Nieuw

Britse rechtbank beslist dat Brexit door het Parlement moet

En de rechter die het trio rechters leidt, is een activist die een groep opgericht heeft ter bevordering van de Europese integratie. Niet alleen in Nederland hebben we te maken met politiek gemotiveerde rechters. Het is oorlog, het establishment tegen het volk.

10850259_635838686520640_5251080627051463739_n

Vrouwe Justitia heeft haar blinddoek afgedaan en hem omgeknoopt als hoofddoek.

The unelected ‘activist’ judges who mounted a ‘power grab’: High Court trio who blocked Brexit are led by one who founded group dedicated to furthering European integration

  • Three of the country’s most senior judges made the controversial ruling
  • One is the country’s top judge, who founded a European law group
  • The ruling has ignited a row over how British judges are appointed
  • Ukip politicians today accused the judiciary of a ‘power grab’

Daily Mail >>

Niet de regering, maar het gehele parlement, dat voor een groot deel bestaat uit politici die tegen een ‘Brexit’ zijn, mag bepalen of en wanneer Groot-Brittannië het Brexit-proces begint. De regering heeft geen macht over het parlement als het gaat om Britse wetgeving, aldus de Raad. Het parlement moet in dit geval de leiding nemen.

De Hoge Raad moest zich over de vraag buigen of de premier wel over de beslissing gaat, nadat dit werd aangekaart door activisten die het onterecht vinden dat May, die niet democratisch verkozen is, dit besluit mag nemen. Elsevier >>

Any wonder Remainers won? Article 50 judge founded EU INTEGRATION group

ONE of the three judges who today ruled Article 50 must be triggered by Parliament founded a European law group working towards integration with Brussels.

It has emerged Baron Thomas of Cwmgiedd – the UK’s Lord Chief Justice – was a founding member of the European Law Institute, which says it works towards the “enhancement of European legal integration”.

Baron Thomas, who is the country’s most senior judge, sparked a constitutional crisis this morning when he, alongside Sir Terence Etherton and Lord Justice Sales, ruled in the High Court the Government cannot trigger Article 50. The Express >>

Naamloos.png

We zijn al tien jaar illegaal bezet door de EU en de EU is niet van plan gebied op te geven, net als de nazi’s, en die hebben we ook niet in een stemhokje verslagen.

bezet

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7203 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: