Nieuw

Moslim vrachtwagenchauffeurs ontslagen voor het niet leveren van bier, jury beloont hen met $ 240K

Een jury heeft  $ 240.000 schadevergoeding toegekend aan twee islamitische vrachtwagenchauffeurs die hun voormalige werkgever hadden aangeklaagd wegens religieuze discriminatie, nadat ze werden ontslagen voor het weigeren om bier te vervoeren.

De Equal Employment Opportunity Commission won de zaak namens de regering-Obama.

Critici wijzen erop dat de regering een ander standpunt inneemt als het gaat om het verdedigen van de ‘religieuze vrijheid’ van christenen, omdat het argument van de islamitische vrachtwagenchauffeurs vergelijkbaar is met die van Kim Davis toen ze weigerde huwelijken te voltrekken van koppels met hetzelfde geslacht.

Rechter Andrew Napolitano zei op “The Kelly File” dat het betreurenswaardig is wanneer de overheid ingrijpt en partij kiest in een privégeschil over religie.

Hij vroeg zich af waarom de EEOC ervoor gekozen om werknemers te vertegenwoordigen in een situatie als deze, waar zij openlijk islamieten representeren die voordat ze de baan accepteerden wisten dat ze alcohol zouden vervoeren.

“De manier waarop de overheid is geïntervenieerd in deze zaak, ze wilden deze zaak om hun standpunt duidelijk te maken, wat ze nu hebben gedaan”, zei rechter Napolitano.

Kijk meer:

Bron:

http://insider.foxnews.com/2015/10/26/muslim-truck-drivers-fired-not-delivering-beer-jury-awards-them-240k

Doe mee met 8.097 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3939 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

7 Comments on Moslim vrachtwagenchauffeurs ontslagen voor het niet leveren van bier, jury beloont hen met $ 240K

 1. ieznogoedh // november 2, 2016 om 16:31 //

  Domme werkgever. Nooit, maar dan ook echt nooit mislims in dienst nemen. Daarmee voorkom je een hoop gezeik.

  Like

 2. Je kan het ook anders zien:

  “Werkgever krijgt 240K boete omdat die moslims in dienst nam”

  Goedzo denk ik dan, zo leer je ze dat af.

  Liked by 3 people

 3. Niemand zou ooit nog een moslim in dienst moeten nemen. Het gaat een poosje goed en dan willen ze zichzelf laten gelden. Een schandalige rechtspraak.

  Like

 4. Esperanza // november 2, 2016 om 17:37 //

  We zijn verloren.

  Liked by 1 persoon

 5. Esperanza // november 2, 2016 om 17:59 //

  Had ooit pandje in Nijmegen. Beneden een Turkse koffieshop, boven een woning met vijf kamers per stuk verhuurd. Kom op een dag ter plekke en Turkse huurder meldt alsof het de gewoonste zaak van de wereld was dat ie de achterpui eruit gesloopt had en aanbouw had geplaatst om daar broodbakkerij te beginnen. Nooit geweten of ie daar überhaupt vergunning voor had aangevraagd. Nou ja ’t was gebeurd dus ik dacht so what, pandje wordt d’r niet minder om waard en gunstig wat betreft stookkosten in de bovenwoning.
  Wat bleek, gebrekkige ventilatie daar in die bakkerij en schoonmaakwater werd via een rooster gewoon in de kelder geloosd. waardoor het boven binnen de kortste keren zwart van de schimmel zag en de ratten ook boven welig tierden.
  Meermaals melding gedaan bij de gemeente en Keuringsdienst van waren. Wat denk je, nooit ook maar iets van gehoord en er werd nada tegen ondernomen.
  Na drie jaar werd de deur gesloten en vertrok de Turkse familie met dikke inkomstenbelasting – en huur schuld naar Noorderzon. Oztürk was de naam en volgens deurwaarder die ik vergeefs had ingeschakeld staat die achternaam voor de turkse Jansen. Ja het leven van een huisbaas ging ook toen al niet over rozen. 😉

  Liked by 2 people

 6. Ik was op zoek naar de txt SATIRE ben je die vergeten ofzo ?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: