Nieuw

Fjordman: The Political Rape of Sweden

The first text I ever wrote under the pen name Fjordman, on February 20, 2005, was about the imported rape wave in Sweden.[1] Even though I am from Norway, I have probably written more texts in English about Sweden. Some essays that I wrote in 2005 or 2006 are still being circulated and quoted on the Internet, many years later.

Why this interest in Sweden? Perhaps this is due to its strong “brand.” Many outsiders still have a very positive view of Sweden. They are shocked when somebody describes what the country is actually like today.

Sweden is not the peaceful Utopia some admiring outsiders imagine it to be. Prime Minister Olof Palme was shot and killed on February 28, 1986. This assassination became a national trauma. Foreign Minister Anna Lindh was stabbed and lethally wounded on September 10, 2003. Tensions in Swedish society are even higher now than they were back then.

Snaphanen >>

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Fjordman: The Political Rape of Sweden

  1. Vulkanen rommelen voor ze uitbarsten ook een aantal jaren.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: