Nieuw

Liberale onderwerping: bescherm islam, belaster christendom

Kijk naar het aangevallen kostuum - en de hypocrisie. Online detailhandelaar Amazon verwijderde het kostuum van de "Sexy Burka" (links) na beschuldigingen van "islamofobie". Maar ondanks de protesten van vele katholieken klanten over de "Sexy non" (rechts) is die nog steeds te koop bij Amazon.
 • Als een imam heftig tegen iets protesteert, ondersteunt de liberale elite altijd de valse beschuldiging van “islamofobie”. Als een vreedzaam protest wordt geleid door een katholieke bisschop, wijst dezelfde elite het altijd af onder de naam “vrijheid van meningsuiting”.
 • De “kalief” van de islamitische staat, Abu Bakr al-Baghdadi, belachelijk gemaakt door Charlie Hebdo, veroorzaakte zelfcensuur vanwege “hate speech”, terwijl het werk van Chris Ofili, “de Heilige Maagd Maria”, waarin de moeder van Jezus is bedekt met uitwerpselen en beelden van genitaliën, werd verdedigd door de New York Times als zijnde “vrije meningsuiting”. Betekent dit nu dat sommige godsdiensten gelijker zijn dan andere?
 • Op Halloweennacht is alleen de “Sexy non” beschikbaar, terwijl de “Kalief” Baghdadi zijn Yazidi en christelijke sex-slavinnen ongestraft kan verkrachten.

De grootste webwinkel in de wereld, Amazon, verkoopt veel Halloween-kostuums. Een van de nieuwigheden in 2016 is de “Sexy Boerka“, het typische obscurante overkleed die de Taliban en de islamitische staat opleggen aan vrouwen. Maar de sexy boerka die op Amazon UK werd aangeprijsd voor £18,99, duurde niet lang.

De commerciële reus van Jeff Bezos verwijderde het item op de website, nadat Amazon werd overspoeld met beschuldigingen van “racisme”, “islamofobie”, vanwege de marketing van een islamitisch kledingstuk met het witte gezicht van een model en het gebruiken van “een religieus kledingstuk voor commerciële doeleinden”. “U bent walgelijk, mijn cultuur is niet uw kostuum,” schreven vele belijders van het islamitische geloof. Anderen gebruikten een minder aardige toon: “Wie u ook bent, u moet het vrezen voor Allah. Dit is geen grap.”

Een woordvoerder van Amazon reageerde snel: “Alle verkopers moeten voldoen aan onze richtlijnen voor verkoopregels en degenen die dit niet doen zullen worden onderworpen aan maatregelen met inbegrip van mogelijke verwijdering van hun account. Het product in kwestie is niet langer beschikbaar.”

Dus werd de Halloween parodie als het mondiale symbool van vrouwelijke onderdrukking gecensureerd. Het is omdat islamitische sluiers in tegenspraak zijn met de westerse waarden van vrijheid, gelijkheid en menselijke waardigheid en dat zo volledig is dat deze relativistische progressieve mentaliteit die deze islamitische sluiers, net als de boerkini, met loyaliteit wordt verdedigt.

Maar ook hier ligt een dubbele moraal. Hoe zit het met “Sexy non”, een Halloween-kostuum dat de katholieke kerk bespot? Ondanks de protesten van vele klanten en van katholieken is de “Sexy Non” nog steeds te koop bij Amazon. Is dit niet een vorm van “christenphobia”? Ook de non is een religieuze figuur, terwijl een boerka louter een kleed is.

Lees veder:

https://nl.gatestoneinstitute.org/9225/bescherm-islam-belaster-christendom

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4124 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

2 Comments on Liberale onderwerping: bescherm islam, belaster christendom

 1. Stap voor stap, onafwendbaar, worden we met gezwinde spoed naar de islam geleid.
  Nu weer: denken over geldelijke ondersteuning sharia-rechtbanken.
  Eisen toestaan huwelijken met meerdere vrouwen.
  Hoe lang nog tot we onder de sharia zitten?

  Like

 2. Esperanza // november 2, 2016 om 17:24 //

  ‘Onafwendbaar’, denk het ook. Nog maar een muziekje zolang ’t nog kan.

  Take a good look who’s down here.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: