Nieuw

Duitslands Verkrachtingscrisis door Migranten: Waar Blijft de Publieke Ophef?

 • Ondanks de stijgende prijs die met mensenlevens wordt betaald, wordt het merendeel van de misdrijven gebagatelliseerd door de Duitse autoriteiten en de media, blijkbaar om de verspreiding van anti-immigratiesentiment te tegen te gaan.
 • “De politie is niet geïnteresseerd in stigmatiseren. De voorkeur gaat uit naar kennis bieden aan het volk. De indruk dat wij ons mengen in censuur verwoest het vertrouwen naar de politie van het volk. Het uitgeven van informatie over verdachten is ook belangrijk voor het ontwikkelen van preventiestrategieën. We moeten de kans hebben om openlijk te praten over de problemen in dit land.” – Arnold Plickert, directeur van de GdP politiebond in Noordrijn-Westfalen.
 • “De persraad gelooft dat redactiekantoren in Duitsland hun lezers volledig moeten als kinderen moeten behandelen door hen relevante informatie achter te onthouden. Wij vinden dat dit fout is. Want als de mensen zich beseffen dat er iets verborgen is van ze, reageren ze met wantrouwen. En dit wantrouwen is een risico.” – Tanit Koch, hoofdredacteur van Bild, het meest gelezen nieuwsblad in Duitsland.
 • Op 24 october wees een peiling van YouGov uit dat 68% van de Duitsers vindt dat de veiligheid in het land het afgelopen 2 á 3 jaar achteruit is gegaan. Ook zegt 68% van de informanten dat ze bang zijn voor hun leven en bezittingen op Duitse trein- en metrostations, terwijl 63% zich onveilig voelt tijdens grote openbare evenementen.

Een groep Servische tieners in Hamburg (stad in het Noorden van Duitsland) kregen voorwaardelijke straffen voor een groepsverkrachting van een meisje van 14, waarna ze haar buiten voor dood achterlieten in temperaturen onder nul.

De rechter zei dat hoewel ‘de straffen in de ogen van het publiek wellicht mild lijken’ de tieners allemaal bekentenissen hebben afgelegd, spijt leken te hebben en niet langer een gevaar vormden voor de samenleving.

De uitspraak op 24 oktober, die er uiteindelijk voor zorgde dat de verkrachters vrijuit konden gaan, zorgde voor een zeldzaam moment van publieke ophef over het probleem van seksuele misdrijven door migranten in Duitsland. Een online petitie die opriep dat de tieners tijd in de gevangenis doorbrengen heeft meer dan 80,000 handtekeningen opgehaald, en aanklagers zijn bezig met een beroep op het vonnis.

In Duitsland zijn vrouwen en kinderen zijn verkracht of seksueel misbruik in Duitsland sinds kanselier Angela Merkel meer dan een miljoen – voornamelijk mannelijke – migranten verwelkomd heeft uit Afrika, Azië en het Midden-Oosten.

Duitslands verkrachtingscrisis door migranten – die al langer dan een jaar onverminderd doorgaat, dag na dag – is nu verspreid naar steden en dorpen in alle 16 deelstaten van Duitsland. Ondanks de stijgende prijs die met mensenlevens wordt betaald, wordt merendeel van de misdrijven gebagatelliseerd door de Duitse autoriteiten en de media, blijkbaar om de verspreiding van anti-immigratiesentiment te tegen te gaan.

Lees verder:

https://nl.gatestoneinstitute.org/9260/verkrachting-migranten-duitsland-ophef

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4124 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

2 Comments on Duitslands Verkrachtingscrisis door Migranten: Waar Blijft de Publieke Ophef?

 1. Duchesne // november 4, 2016 om 23:16 //

  Vandaag lang gesproken met een aantal Duitsers, en ik denk dat we iets onderschatten. We wachten op een publieke opinie die tegengas geeft, maar misschien is dat station een keer overgeslagen, de trein is gewoon niet daar gestopt. Wat ik weet is dat de woede en frustratie enorm zijn, en de Duitser doet wat ieder ander mens doet als bier en bockwurst op de bon gaat, massa’s inslaan.
  Men is veel meer dan boos, men wacht op een vonk om dan massaal de fakkels aan te steken. Natuurlijk houden mensen hun mond als ze worden weggezet als rascist of een andere ” ist”, en net als hier wil niemand als eerste zijn nek uitsteken ofvol los gaan op de invasiemacht. Maar dat zwijgen wil niet zeggen dat men instemt. Het wil zeggen dat de policorrecte intimidatie heeft gewerkt.
  Men wacht daarin Duitsland, ondertussen de kasten vullend, de kogels zo massaal ingekocht dat de winkels niks meer hebben. De Duitsers die we niet op tv zien hebben hun keus al gemaakt, hun voorzorgs maatregelen al genomen.
  Ik hoorde vandaag dat een politieonderzoek betreffende de wapens die o.a. In Parijs zijn gebruikt opzettelijk is verzwegen omdat de resultaten haaks stonden op de officieele versie dat het om omgebouwde wapens ging. Het gros kwam uit Bosnie en Kosovo, aangevuld met spullen uit Duitsland en Oostenrijk.
  In plaats van te klagen over de wapens zou men eens moeten kijken naar de gebruikers ervan, de moslims die moorden in naam van Allah. Reeds eerder betrapte pedofielen laat je toch ook niet op kinderdagverblijven de boel verzorgen of omscholen tot kraamverzorger?

  Vandaag ging het bijna mis in Indonesie, waar een massa moslims bijna een slachting hadden aangericht. Overal waar de verhouding moslims tegenover normale mensen omslaat in het voordeel van de moslims worden slachtingen aangericht. En toch worden ze in grootverpakking ingevoerd.
  Vandaag ging de discussie over “gematigde” moslims, maar dat is een farce, een hoop onzin. Net zoiets als liefdevol verkrachten, als menslievend moorden, net als een eerlijk en oprecht politicus. Ze bestaan wel maar zijn altijd dood.
  Een gematigde moslim is een moslim met een sabattical op zijn geloof. Ff niet extreem zijn en doen alsof je lief bent en onbegrepen. Beetje zwevend vrede verkondigen met de klewang in de ene hand en een jong bruidje die men voorsteld als jongste dochter. De moordenaar in de moslim ligt echter altijd op de achtergrond, in een slaap/waak toestand.
  Moorden en verkrachten is wat zijn sekte eist, in naam van de leer die men elkaar door de strot duwd. Allemaal reizigers op de trein van de waanzin. En allemaal te stom om voor de duvel te dansen, te laf om zelf keuzes te maken, te simpel om niet te genieten van het massa gevoel superieur te zijn boven anderen, te zijn uitverkoren.
  We vroegen ons vandaag af waarom feministen die zo roepen dat vrouwen ook rechten hebben steun geven aan de grootste onderdrukkende cultuur die er bestaat, die vrouwen als vuil ziet en als spermacontainer, als broeikas voor meer onnozelen.
  Het is de logica ver voorbij met onze vrouwen die voor vol willen worden aangezien en met oogkleppen op na honderdduizenden verkrachtingen in Europa door onze nieuwe vrienden nog niet willen weten dat de hond bijt en niet geaaid wil worden.
  Waarom blijven feministen zichzelf zo stil houden, terwijl hun vriendinnen worden verkracht en mishandeld, beroofd en vermoord? Misschien zijn vrouwen wel net als de Duitsers die je nooit hoort, die stil blijven maar in wie de woede kookt, bij wie de kogels in de kast de deur tegenhouden om dicht te gaan.
  Het word hoog tijd dat mensen zich keihard gaan uitspreken, zich gaan uiten in hun woede en dit gericht doen.

  Vandaag hadden we het over onze sociale potjes, het spaargeld van de natie, van het volk. Er is ons echter nooit iets gevraagd, niets. Men is gewoon gaan uitdelen aan de vogeltjes wiens bekkie het wijdst open stond en wiens taal het meest exotisch klonk, of in elk geval als een kotsbui na drie flessen verschillende smaken graanjenever.
  We laten onze voorraadkasten leegroven door lieden die zwarte Piet haten maar sinterklaas zouden willen pijpen voor extra pepernoten, ondanks zijn vergevorderde syfillus en de schimmel……

  Ons is niets gevraagd, ons word al heel lang niets gevraagd. Is u ooit gevraagd of u een paar Eritreers of noord Afrikanen naast u wilde hebben, of zelfs maar in mijn en uw land? Nee, we krijgen onze toekomstige berovers, verkrachters en moordenaars gewoon door onze strotgedrukt, met fuckin’ bootladingen per dagdeel. En wie zijn de lul? Echte asielzoekers, mensen die worden afgemaakt omdat ze christen zijn, omdat ze Jezedi zijn van geboorte, of Koerd, of wonen in Luhansk of Donesk en dagelijks met overjarige nato kluster munutie worden beschoten om het vredesverdrag te vieren.

  Op een of andere manier word de gunst om iemand asiel en veiligheid te bieden compleet verkracht, met hulp van lieden die roepen voor de medemens op te komen en dat doen door de moordenaars van de andere medemens te huisvesten en te helpen met de papieren die moeten worden ingevuld, en alle andere dingen die gutmensch doen om lief gevonden te worden. Ooit gehoord van de gutschein, de waardebon om te mogen neuken? Asielzoekers in Duitsland wel. Hier hebben ze een creditcard met 25000 euro of dertien zilverlingen om een nieuw leven te beginnen, ook geldig in de lokalegrowshop. Kijk, dat is wat anders om je leven als werkende burger mee te beginnen dan een klote goudvis in kom en het kastje van tante Sjaan uit 1950, een kamer tegen een achterlijk bedrag met ratten die in de avond op je bed gaan zitten en over je kleren pissen, en als klap opde vuurpijl dat baantje in de bakjesfabriek voor het minimum loon in shiften. Afgelopen week had ik een blanke inbreker in mijn tuin, verder kwam hij niet. Ik kon niet eens boos worden, rond de 18 jaar en nu al kansloos voor de rest van zijn leven. Ik heb de poort open gemaakt en gezegd dat mocht hij euthanasie overwegen hij gerust terug mochtkomen. Zo werkt dat.

  En als ons dan als burger en erfgenaam van dit land iets word gevraagd en het antwoord is niet wat men wil horen dan worden we gewoon genegeerd en gepasseerd. Het schijnt hier zo te kunnen.
  Dus als u mij zegt dat we met zijn allen bepalen hoe de toekomst van dit land eruit moet zien dan zeg ik u, u spreekt poep.

  Ons systeem van stemrecht ontneemt ons alle andere rechten, vooral het recht om als mens en medemens teworden behandeld. De stembusgang is misschien wel de grootste smeerpijperij die democratie kent. Het is niet voor niets dat we geen Zwitsers systeem hebben, waar we onze volksvertegenwoordigers recht in de ogen kunnen kijken als we iets vragen. Dat zou de dood zijn voor lieden als Rutte en Pechtold, voor het gros van onze politici. God beare het, verantwoording moeten afleggen voor je daden, ondenkbaar, populistisch gebral.
  Wel, alles komt ooit terug bij het baasje, ook de gestolen pensioenfondsen van Philips, de douceurtjes van de lobbyisten, de onkosten vergoeding die werd gedeclareerd na een avondje yab yum….all that goes around comes…..

  Duchesne, eiser van het oudste recht om krukjes onder politici vandaan te trappen als die dag er eenmaal is. En bij god, ik zal gemeen zijn, gerechtigheid hoeft niet mooi te zijn.

  Liked by 1 persoon

 2. Staande ovatie voor Duchesne; super !!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: