Nieuw

Duitsland begint te ontwaken

En de realiteit blijk een nachtmerrie, de welkoms cultuur van Angela Merkel en haar medestanders heeft de deur geopend voor criminaliteit op een schaal die bijna niemand voor mogelijk had gehouden.

http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/11/nieuwe-migranten-veroorzaken-criminaliteitsgolf-394957/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2016-11-03|Door_heel_Duitsland_veroorzaken_migranten_criminaliteitsgolf&utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=email&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=els_3nov&cmpid=NLC|els_3nov|2016-11-03

Het enige lichtpuntje is dat de oplossing van een probleem pas kan beginnen als het probleem erkent wordt en als het ook daadwerkelijk gezien wordt als een probleem. Saillant detail is dat de cijfers die nu naar buiten komen alleen gaan over opgeloste zaken terwijl iedereen weet dat dit slechts een zeer beperkt deel van de werkelijke aantallen is. Het werkelijke probleem met migranten is dus nog vele malen groter. En daar zullen de Duitsers de komende tijd tot hun schade en schande achter gaan komen.

Het is te hopen dat dit het scheiden van werkelijke vluchtelingen en economische nomaden in een stroomversnelling brengt en dat men er werk van gaat maken mensen die op valse gronden zijn binnen gedrongen actief uit te zetten. Tijd ook te beseffen dat vluchtelingen niet voor eeuwig kunnen blijven maar terug moeten zodra het weer veilig is. En dat teruggaan kan niet alleen op vrijwillige basis maar moet met gepaste dwang plaatsvinden. Zodra terugkeer mogelijk is moet de verblijfsvergunning worden ingetrokken en daarbij helpt het als ze illegaliteit weer strafbaar stellen.

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (501 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

27 Comments on Duitsland begint te ontwaken

 1. Het mooie is dat er geen weg terug meer is. De teerling is geworden en een burgeroorlog is de enige mogelijkheid op weg naar vrede. Dát hebben die gristenhonden van het CDU samen met de eeuwig domme en naïeve SPD toch lekker bereikt. Want raad eens op welke deuren als eerste wordt geklopt als de laarzen in de straten stampen?

  Like

 2. Wat alleen telt is het kantelpunt d.w.z als een meerderheid van de Duitse bevolking begrijpt dat de regering hun er ingeluisd heeft, die dan gepaste maatregelen moet gaan nemen om de mohammedaanse invasie te stoppen

  Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel // november 3, 2016 om 14:15 //

  Ja hoor er is wel een weg terug ; wegsturen van economische nomaden en vluchtelingen alleen helpen zolang hun thuisland niet veilig is maar ook erkennen dat het stopt zodra de thuislanden weer veilig genoeg zijn om terug te kunnen keren. Stoppen dus met inburgeren, stoppen met woonhuizen beschikbaar stellen, vluchtelingen moet je helpen je hoeft ze niet te stylen, een kamp is toereikend het Hilton is overdreven.

  Liked by 1 persoon

 4. @ Tijl
  Ook een moslim kan een echte vluchteling volgens de internationale verdragen zijn. Door slechts economische vluchtelingen uit de maatschappij te verwijderen haal je dus die voortwoekerende kanker van de islam niet weg. Terwijl het recept hiervoor bekend is: snijden én bestralen én chemisch aanvallen.

  Like

 5. Het is hier natuurlijk precies hetzelfde verhaal.
  We mogen het er zelfs niet eens meer over hebben, dus passen we de taal maar aan.
  Ook de politie doet ze best om zoveel mogelijk onder de tafel te houden.
  De trouwe 20:00 hoernaal kijkers zouden er anders wel eens achter kunnen komen dat het toch niet helemaal klopt wat ze elke avond te horen krijgen.

  Liked by 2 people

 6. Tijl Uylenspiegel // november 3, 2016 om 14:53 //

  YY ik zeg ook niet dat de anderen niet weg moeten maar dat ze alleen kunnen blijven zolang het nog niet veilig genoeg is om terug te keren, zodra de strijdende partijen uit elkaar zijn getrokken kunnen ze terug ongeacht wie er dan aan de macht is gekomen.

  Liked by 1 persoon

 7. BertG. // november 3, 2016 om 14:49

  Ach Bert je hebt in eerste instantie gewoon gelijk, maar het grootste gedeelte van het volk wil gewoon genaaid worden, ze gaan alleen piepen wanneer ze de afbraak van het sociale stelsel daadwerkelijk in hun portemonnee voelen.

  Like

 8. In Braunau am Inn is de verlosser al geboren.

  Liked by 1 persoon

 9. Bundes-Verkiezinggen in 2017.
  http://bundestagswahl-2017.com/

  Dan kunnen de Duitsers het laten zien. En ja, de AfD zal groot worden, ten koste van vrnl CDU en SPD maar in de orde van grootte van de PVV: groot maar (lang) niet groot genoeg.

  http://i0.wp.com/bundestagswahl-2017.com/wp-content/uploads/sites/6/2015/05/Bundestagswahl-2017-Prognose-Verschiedene-Diagramme-zur-Wahl-17.png?resize=1024%2C320

  Liked by 1 persoon

 10. @Edjan
  Ik maak mij wat dat betreft idd grote zorgen. Als dat moslim ongedierte niet aanslagen plegen dan zijn we weer 4 jaar slap beleid aan het voeren.
  Misschien is dat wel hun grootste misdaad, niet genoeg aanslagen plegen.

  Liked by 2 people

 11. Tja, YY, ze houden zich wel héél rustig. Ik vermoed dat ze na de verkiezingen de schade wel zullen inhalen. Dan zullen er heel wat makke schapen spijt hebben. De Makke Schapen Spijt.

  Liked by 1 persoon

 12. polderboy // november 3, 2016 om 19:22 //

  Ben ik eindelijk helemaal om, en totaal multiculti geworden, en nu gaat het weer niet door?

  Zo was ik eindelijk in de overtuiging geraakt dat die onderworpenen van Allah recht op sharia hebben. Heeft Mo weer eens wat gejat, dan heeft die devote ziel gewoon recht op sharia. Gun die vrome man zijn afgehakte hand toch eens, als je weet hoeveel van hen ernaar verlangen, die sharia.
  Daarnaast is het goed voor de integratie. De godvruchtig man wordt niet meer afgewezen op een sollicitatiegesprek, wanneer hij de voorzitster van de commissie weer eens de hand niet mag schudden van Allah.
  En die typisch Nederlandse gebruiken, die voor vele van die streng gelovige volgelingen een verschrikking blijken te zijn, zoals de handen uit de mouwen steken en de handen laten wapperen, kunnen Allah’s toegewijde dienaren zich eindelijk legitiem aan onttrekken.

  Like

 13. Republikein // november 3, 2016 om 22:44 //

  Van tegenhouden komt niks van laat staan scheiding maken tussen echte en neppers.

  Like

 14. Tijl Uylenspiegel // november 3, 2016 om 23:07 //

  Ach polderboy als je nou weet dat de koran voorschrijft dat mensen net als Mohammed hun hol na het schijten af moeten vegen met de rechterhand en zonder papier en dat ze achteraf ook hun handen niet hoeven te wassen zou jij ze dan nog een hand geven als begroeting?

  Like

 15. Is dat niet de linkerhand? Tijl? Tenminste, zo was het in India. En daar werd met water gespoeld, vaak uit een fles. En je mocht niemand iets geven met je linkerhand want dat namen ze vaak niet aan.

  Like

 16. De seksuele verhouding tussen een 48-jarige Duitser en zijn nichtje van 16 mag voortduren, vindt een Duitse rechtbank. Het meisje, ene Josephine afkomstig uit de plaats Schildow, vrijt al sinds haar veertiende levensjaar met de man.

  “Het verbieden van liefde bedreigt het welzijn van het kind”, aldus de rechter. Deze vond het ook belangrijk dat “de geheimzinnigheid omtrent de relatie zou verdwijnen”.

  https://www.powned.tv/artikel/duitse-rechter-relatie-meisje-16-met-oom-48-i

  Like

 17. Ik herinner me een meisje waarmee ik ooit in een klas zat. Ze was zestien en wilde trouwen met degene waarvan ze dacht dat ze hield. Hiervoor was toestemming van onze toenmalige Koningin benodigd, aangezien het een uitzonderingskwestie betrof. Die heeft ze ook gekregen, weet ik. In de casus van bovenstaand artikel, geleverd door BertG., betreft het een meidje van zestien die sedert twee jaren in een (bij wet verboden?!) incestueuze relatie verwikkeld is met haar oom (daar komen – per eventueel – geen mooie kinderen van, but who cares!). Met zestien jaren in lft. sta je onder toezicht van de ouders welke o.a. juridisch verantwoordelijk zijn. In vroegere dagen werd je, in een situatie als deze, simpelweg teruggebracht naar het huis van je ouders door de controlerende macht. Naar alle waarschijnlijkheid zou de oom op juridische wijze worden gesanctioneerd. Tegenwoordig is het Jeugdzorg die dan wel raad met je denkt te weten. Die tijd lijkt voorbij, vooral gezien de uitspraak van de rechterlijke macht – in Duitsland. Soeverein staatsrecht verwordt tot Europees recht / Brussels ‘recht’, Niemand die ons verteld in welk stadium we precies zitten. Ik neem aan dat de ouders van dit meidje, bij uitspraak, ontheven zijn van iedere verantwoordelijkheid omtrent deze dochter. Dat lijkt me wel zo correct. Dan is de vraag: wie dan draagt juridische verantwoordelijkheid voor deze zestienjarige? Suikeroom? De staat? Zijzelf? Komt zij bij een overtreding terecht in het jeugdrecht? Zou niet moeten; haar is volwassenheid gegeven en eigen verantwoordelijkheid en keuze. Wanneer ik de ouder zou zijn zou zij noch oom nog ooit over de vloer mogen komen. Voor de uitspraak van deze rechtbank heb ik geen enkele waardering; de bevestiging die men op humanitaire gronden denkt te hebben afgegeven, druist juist in tegen humaniteit. De rechtbank laat zich, zo blijkt toch weer, in het ootje nemen. Als ouders sta je erbij en kijk je ernaar … Ik vermoed dat de leeftijd waarop men geacht is ‘volwassen’ te zijn, zal gaan worden bijgesteld naar zestien, zoals dat ook van toepassing is in Afrikaanse landen. Scheelt weer wat kindbruidjes en andere ellende. Doet men ook met kwalijke stoffen; door wat normen te wijzigen, is het niet langer kwalijk.
  Kwalijke zaak!

  Like

 18. Asjemenou. Dit soort zaken is in Europa al ergens in de 17de eeuw verboden door de kerk.
  En nou beginnen we er weer mee?
  Noem ze geen allochtoon meer, noem ze geen kind meer: problemen opgelost.

  Liked by 1 persoon

 19. Moet eigenlijk hier; tenslotte zijn die afvallige zogenaamde gristelijke geestelijken moffen. Heeft die Du30 toch wel goed gezien met zijn stellingname dat (ondanks dat de paus dat nou zo aanbeveelt met in het kielzog alle domineespastoren) gezinnen er het beste aan doen om maximaal drie kinders op de wereld te zetten en zich de oorspronkelijke cultuur te herinneren voordat de Filipijnen (meervoudig) werden geannexeerd. Du30 maakt zich ook hierdoor niet geliefd bij deze walgelijke zieke kliek.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/11/Bezoek-Tempelberg-Christelijke-leiders-verbergen-kruisjes-in-knieval-voor-islam

  Like

 20. Esperanza // november 4, 2016 om 15:52 //

  Kalf is al verdronjen, vrees ik

  Word d’r zo moe van, van die ijdele hoop op verbetering.

  Like

 21. Esperanza // november 4, 2016 om 15:54 //

  Like

 22. Esperanza // november 4, 2016 om 15:58 //

  verdronken … dus

  Like

 23. Republikein // november 4, 2016 om 20:33 //

  Like

 24. Republikein // november 4, 2016 om 20:43 //

  Like

 25. Republikein // november 4, 2016 om 20:46 //

  Like

 26. Republikein // november 4, 2016 om 23:07 //

  Het ging jeuken, in 1971.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: