Nieuw

Gediscrimineerd in eigen land

Gewoon even een kort moment van helderheid voortkomende uit het brein van een meestal goedlachse woordenspuwer en blogvervuiler.

We mogen ze geen allochtonen meer noemen en niet westerse allochtonen gaat helemaal alle perken te buiten. Noemen we ze kut Marokkanen of scheren we alle asielzoekers over één kam door ze aan te spreken als parasieten dan zijn we racisten. Trakteer je een pedofiel op een geweldig pak slaag, of klap je deze onder je auto, dan schreeuwt zelfs de linkse kerk tegenwoordig dat dit een prima actie is en dat de pedofiel in kwestie dit eenvoudigweg verdient, echter komt men erachter dat de desbetreffende pedofiel een kleurtje heeft dan klagen ze je aan en zit je alweer op het racisten beklaagdenbankje.

Ik snap der geen moer meer van.

Wat willen ze nou? Gelijke monniken gelijk kappen of is de bovengrens van het maaiveld eenvoudigweg voor iedereen anders? Is de grens van het toelaatbare voor mij als blanke redneck white trash burger gelijk in hoogte aan deze grens opgetrokken voor licht getint straattuig? Wanneer ik er spontaan zin in krijg om me buurvrouw van bijna tachtig te terroriseren in plaats van haar te helpen zoveel als ik kan, wordt dit dan geaccepteerd door de maatschappij? Buiten het feit dat ik het vrouwtje niet eens een haar zou kunnen krenken overigens, maar dat staat hier even buiten. De kranten staan vol met oudjes die geterroriseerd worden door licht getint straattuig. Mensjes die niet eens meer alleen over straat durven. De kranten staan er vol mee en dit ondanks de censuur die ook in Nederland door de overheid aan de media wordt opgelegd.

Ben ik nu gek of is de wereld gek aan het worden?

Zwarte piet is racisme en hamas is heilig, welkom in Nederland. Nederland het land waar de Grijze Wolven niets eens schaapskleding aan hoeven te trekken om voor dictator Erdogan de kastanjes uit het vuur te halen in de tweede kamer. Nederland het land dat meer geld naar Marokko stuurt aan kinderbijslag voor niet bestaande kinderen en ouderdomspensioenen stuurt voor mensen die reeds decennia geleden de laatste adem hebben uitgeblazen. Nederland dat de katholieke gelovigen eigenhandig de kerken laat slopen met als mooiste voorbeeld Utrecht, dat een drietal kerken laat sluiten en de gelovigen, meestal ouderen, een bijna onmogelijke reis laat ondernemen om nog een kerkdienst te kunnen bijwonen. Utrecht dat wel een mega haatkazerne heeft laten bouwen op kosten van de eigen burgers aangezien hier kennelijk meer behoefte aan is. Nederland het land waar anno 2016 joden straffeloos aan het gas gewenst mogen worden terwijl de bevolking toekijkt.

Ja ik ben een white trash redneck racist en ja ik ben der trots op

met groet Bolo

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2106 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

11 Comments on Gediscrimineerd in eigen land

 1. Ja ik ben een white trash redneck racist en ja ik ben der trots op.

  Like

 2. Freduardo // november 4, 2016 om 00:02 //

  We mogen allochtonen geen allochtonen meer noemen?
  Dan zeggen we toch voortaan dat het gaat over Nederlanders in een allochtone klederdracht.
  (Met de credits voor Geenstijl.)
  O, en “allochtone klederdracht” mag van mij het woord(en) van het jaar worden.

  Like

 3. Ik zeg gewoon turk en marokkaan en surinamer en verwegistanner.
  Ik ben nou eenmaal een ordinair kutventje.

  Like

 4. voorbipsventje dan toch zeker wel? Nieuwspraak …

  Liked by 1 persoon

 5. Dit zet ook geen zoden aan de dijk, want nu heb je natuurlijk recht op een speciaal toilet, bij de dames …..?

  Like

 6. Jaja, ik ben een ordinair voorbipsventje. Sorry hoor. En ook nog een seksist! Dat met dat toilet begrijp ik niet helemaal want ik ga gewoon op straat kakken want dat is mijn cultuur!

  Like

 7. Over cultuur gesproken :

  ‘De SGP wil drie tot vier miljard euro extra uittrekken voor Defensie. Er moeten 5000 politieagenten extra komen en dorpen en stadswijken moeten een wijkagent krijgen. In het concept-verkiezingsprogramma van de christelijke partij staat dat de wereld in rap tempo gevaarlijker is geworden en dat er een ‘stevige’ krijgsmacht nodig is. “Aan veiligheid hangt een prijskaartje en die moeten we betalen. Anders kan de prijs wel eens te hoog zijn.” De partij heeft veel aandacht voor het traditionele gezin. Gisteren werd de babybonus van 1000 euro al bekend. De partij wil dat de ‘klassieke waarden’ van het gezin met een vader, moeder en kinderen in de Grondwet worden opgenomen. SGP-leider Van der Staaij: “De kosten zijn voor mensen soms een reden om een kind uit te stellen, iets wat we niet willen. Je ziet dat juist bij het eerste kind de kosten fors zijn, terwijl de kinderbijslag pas maanden later komt en een bescheiden bedrag is. Daarom stellen we een eenmalige uitkering voor zoals bijvoorbeeld ook in België, Luxemburg en Noorwegen.” De SGP wil verder, net als de PvdA, een verlaging van het eigen risico in de zorg. Uitlevering verdachten De partij houdt verder vast aan bekende thema’s zoals het terugdringen van het aantal abortussen. Hulp bij zelfdoding moet verboden blijven. “Wij willen meer bescherming bieden voor kwetsbaar leven.” Pornografische bladen moeten uit de schappen van de winkel en benzinestations verdwijnen. In het partijprogramma wordt niet meer expliciet gepleit voor invoering van de doodstraf, zoals in eerdere verkiezingsprogramma’s wel het geval was. Wel wil de SGP dat verdachten van zware misdrijven uitgeleverd kunnen worden aan landen die de doodstraf wel kennen. Een van die landen is de VS. Van der Staaij zegt dat hij graag doorgaat als leider van de SGP. Hij spreekt van een uitdaging. “Ik ben aangewezen door het congres, en ik blijf het met plezier doen. Het politieke landschap verandert, ook kleine partijen zijn nodig. Zo hebben we de afgelopen tijd meegedaan en willen we ook de komende tijd bijdragen.” De SGP heeft nu drie zetels in de Tweede Kamer.
  vrijdag, 4, november, 2016
  Bron: NOS Politiek’

  http://nl-nieuws.nu123.nl/nos-politiek/

  Like

 8. 1000 euro als babybonus….daar is niet goed over nagedacht want de moslims fokken nu al als de konijnen en dan wordt het alleen maar erger.
  Daar moet dan bij staan 1000 euro alleen voor echte Nederlanders maar dat is alweer discriminatie

  Like

 9. De geldpersen staan 24/7 aan. Dat kan niet anders …

  Like

 10. Een flink deel van de wereldbevolking werkt met digitaal ‘geld’; eentjes en nulletjes of gewoon ‘lucht’. Voor alles is een oplossing wanneer er maar voldoende medewerking is. Voornamelijk van illusionisten. En narcisten.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Voor bij het weekend - Dinghal

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: