Nieuw

ERDOGAN THREAT: Give Turkey VISAS BY CHRISTMAS or it will open EU borders to migrants

TURKEY has threatened to open its borders to thousands of migrants unless its citizens are granted EU visas by the end of December.

If President Recep Tayyip Erdogan’s administration carries out the threat it would trample on a £5billion deal with Brussels that has stemmed the flow of migrants into Europe.

Mr Erdogan’s government in Ankara warned yesterday it would unleash chaos on Europe unless Turkey’s 80 million citizens were granted freedom of movement across the continent.

Turkey’s foreign minister Mevlut Cavusoglu said: “Our patience is approaching an end. We won’t wait until the end of the year.”

The Express >>

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on ERDOGAN THREAT: Give Turkey VISAS BY CHRISTMAS or it will open EU borders to migrants

 1. Gerrit Tienkamp // november 5, 2016 om 09:29 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 2. Een brutaal mens heeft de halve wereld en de rest pakt hij er gewoon bij. Het is een bepaalde attitude. Hoe dan ook: linksom of rechtsom zal het er v.w.b. terroristische cellen niet beter op gaan worden.

  Like

 3. ‘… … het onafhankelijke onderzoek van de internationale mensenrechtenorganisatie Freedom House.
  Deze gaat elk jaar na hoe het staat met de vrijheid in een land. Van de circa dertig landen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika scoort Israël ook in de meting van 2016 weer verreweg het beste. Het is het enige land – naast Tunesië – dat volledige vrijheid voor haar burgers kent, met 80 van de 100 mogelijke punten. Een rapportcijfer 8 dus. Een uniek cijfer voor een land dat zich bevindt in een regio vol (islamitisch gefundeerd) geweld.

  Oekraïne waar D66 zo graag een associatieverdrag mee wil, krijgt maar 61 punten en wordt daarmee als ‘gedeeltelijk vrij’ gekwalificeerd.

  Turkije, waar de EU al een associatieverdrag mee heeft en dat Noord-Cyprus bezet en etnisch zuivert, krijgt een zware onvoldoende met 43 punten.

  (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik geloof er helemaal NIETS van dat Turkije al een voldoende heeft behaald voor het visumvoorwaardenexamen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Desondanks heeft men daar een ontiegelijk grote en veeleisende bek, hoog van z’n toren blazend.)

  Nog slechter doet Marokko het met 41 punten. Marokko bezet bovendien de Westelijke Sahara. Denk maar niet dat 98% van de Sahara-bevolking zelfbestuur heeft, zoals de Palestijnen.
  Andere landen met een associatieverdrag met de EU scoren een nog zwaardere onvoldoende op het gebied van vrijheid en mensenrechten, zoals Algerije (35 punten) en Egypte (27 punten).

  Toch wil het D66 congres alleen het associatieverdrag met Israël opzeggen.’

  Lees verder: https://likud.nl/2016/04/de-kromme-meetlat-van-d66/

  Like

 4. Een stukje fascistische turkse geschiedenis.
  http://rudaw.net/english/opinion/05112016
  Turken zijn een extreem nationalistische volkje met een ongekende haat jegens andere volken.

  Like

 5. Erdogans terreurstaat moet nooit in de EU komen en geen visa voor turkse fascisten.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: