Nieuw

Alarm: Sterke stijging van seksuele misdaden in Zweden

you-cant-rape-me

Het aantal vrouwelijke slachtoffers van seksuele misdrijven is in een paar jaar meer dan verdubbeld. Alleen al in 2015 verklaarden drie procent van de vrouwen dat ze onderworpen zijn geweest aan een seksuele misdaad, volgens een veiligheidsonderzoek van Brå (Zweedse Misdaadpreventie Raad), die vandaag is gepubliceerd.

Vanaf 2012 tot 2015 is het aantal seksuele misdrijven, met name tegen jonge vrouwen verdubbeld, en het handelt niet om een “grotere neiging om aangifte te doen”, aangezien het onderzoek is gebaseerd op interviews met circa 12 000 vrouwen. Daarnaast waren 29  procent van de seksuele misdaden tegen de vrouwen zeer grof.

60 procent van de seksmisdaden werd uitgevoerd op openbare plaatsen, en in 70 procent van de gevallen door een onbekend persoon. In de leeftijdsgroep 16-24 jaar zijn 9 procent van de vrouwen slachtoffer geworden van een seksuele misdaad.

verkrachting-statistiek-diagram

(grijs) Aantal verblijfsvergunningen aan asielzoekers tijdens het jaar – (rood) Aantal aangemelde verkrachtingen tijdens 1980-2008 (Bron: Immigratiedienst, BRÅ)

Nergens in het onderzoekrapport van Brå wordt een correlatie gelegd met de massa-immigratie, maar een eerdere statistiek van 2008 vertoont duidelijk een samenhang met de massa-immigratie.

Bron:

http://avpixlat.info/2016/11/03/antalet-sexbrott-mot-kvinnor-fordubblade-pa-tre-ar/

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

3 Comments on Alarm: Sterke stijging van seksuele misdaden in Zweden

 1. Republikein // november 3, 2016 om 23:23 //

  Een milf kan toch ook lekker zijn?

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // november 4, 2016 om 00:50 //

  Meer nog dan in het verleden kijk ik met grote argwaan naar dit type statistieken nadat ik bij een vergelijkbaar ‘onderzoek’ in Duitsland erachter kwam dat ze alleen de opgeloste zaken meegenomen hadden in hun ‘onderzoek’. Zeker als je de oplossingspercentages ziet die nooit boven de tien procent uitkomen. Te vrezen valt dus dat de werkelijkheid nog vele malen erger is.

  Like

 3. Waarheden en realiteiten worden verdraaid of verzwegen en altijd zijn er machten achter de schermen die uit eigen belangen zaken verzwijgen of ze totaal niet hebben plaats gevonden. Ik vraag me dan ook af hoeveel geld er mee gemoeid is dat de mainstream media zoals gisteren en vandaag bleek bij het Wilder proces dat de NOS dit niet wilde streamen. Of dat de persen een totaal andere versie drukken.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Zweedse pers beschermt aanranders en verkrachters – Fenixx.org
 2. Alarm: Sterke stijging van seksuele misdaden in Zweden – Liefde voor Holland

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: