Nieuw

Ouderen ‘zorg’ : Maximaal drie keer plassen in verpleeghuis Careyn

Verpleeghuis Grootenhoek in Hellevoetsluis bepaalt dat patiënten maximaal drie keer op een dag naar het toilet mogen. Dat wordt schriftelijk vastgelegd, zo heeft RTV Rijnmond gezien.

Op een formulier worden de toilettijden gedicteerd: elf, twee en zes uur. Volgens familie van de patiënt wordt er moeilijk gedaan als iemand een keer extra naar het toilet wil.

Andere bezoekers van verpleeghuis Grootenhoek in Helllevoetsluis bevestigen dat er soms lange wachttijden voor toiletbezoek van patiënten zijn.

Werkdruk
Bestuurder Harry Luik van Careyn wil in een reactie niet ingaan op individuele gevallen. Hij zegt dat het voorkomt dat personeel afspraken maakt met bewoners om de werkdruk omlaag te brengen.

Doe mee met 8.050 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2035 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

26 Comments on Ouderen ‘zorg’ : Maximaal drie keer plassen in verpleeghuis Careyn

 1. Tja iedereen wil oud worden, maar niemand wil oud zijn dat is een gevleugelde uitspraak die in de nabije toekomst geen opmaat meer wordt. Iedereen die oud is moet volgens de globalisten, het corporatisme en de policoristen het veld ruimen om plaats te maken voor de hoog opgeleide asielparasieten.

  Liked by 2 people

 2. Ha, “afspraken maken”. Dat is nieuwspraak voor “dictaten opleggen”.
  Maar goed, de Nederlandse bevolking helpt dapper mee bij haar eigen vervanging: ze is heel ijverig haar eigen graf aan het graven. Dat zal binnenkort wel blijken. Rust zacht (meerderheid van het ) Nederlands volk!

  Like

 3. Zo’n manager kan dat wel bedenken, maar het is toch het personeel wat dit wanbeleid keurig opvolgt.
  Ik zou mezelf niet meer kunnen aankijken in de spiegel als ik mij zelf zo zou gedragen en zou kruipen voor zo’n manager.
  Dan maar ontslag. Misschien de enigste manier om de boel op te schudden.
  Ik denk dat je daarmee ook ander beleid mee kan afdwingen.

  Like

 4. Dit is fucking schandalig. Zelfs varkens mogen pissen wanneer ze willen.
  Als je ouder bent, krijg je een zwakkere blaas, prostaatproblemen, nierstenen, je moet plassen als je lacht, of gewoon, elke tien minuten een heel klein druppeltje.

  ‘nee meneer, u mag om 1, 6 en negen uur’
  ‘wat moet ik dan’
  ‘pis maar in je broek’

  DIT IS FUCKING SCHANDALIG. De directie moet worden opgepakt wegens MISHANDELING.

  Like

 5. ieznogoedh // november 2, 2016 om 10:31 //

  Zeker weten dat die “manager” zelf naar de plee gaat waneer hij gewoon moet.
  Nou ja, dit opgeteld bij de nieuwe insteek van “onze” dappere intelliregering dat ouderen er een eind aan mogen maken als ze er geen zin meer in hebben (het liefste natuurlijk zodra ze niet meer werken), de verhoging van de AOW-leeftijd (werken tot je er dood bij neervalt), dat maakt wel dat het ouder worden in Nederland bepaald niet aantrekkelijker wordt.
  Ik vraag me af of de lachende leugenaar ook tegen zijn moeder zegt dat ze maar drie keer per dag naar de plee mag, want dat spaart ook nog eens water.
  Ik vraag me af of het in gelukzoekerscentra ook maar drie keer per dag mogelijk is om naar de plee te gaan? Zal wel niet want dan gaan ze gewoon in de goot zitten en Nederland moet natuurlijk niet zien dat die parasieten eigenlijk volstrekt onaangepast aan onze levensstijl zijn.

  Like

 6. Ja je mag niet pissen want de werkdruk moet omlaag en dat lossen wij op door niet meer personeel maar minder zijkerds .
  Geld moet rollen nietwaar ? maar dan wel in de richting van de directeur met zn bonnusen.
  En die heeft er vervolgens leterlijk poep aan of je in de poep zit wordt het niet eens tijd voor wat actie ?
  Ik zou zeggen spaar het incontinentie materiaal op en dump het gewoon bij meneer/mvr de directeur in de voortuin dan worden ze wel wakker .
  De hoge heren vinden het namelijk niet erg fijn als ze op hun huisadres ten aanzien an de hele buurt letterlijk te kakken wordt gezet.
  Geloof me het werkt been there done that !.
  Sony Benelux BV
  Acer
  HetNet etc etc
  Gaat een hele wereld voor je open weet je het adres niet KVK handelsregister is je beste vriend voor twee knaken .
  Het van het kastje naar de muur moet je bij mij niet mee aankomen maak ik hele korte metten mee.

  Liked by 1 persoon

 7. In de huidige gezondheidzorg is het personeel slaaf geworden van het managementbeleid en daarom gaan ze er aan onderdoor, niet mentaal maar ook ethisch niet vol te houden. Het geweten gaat op den duur opspelen, de meeste houden vol omdat het je vak, werk en taak is met een eed aflegging voor je speld. Het systeem maakt alles kapot, dat is ook waar Prof.dr. Bob Smalhout zo voor waarschuwde.
  Triest dat er dus ook wachttijden ontstaan om het stilletje, twee per afdeling om bedlegerige hun behoefte te kunnen doen, want een pan belemmerd en in lighouding is het niet makkelijk.
  De plastijden is al van de begin jaren ´80 toen de eerste minutenlijsten verschenen om de werkwijze in beeld te krijgen om nog beter, sneller en korter te kunnen managen, met alle gevolgen van dien.

  Liked by 3 people

 8. OOhh ik vergeet nog te zeggen dat het soms, soms maar het gebeurd, dat mensen worden vergeten die op het toilet zijn gezet, of de bel gaat (pieper en een rood lampje) maar geen hond die het ziet door personeels gebrek. Maar je krijgt dit wel te horen in je evaluatiegesprek omdat je nalatig bent. Nee nee nee je kunt gewoonweg niet voldoen aan die minutenlijst, minder minder minder is hier dan ook niet op zijn plaats, maar moet meer en meer zijn.

  Liked by 1 persoon

 9. Republikein // november 2, 2016 om 13:15 //

  Werkdruk omlaag, salaris omhoog, zo werkt het.
  De KvK is een criminele organisatie.

  Like

 10. Nou, het zal niet meer gebeuren hoor:

  Van Rijn: naar de wc wanneer je wil
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26938613/__Kamer__nooit_meer_plascontract__.html

  De idioot die dit bedacht heeft hoort vandaag nog opgeknoopt te worden.

  Liked by 1 persoon

 11. @ Republikein quote : De KvK is een criminele organisatie.
  Volgens mij heb je het niet goed begrepen .
  De KvK handelsregister waar elk bedrijf ingeschreven staat zijn de stukken gewoon openbaar op te vragen oer het bedrijf .
  Directeuren adressem medewerkers en jaarstukken tenzij het een eenmanszaak is dan hoeft men niet de jaarstukken te deponeren.
  Dus als de hoge heren zich willen verstoppen jammer joh je gegevens zijn openbaar voor iedereen.
  En geloof me als je ze belooft met nog een hoop boze klanten op de koffie te komen slaan ze om als een blad aan een boom en wordt je ster gelikt todat je niet meer kan zitten.
  Dan kan ineens alles want de directeur wil niet thuis lasting gevallen worden met zn gezin daarvoor heeft hij personeel en een afschuif systeem .
  Alleen jammer voor hem/haar dat er mensen zijn zoals mij die daar gewoon omheen gaan en er om even in het subject van het onderwerp te blijven gewoon schijt aan hebben.
  Heb ik problemen met je of je product en wordt ik afgewimpeld kom ik gewoon op de koffie bij je .

  Liked by 2 people

 12. Van Rijn is een poppetje aan een touwtje, een droplul dus. Nee, dat is geen belediging maar een compliment want een droplul is een lul van een paard van 32 centimeter en die wil iedereen wel eentje (m/v/gemodificeerd). Denk een beetje om jullie woordkeus mensen. Kijk eerst even op de website van Postbus 51 Wat Mag Ik Zeggen. Want voor je het weet liggen er bij dezelfde winkels waar géén Zwarte Pieten meer wonen van die bekende formulieren.

  Ik hoorde trouwens van iemand die (nog) in de zorg werkt dat ze nu 3 muntjes per dag krijgen. Al naar persoonlijke voorkeur te gebruiken voor luiers 1 stuks schoon (1 muntje), luiers gebruikt (1/2 muntje), plassen 1 keer (1 muntje) of de pil van Drion (3000 muntjes). Er is al een vette ruilhandel ontstaan en bovendien is er een soort clandestiene donorbank waar de nog iets voller kunnende luiers van de ons zojuist verlatenen tegen spotprijzen verhandeld worden als de directe buren ze niet willen hebben.

  Liked by 3 people

 13. Dus als je tegen zwarte piet droplul roept zeg je eigenlijk dat het een paardelul is ?
  Arme piet dropveter dan maar of zou dat ook weer verkeerd opgevat worden ? .

  Like

 14. Republikein // november 2, 2016 om 18:48 //

  hslot4 // november 2, 2016 om 18:32 //
  Oh, dan had ik het toch goed begrepen.
  Met alle respect, k wil het wel nader toelichten, ben hier niet om een medestrijder beentje te lichten.
  Cheers.

  Like

 15. Liked by 1 persoon

 16. Ik heb het meegemaakt dat de voorzitter en gemeenteraadslid van de PSP, later Groen Links, van oorsprong onderwijzer, blijkbaar als beloning na zijn gemeenteraadswerk opeens directeur van een bejaardenopvanghuis werd. Groot huis opeens, dikke kar, allerlei erebaantjes bij linkse clubjes.
  Het zijn de typische graaiersbaantjes.

  Liked by 1 persoon

 17. @Fubar je vergeet de dividenten/winstuitkeringen die vaak drie – vier keer zo hoog liggen als het basis salaris .
  http://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2112374/Miljoenen-aan-zorggeld-verdwijnen-in-zakken-directeuren

  Liked by 1 persoon

 18. Mijn reactie hierboven over de invoering van de nieuwe munt bij de zorginstellingen was geen geintje. Ik heb ’t van iemand die weer familie heeft die werkt in een van die stallen. Waar die muntjes voor waren wilde niet gezegd zijn want slip van de tong dus heb ik er hierboven zelf maar een draai aangegeven. Ik ben tenslotte journalist. Maar ’t meest voor de hand ligt er de relatie met de luiervoorziening omdat ik net voor het muntjeslek over die luiers had zitten ouwehoeren. Schijnt al heel lang overal en in heel Nederland in de zorg schering en inslag te zijn.

  Like

 19. Pampers Leak schijn groter te zijn dan wij vermoeden. Niet alleen luiersnood en plascontracten, muntjes voor in de luierautomaat of voor de zelfbediening van de pil van Drion maar ook bange oudjes die als de dood zijn dat ze bij enig rumoer de stal uit worden gegooid, zo de mestvaalt op en reeds stalgaande oudjes die bang zijn dat ze per ongeluk een definitief pilletje of spuitje krijgen. De zetpil wordt steeds vaker met gepaste reserve bekeken. Want die mensen lezen ook wel eens een krant en horen over de plannen van die Vagina van DOOD66 met verplichte euthanasie als je 75 wordt met voorafgaande orgaanontnemingen. Mag je op je verjaardag zelf je lichtje uitblazen met een pilletje als toetje. Ook zijn er nogal een hoop mensen die op een wachtlijst voor de zorgstal staan en bang zijn om ophef te maken omdat ze dan wel van de lijst gepleurt zullen worden. Laat ik het zo zeggen: die knakkers uit 40-45 die over pilletjes, spuitjes en longvullingen gingen hadden het niet beter kunnen bedenken. Tijd voor een stukkie marsmuziek, met een pianosnaar of honderdduizend..

  Like

 20. Republikein // november 2, 2016 om 23:08 //


  8 goed.

  Like

 21. Tijl Uylenspiegel // november 2, 2016 om 23:49 //

  Eerlijk gezegd weet ik niet goed wat te zeggen, dit is zo grotesk dat het nauwelijks te bevatten is dat een manager in de zorg dit soort contracten durft op te stellen en dat personeel zulke orders opvolgt dat er eigenlijk geen woorden voor zijn.

  Like

 22. Nog een aanvulling, begin jaren ’70 was al sprake van minderen met de onderleggers *celstofmatjes * in bed, blaastraining werd voorgesteld, maar hoe breng je dit nog de oudere mens duidlijk die aan dementeren is. Dan vaker urinecatheter maar dat bracht weer het risico van blaas en urineweg ontstekingen, tijdelijke catetheriseren, een dun cathetertje inbrengen de blaas legen en klaar, maar dit frequent doen gaf ook infecties. Vaker met de po/ronde gaan kon toen nog want er bestond nog geen minutenlijstje. U ziet hoe toen al tegen bepaalde problemen die al veel langer bestonden tegen aangekeken werd. Maar in de jaren ’80 waar ik het in een ander artikel van Tijl op inging, begon de eerste bezuinigingsronde en moest de onderlegger minder vaak besteld worden. Het bleef altijd werken met de riemen die men had.

  Liked by 1 persoon

 23. Nog een aanvulling> op de ok kende men geen tekorte, er moest geopereerd kunnen worden zonder kortingen, wel braken er een soort prijsoorlogen uit onder de leverranciers onderling over bulkleveringen. En ik weet nog dat we zelf kleine 5×5 mm viltjes knipte en er een draadje door naaide om dit als deppertje bij hersenoperaties te gebruiken, puur uit geldbesparing. De rond/bot/draad/zaagjes maakte ik zelf weer recht zodat ze hergebruikt konden worden. Zelf had ik een instrumentje bedacht van een vishaakje zonder weerhaak, de allerkleinste sleutelring en een bandelastiek, dit instrument hield de huidflap bij hoofdoperaties opzij, 4 per operatie en konden 3x gebruikt worden, had er oktrooiaanvraag op, maar ben er niet rijk van geworden, voor mij gewoon de eer iets gevonden te hebben voor een terugkerend probleem waar nooit over was nagedacht. En het wordt nog steeds toegepast en ben ik trots op.

  Liked by 3 people

 24. Had het er zojuist nog over met een goede kennis en inderdaad dit muntjes systeem maar ook de plasbeurten zouden al jaren en jaren terug zijn ingevoerd, ze sprak zelfs over oud nieuws………. droevig waar is het respect voor de oudere?

  Liked by 1 persoon

 25. Mensen hebben best wel respect voor ouderen. Vooral onze jeugd. Ik zei: onze. In een handelsomgeving worden ze echter tot product met targets en winstmaximalisatie. Dat zag je ook in die andere stallen, de concentratiekampen. En hier heb je weer zich op dezelfde figuranten die toendertijd bezig waren. Rasechte fascisten dus. Zelfs hun eigen moeder laten ze in de stront zakken (Hallo, van Rijn).

  Heeft Ome Breinbrouwsels trouwens jullie al eens verteld dat hij er bijna van overtuigd is dat ze nooit zijn weggeweest maar zich gewoon als kameleons in zonnekoningen, nationaal socialisten, christenunies, dood66-ers en nog zo wat vermommen, misdrijven en andere Holocausten op hullie naam plegen, wat guillotinedingen en neurenbergertjes deden om het volk in slaap te wiegen en telkens als gediplomeerde anti-fascisten gewoon doorgingen? Leer van uw geschiedenis, O Volk, en laat je niet indoctrineren door van rijkswege uitgegeven geschiedenisboekjes. De enige reden waarom ze dit nog niet bij de PVV hebben kunnen doen is omdat je er geen partijlid van kunt worden. Bedankt Geert! Wat trouwens ook opvalt is dat ze die kameleonnigheid kennelijk hebben laten varen omdat de een na de ander uit de koets rolt. Kijk in dit verband af en toe maar eens even wat onze @leefbarbaar verzameld heeft.
  Excuses voor dit van de hak op de tak zeikverhaal.

  Like

 26. Sorrie, lijkkje vergeten naar Het Boek de Foutlinxen https://boilingpoints.wordpress.com/het-boek-der-foutlinxen/

  Op de lijst staan overwegend trekpoppetjes aan zo’n touwtje. De echte fascistische roverhoofdmannen zitten achter de schermen op een stapel aandelen van de zorghandel, de medicijnmannerij en de wapenindustrie. Maar die vinden we ook nog wel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: