Nieuw

Acht maanden cel voor het gooien van een speklapje naar de moskee

Twee Poolse migranten moeten acht maanden brommen vanwege “een racistisch gemotiveerde aanval” nadat ze plakjes spek in een moskee gegooid hadden.

Islam is geen ras. Ook ontploft een moskee niet van een niet-veganistisch hapje. Ondertussen worden terugkerende ISIS-strijders verwelkomd die complete kerken opgeblazen hebben. Fub.

De politie vertelde verslaggevers bij het Blackfriars Crown gerechtshof dat de mannen “minachting voor een geloof” getoond hadden tijdens het “aanvallende” incident bij de Al-Rahman Mosque in Crowndale Road, Camden, op zondag 2 oktober.

Nu mag je ook al geen geloven meer minachten? Fub.

Pior Czak-Zukowski en Mateusz Pawlikowski, krijgen beiden acht maanden omdat ze de gelovigen gestoord hadden tijdens het avondgebed, meldt the Borehamwood Times.

En dat is niet best, want dan is het gebed niet meer geldig. Daarom mogen er ook geen ezels en vrouwen langslopen bij het gebed, want dat leidt af volgens Mohammed. Fub.

Mr. Pawlikowski, 22, uit Muswell Hill, zou gevloekt hebben naar een moslim en een lapje spek naar hem hebben gegooid en ook nog wat spekkies op de vloer van de moskee gesmeten hebben.

Pfieuw, een vacuümbom van Rutte is er niks bij. En vloeken kregen we altijd al gevangenisstraf voor toch? Fub.

De politie werd er snel bijgehaald, en kon de aanvallers opsporen en vond een lege speklapjes verpakking in hun bezit.

En dan zeggen mensen wel eens dat de politie nergens goed voor is. Fub.

Detective Constable Tracey McMath zei: “De verdachten lieten een compleet gebrek aan respect zien voor het geloof van anderen bij deze hardvochtige en beledigende aanval.”

Ja en? Geloof is er om te bespotten. Dat is het enige nut ervan. Fub.

“Ik hoop dat hun veroordeling laat zien dat we geen haatmisdaden als deze tolereren in enige vorm.”

“Ik weet dat dit incident een enorme impact heeft op de gemeenschap en prijs de daders er dan ook voor dat ze zich hebben durven uitspreken.”

“Haatmisdaad is vaak een verborgen misdaad en het is belangrijk dat we allemaal samenwerken om zulke aantijgingen te onderzoeken, de slachtoffers ondersteunen en de daders voor het gerecht brengen.”

De mannen pleitten schuldig bij het Highbury Corner Magistrates gerechtshof op 4 oktober, voordat zij in voorlopige hechtenis genomen werden en op dinsdag 1 november veroordeeld werden tot acht maanden gevangenisstraf.

Die shariarechtbanken in Engeland zijn overbodig, de ‘normale’ rechtbanken zijn al omgevormd tot shariarechtbanken blijkens deze uitspraak. Fub.

Varken en varkensproducten zijn haram (verboden) in islam, en de politie is voortdurend bezig om iedereen te criminaliseren die moskeeën of moslims er mee treitert.

De politie arresteerde twee mannen op verdenking van “het aanzetten tot racistische haat” voor een varkens-gerelateerd incident bij dezelfde moskee in Camden eerder dit jaar.

En aan het begin van het jaar joeg de politie op de daders van een soortgelijke “haatmisdaad” toen twee mannen en een vrouw een broodje ham naar een grote moskee in Bristol gooiden.

 

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2016/11/02/polish-migrants-jailed-throwing-bacon-london-mosque/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10112 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

40 Comments on Acht maanden cel voor het gooien van een speklapje naar de moskee

 1. Republikein // november 3, 2016 om 03:29 //

  Like

 2. Republikein // november 3, 2016 om 03:31 //

  Like

 3. bedonderde burger nr 16.000.001 // november 3, 2016 om 08:35 //

  De strop wordt iedere dag wat verder aangetrokken. We zijn al bijna terug in de middeleeuwen dankzij voornamelijk namaak socialisten en nep progressieve idioten, 10% heerst over 100%, dankzij strategie les die zij hebben gehad van voornamelijk de PvdA.
  Als wij, de oude Europeanen, niets doen, en we doen niets, dan is het afgelopen met ons.
  Onze godsdienst en manier van leven wordt bij wet verboden en de Pechtolds, Samsonnen, Roemers, Ruttes, Klavers, Merkels, Hollandes, Mays, en noem de hele handel maar op, worden aangesteld om ons dom, onwetend en dus onder controle te houden.
  (Spekman niet, die zal eerst zijn naam moeten wijzigen).

  Liked by 1 persoon

 4. trebor2110 // november 3, 2016 om 10:50 //

  Daarom mogen er ook geen ezels en vrouwen langslopen bij het gebed, want dat leidt af volgens Mohammed. Fub.

  Die vrouwen dat gaat nog wel die lopen er niet zo sexy bij , maar die ezels die met hun blote kont en ezelstaart .

  haatmisdaad”
  In dit geval een hammisdaad .

  Liked by 2 people

 5. Als ze consequent waren, dan zou Nederland (Europa) voor een groot deel verlost zijn van die idioten.
  Gezien ze zeer discriminerend tegen gehandicapten en anders uitziende mensen zijn.
  Maar dan komende de landverraders in actie,
  die dan vinden dat ze een andere cultuur hebben, waar in het discrimineren een kenmerk is van hun (achterlijke) cultuur!

  (Spekman niet, die zal eerst zijn naam moeten wijzigen). Hij = leuk 🙂

  Liked by 3 people

 6. “Ja en? Geloof is er om te bespotten. Dat is het enige nut ervan. Fub.” Dat vind ik kort door de bocht beste Fubar. Maar ik begrijp dat dit uit frustratie voortkomt. Maar blijf realistisch.
  Niettemin is dit voorval natuurlijk te walgelijk voor woorden. Onze ergste vijanden hebben geen baard of kopvod maar heten cultureel-maxist of social-engineer en bevinden zich in onze eigen – blanke – gelederen. Dat maakt het heel erg luguber.

  Like

 7. ieznogoedh // november 3, 2016 om 11:49 //

  Het wachten is op de dag dat alleen al de aanwezigheid van varkens en hun vlees in een land als haatmisdrijf wordt gezien.
  Dan wordt het kopen van speklapjes, karbonaadjes en ham verboden en ook de erwtensoep moet je maar zonder hamschijf zien te maken. Balkenbrij kun je wel vergeten.
  Halal wordt de nieuwe leefwijze.
  Na mijn pensioen ga ik nog verder naar het oosten, daar waar de mislims nog niet zijn.

  Liked by 1 persoon

 8. Hadden ze nu maar halal de moskee in gesmeten dan lag het naderhand op het houtskoolvuur.
  en stiekum wat dynamit er tussen.

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // november 3, 2016 om 12:00 //

  Je beledigd voelen is een zuiver mentaal gevoel als je daar niet tegen kunt toont dat de onvolwassenheid van de ‘beledigde’ partij. Daarbij kan een geloof geen aanspraak maken op respect, mensen kiezen ervoor om al dan niet te geloven.
  Heeft één persoon een denkbeeldige vriend dan heet hij gestoord, hebben vele mensen een denkbeeldige vriend dan heet het religie.

  Liked by 1 persoon

 10. Met een geloof kan ik niet eens me reet afvegen.

  Liked by 1 persoon

 11. polderboy // november 3, 2016 om 14:17 //

  Het afgrijselijke voorval met de plakjes spek heeft een afschuwelijke schok teweeggebracht in de (moslim) gemeenschap, weet de rechter, en hij prijst hen voor hun moed om er wat van te durven zeggen.
  “I know this incident has had a significant impact on the community and commend the victims for speaking up.” zei de rechter.
  http://www.hamhigh.co.uk/news/crime-court/jail_for_men_who_pelted_worshippers_with_bacon_at_camden_mosque_1_4759108

  Tja, als je het zo leest, is de volgende stap al het varkensvlees in West Europa te verbieden, wegens het ondraaglijke lijden wat die koteletjes in de supermarkt teweeg brengen bij de tedere sharia koppensnellers hartjes.

  Liked by 1 persoon

 12. Ik denk dan ook dat men vanuit de mohammedaanse indoctrinatiegemeenschap al staan te popelen hun burkapoppetjes de supers en slagerijen in te sturen op zogenaamde zendingsmissie d.w.z. grote stennis maken in onze winkels omtrent alle varkengerelateerde voedselwaren. Zoals men ook al deed, onlangs, met het doel alle uit Israël afkomstige producten te etiketteren en te stigmatiseren. Opkankeren met dat volk !!

  Liked by 1 persoon

 13. Anderzijds begrijpt ‘dit volk’ heel dondersgoed hoe het helpt de belangen van dooie mohammed er doorheen te krijgen door : Vereniging en Demonstratie. Er is GGVD een club van mohammedanen die hun eigen politieke agenda parallel aan de reguliere politiek ontwikkeld; uitdraagt en geïnstalleerd ziet d.m.v. het meeliften van welwillende reguliere politieke organen zoals … noem eens wat te beginnen met de Partij van de Arabieren en Allochtonen en diverse afsplitsingen.

  Like

 14. d=t; van=op

  Like

 15. Als een speklapje al 8 maanden kan opleveren, wat moet een varkensrollade dan wel niet opleveren.

  Liked by 1 persoon

 16. Dennis Eijs // november 3, 2016 om 15:17 //

  En het verstoren van de ochtend rust door het gejengel van Minaretten? En waarom mag ik een geloof niet minachten? En het noemen van onze vrouwen als zijnde hoeren? 5 jaar Gevangenisstraf?

  Like

 17. Het is algemeen bekend dat het voeren van varkensvlees aan honden géén goed doet, maar funest kan zijn. Vooral wanneer het varkensvlees rauw wordt verorberd. Zeer goed doorgekookt zou het virus onschadelijk maken. Het gaat om een virus dat zorgt voor de ziekte van Aujeszky. Dit virus is ongevaarlijk voor de mens.
  http://mageenhond.nl/rauw-varkensvlees/

  Het Medisch centrum voor Dieren heeft een alleraardigst multicultureel stukje geschreven over het varken als consumptie:
  ‘Varkensvlees wordt in de islam en het jodendom als onrein beschouwd.
  Sommige mensen met een andere achtergrond beschouwen varkensvlees als ongezond. Het geven van varkensvlees aan de hond of kat wordt door velen afgeraden. Is dit terecht? De onreinheid van het varken heeft een religieuze achtergrond. Het staat in de Thora en in de Soera en is daarmee een voorschrift.

  Koeien eten voedsel (gras) dat mensen niet kunnen verteren. Varkens aten hetzelfde voedsel als mensen. De reden dat varkensvlees in de heilige geschriften is opgenomen heeft hier waarschijnlijk mee te maken: varkensvlees heeft geen economisch toegevoegde waarde.

  Daarnaast kwamen er in varkensvlees ziekteverwekkende parasieten voor als Trichinella Spiralis. Trichinose is een rondworm van het varken dat, net als de spoelworm bij de hond, zich kan nestelen in het spierweefsel.

  De parasiet is met name gevaarlijk voor de mens.
  Het is geen belangrijke aandoening voor huisdieren.

  In Nederland komt de ziekte niet voor omdat:
  Varkens binnen staan en dus niet besmet worden.
  Het consumptievlees gecontroleerd wordt op deze parasiet.
  Langdurig invriezen (meer dan 3 weken < -15 °C) of voldoende verhitten (vlees is niet meer rosé) van vlees, maakt de parasiet onschadelijk.

  Mensen die ziek worden, besmetten zich vooral via rauw vlees van wild of paard. Scharrelvarkens die in contact kunnen komen met wilde dieren kunnen de parasiet ook bij zich dragen. (enz.)'
  https://www.mcvoordieren.nl/varkensvlees-hond-kat

  I.m.o. een opvallende uitspraak: 'Varkens aten hetzelfde voedsel als mensen. De reden dat varkensvlees in de heilige geschriften is opgenomen heeft hier waarschijnlijk mee te maken: varkensvlees heeft geen economisch toegevoegde waarde.' Naar mijn weten heeft de stelling niets van doen met de werkelijke reden dat genoemde groeperingen geen varkensvlees consumeren en zie ik bovenstaande stelling als kul van de bovenste plank. De hieruit voortvloeiende stelling dat varkensvlees geen economisch toegevoegde waarde is, krijg ik op geen manier geplaatst in mijn bovenkamer en misschien dat er iemand rondhangt die mij de stelling kan verklaren?

  Al tijden vraag ik mijzelf af of 'de moslim' die vanwege religieuze indoctrinatie geen varkensvlees eet, zelf wel weet wat de werkelijke grondslag hiervoor is ?!?!?!!!!! Varkensvlees is 'onrein' en 'mag niet worden geconsumeerd' en zo staat geschreven en zo is dat. Ondertussen heb ik de uitleg hieromtrent gevonden; zeer amusant, kan ik bij deze mededelen.

  Een ander ding:
  'In Nederland komt de ziekte niet voor omdat:
  Varkens binnen staan en dus niet besmet worden.
  Het consumptievlees gecontroleerd wordt op deze parasiet.'

  A) Controles welke worden uitgevoerd zijn NIET waterdicht. Er wordt m.n. steekproefsgewijs gecontroleerd en vooral dan en daar waar een scherpe controle niet te doen en/of niet wenselijk is. B) Met de internationale handel komen er vanzelfsprekend ook ruwe, rauwe en/of eindproducten op onze markt en in onze schappen terecht, die geen zgn. groen label dragen en zo ja dan is dat label meer grijs dan groen. Aangezien men zich ervoor hard maakt en al hard voor heeft gemaakt om bepaalde ingrediënten en/of afkomst NIET te benoemen, vrij te geven, te etiketteren, worden we massaal besodemieterd en neemt men ons zeer bewust essentiële keuzes af. M.a.w. who knows wat import varkensvlees in zich draagt; het kunnen THESE DAYS zelfs KLOONVARKENS zijn. Maar dit geldt ook voor iets als aardappelen en/of mais, etc. Het is triest gesteld met de voedselindustrie (vriendje van de farmaceutische industrie).

  'Langdurig invriezen (meer dan 3 weken < -15 °C) of voldoende verhitten (vlees is niet meer rosé) van vlees, maakt de parasiet onschadelijk.' – lijkt een goed advies.

  Like

 18. Oei, ik geef mijn katten altijd varkensvlees, wel eerst goed gebakken of gebraden.
  Ik heb niet de indruk dat ze daar de gekke varkensziekte van over gehouden hebben.
  Inmiddels is er al 1 17,5 jaar, nogt nooit bij de dierenarts geweest.

  Like

 19. Het artikel sluit af als volgt: ‘In principe kan een hond in Nederland dus gerust Nederlands varkensvlees eten. We raden wel aan het vlees voldoende te verhitten.’
  😉 Ik neem aan dat, in deze, hetgeen wat voor de hond geldt ook voor de kat geldt en ze geluk hebben gehad met jou als chefkok in huis.

  Like

 20. De voorkeur van mijn katten gaat uit naar alles wat ik eet, maakt niet uit wat.
  Zelfs groente eten ze dan op, zolang ik het maar eet.
  Babi pangang zijn ze gek op, alles eten ze dan op, zelfs de rijst.

  Liked by 1 persoon

 21. polderboy // november 3, 2016 om 15:57 //

  Logisch is wel natuurlijk, dat als die twee Polen hadden gewacht tot iedereen weg was, en dan met geweld de imam een hoek in hadden geduwd en die spek lapjes diep zijn reet in hadden geramd, ze vrijuit waren gegaan.
  Op voorwaarde dat de imam geen tijd had zich ertegen uit te spreken, zoals de rechter vond in de zaak tegen de moslim die het 10 jarige kind zijn reet levenslang had uitgescheurd in Oostenrijk. Het kind had zich er immers niet tegen uitgesproken.

  Het ligt dus aan de aanpak die gevolgd wordt in omgang met moslims.

  Like

 22. Haha, ik heb precies zo’n kat, óók 17,5 jaren jong. Wil alles eten wat ik eet, maar daar steek ik frequent een stokje voor met her en der een ‘gepaste’ uitzondering.

  Like

 23. Mooi betoog Polderboy en een serieuze eye-opener.

  Like

 24. Londen, geannexeerd door de Moslim Brotherhood, is zover niet weg.

  Like

 25. NSB666 rechter wordt gewraakt door advocaat Knoops van de heer Wilders.
  http://www.parool.nl/amsterdam/advocaat-knoops-wraakt-rechter-in-zaak-wilders~a4408193/
  NSBster Elianne van het juridische circus Renz kon haar vooringenomenheid en afkeer van de PVV niet verbloemen tijdens haar ondervraging van getuige-deskundige Prof. Dr, Cliteur.
  Weer een verrader ontmaskerd en op de lijst bijgeschreven.

  Like

 26. Mijn Tobber, genoemd naar de kat van Diederik uit een strip van……Naam kwijt, omdat deze kat altijd aan het denken was, de tekenaar was een Nederlander ….Maarten Toonder maar zeker weten doe ik niet meer…deze rode kat zat altijd met een wolkje met tekst ….daar komt die kwal weer, dat was een of ander familielid in de strip die even langs kwam met n probleem.
  Tobber had een smoking als vacht, helemaal synchroom gelijk aan alles met strikje, heb helaas geen foto meer. Ik ging naar het asiel en daar zaten in een buitenverblijf een stuk of 70 te blerren en miauwen. Eentje sprong toen ik voor het ijzeren hekwerk stond, pardoes tegen het hekwerk op met zijn klauwen erom heen en heftig miauwen. Ik keek hem aan en zei, dus jij wilt zo graag mee……miauw miauw, en toen zei ik ok. De oppasser deed het hek open, hij sprong direct in m,n armen en begon te spinnen. Toen wist ik het zeker. Tobber is tot z,n 18 j bij me gebleven en in m,n armen gestorven.

  Liked by 3 people

 27. Da’s een mooi Tobber-verhaal. 🙂

  Like

 28. Misschien ook omdat een varken zich graag rondwentelt in eigen mest en modder en daarom onrein. Er zijn ook veel mensen die een paling vies vinden omdat ze weten dat het een lijkenvreter is. Maar voor mij een delikatesse.

  Like

 29. Een geit welke een islamitische verkrachting heeft ondergaan waarbij het gepenetreerd is en gevuld met een of meerdere menselijke zaadlozingen wordt binnen de islamitische traditie als onrein beschouwd waar zij dat eerder niet was. De vunzige, maar in de traditie legaal verklaarde handeling maakt het dier nadien onrein. Het dier is hierdoor niet meer geschikt om te consumeren. Althans, niet binnen de eigen gemeenschap. De onrein verklaarde geit kan worden verkocht een dorp verderop waar men het wel kan consumeren. Ranzig toch? De hypocrisie bedoel ik dan.

  Liked by 2 people

 30. Nu ik daar wat over nadenk, is het misschien een idee om geitenvlees uit halalwinkels te gaan verbieden?

  Like

 31. Grapje(…), zo’n idioot voorstel zal er uiteraard nóóit door komen.

  Like

 32. delamontagne // november 3, 2016 om 23:41 //

  Greengo // november 3, 2016 om 22:44 //
  Dat is de vertaling van een citaat van de “wijze” uitspraken van Khomeiny uit Iran.
  Er zijn trouwens nog heel veel meer van dat soort is-
  lammerige gorigheden.
  Zijn Staatsie-portret hangt overal in Iran.

  Like

 33. Mijn katten aten perenijsjes en zuur van de Suri, als de baas het vreet moet het wel goed zijn, maakt niet uit hoe smerig we het vinden zullen ze gedacht hebben. Moet wel een teleurstelling voor ze geweest dan dat ik hun favours, dooie vogels, muizen en ander bloederig spul wat ze mijn keuken binnensleepten nooit aannam. En ze kregen gewoon fatsoenlijk kattenvoer vanzelfsprekend, en als ze een luxere variant wilden af wat afwisseling dan ranselden ze gewoon de kat van de buren zijn eigen huis uit en vraten zijn keuken leeg.

  Like

 34. Republikein // november 4, 2016 om 03:15 //

  Kwamen ze uit Syrië?

  Like

 35. Nee, van de bovenbuurvrouw.

  Like

 36. Ik vertel geen onzin. Kat doet perenijsje, ik heb foto, en nee dat ben ik niet op de foto, ik ben namelijk degeen die de foto neemt:

  Naamloos.png

  “Wat de vrienden van de baas aan me geven zal ook wel okay zijn”, dacht de kat, anders zou die ze vast niet in huis laten. Wist die kat veel.

  Like

 37. Speciaal voor je opgeduikeld die foto, Rep. Zie er ook een andere foto. Is van een later atelier van me. Wilde iemand het als decor gebruiken.

  Naamloos.png

  Dit was eigenlijk de opslag (maar beetje aangepast voor de foto), als je je omdraait was betonnen vloer en veel gereedschap.

  Like

 38. Republikein // november 4, 2016 om 14:00 //

  Like

 39. Republikein // november 4, 2016 om 14:02 //

  Like

 40. ‘Door een bomexplosie in een koptische kathedraal in de Egyptische hoofdstad Caïro zijn zondag (vandaag) zeker 25 mensen om het leven gekomen. De aanslag is nog niet opgeëist. Er raakten 49 mensen gewond.

  De doden zijn vooral vrouwen, aldus Egyptische media. Volgens de veiligheidsdienst was een explosief van ongeveer 12 kilo aan de kant van de vrouwen in de kathedraal ontploft. Dat gebeurde volgens getuigen net nadat de priester tot het gebed had opgeroepen.’
  http://www.trouw.nl/tr/nl/39681/nbsp/article/detail/4432098/2016/12/11/25-doden-door-bomexplosie-kerk-Egypte.dhtml

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s