pauw: http://www.geenstijl.nl/

  En hoe lastig dat ook is met een ex -in casu de Mekkaan die iedereen aan zijn fascistoïde monocultuur willen onderwerpen- die lastige ex zal in de buurt blijven wonen.

  Like

 2. Jezus wat een gezwam van Wouter Bos. En goed dat GeenStijl er het elitaire venijn uit gedestilleerd heeft.

  Like

 3. Gewoon niet naar Pauw kijken, dan sterft het vanzelf af. Vandaag voor het eerst in 2 jaar even een stukje dwdd gezien, vanwege Asscher/Zwarte Piet, en dat is hoogstwaarschijnlijk de laatste keer geweest. Beste manier om de NPO kapot te maken is niet kijken. Nog beter is om geen belasting te betalen, maar dat is niet voor iedereen weggelegd.

  Like

 4. EN GS probeer ik ook te vermijden, die willen niet dat ik ze lees, nadat ik VanRossem gefileerd had:

  Naamloos.png

  Like

 5. Duchesne // november 5, 2016 om 09:39 //

  Fubar, ik werd een tijdgeleden ook acuut geblokkeerd bij GS, ik stelde een vraag over iets en ineens mocht ik niets meer vragen, of plaatsen. Mijn conclusie is dat de leiden van Geen stijl ook gewoon gekocht zijn, en ook een heer dienen. Wiens brood men eet.
  Ze zijn een gemaakte ” andere mening” om te dienen als bewijs dat er vrijheid van pers is. Volgens mij is dat het enige bestaansrecht want ook GS censureerd als het verder dan de oppervlakte gaat.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s