Nieuw

Europeanen hebben geen toekomst – Putin over de immigrantencrisis

 

In een onlangs uitgezonden tv-uitzending heeft de Russische president Vladimir Poetin gereageerd op het verstandsverbijsterende rechtsoordeel in Oostenrijk waar een kind was verkracht door een Iraakse immigrant en werd vrijgesproken op grond dat de dader de taal niet kon verstaan en niet begreep dat het slachtoffer niet verkracht wilde worden.

Net zoals in grote delen van Oost-Europa is men in Rusland weinig onder de indruk  van de politieke correctheid en al zijn verwoestende gevolgen in het Westen. Volgens Putin is het onder andere de ontbinding van de nationale identiteit wat tot dit verval leidt.

Hij constateert ook dat een samenleving die niet in staat is zijn kinderen te beschermen geen toekomst heeft en de immigratiepolitiek die Europa voert een voorbeeld is hoe men het niet moet doen.

Inessa S op YouTube:

In a truly shocking twist, the Supreme Court of Austria has decided to acquit the Iraqi man, “that may not have realised the 10-year-old Austrian boy did not want to be sexually abused by him.” Amir, 20, was visiting the Theresienbad pool in the Austrian capital of Vienna in December 2015, as part of a trip to encourage integration, when the incident occurred. 

Europe – if you can’t stand up for your children, who will? Of course there is the fact that Western Europe has supported the US in their violent destruction of the Middle East over the past 20 years. Is it a guilty conscience that seems to appease the blatant criminal activity on behalf of some newcomers? Or are they Soros puppets implanted into the judicial system that are at work?

Russia is a multicultural and multi-religious society, and has been for 1000 years. The law applies to everyone equally – whether you’re a Crimean Tatar or a Slavic Russian – every Russian citizen is ‘native’ as such and subject to the same protocols. 

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4124 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

10 Comments on Europeanen hebben geen toekomst – Putin over de immigrantencrisis

 1. Putin of die schijtlijster van een rutte, wat zijn we diep weg gezakt.

  Like

 2. Kweenie. Ik denk dat Rutte een hele grote zak met geld heeft gekregen en er nog wel een paar gaat krijgen. Een heel land verpatsen levert best wel wat op!

  Like

 3. Goed dat Putin hier weer een statement maakt.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // november 2, 2016 om 22:56 //

  Men heeft het altijd over de trias politica oftewel de scheiding der machten maar als je tegenwoordig toch de uitspraken van rechters ziet dan begin je je toch af te vragen of we niet naar een ander nieuw systeem over moeten stappen want dit soort uitspraken komen niet alleen in Oostenrijk maar in de hele EU voor. Rechters die elk gevoel voor realiteit uit het oog verloren hebben en met uitspraken komen waar iedereen van links tot rechts van vindt dat het kolder is, dat het kant nog wal raakt. Keer op keer verbaas ik me erover dat mensen niet veel vaker het recht in eigen hand nemen want op justitie hoef je niet langer te rekenen.
  Hoe zo’n nieuw systeem eruit zou moeten zien weet ik ook niet, ik ben tenslotte geen politicus en ook geen jurist, maar een ding staat als een paal boven water; dit kan en mag zo niet door blijven gaan.

  Liked by 1 persoon

 5. Esperanza // november 2, 2016 om 23:39 //

  Liked by 1 persoon

 6. De trias politicas is zo dood als een pier. Eigenlijk was het ook een doodgeboren kindje want het hele theater wordt betaald door de overheid. Het is een klassieke truc: ik zet jou op de wereld en betaal alles en jij doet net alsof je onafhankelijk van mij bent.

  De rechtspraak van het vasteland schijnt voortgekomen te zijn uit een mengsel van Germaans recht en de inquisitie, die weer een afgeleide schijnt te zijn van het Romeinse recht.

  Puur Germaans recht betekende dat een (rondreizende) rechter betaald werd en dat er twee gelijkwaardige partijen tegenover elkaar stonden die de rechter allebei van hun gelijk moesten overtuigen. Wie het mooist kon praten had een voorsprong. Wie de meeste getuigen meenam werd het eerste geloofd. Maar getuigen moesten betaald worden voor reis en verblijf en gedorven inkomsten en je moest populair genoeg zijn om mensen bereid te vinden voor je te getuigen. Het was dus een kwestie van populariteit en geld.

  Deze rechtspraak was lang vergeten en werd weer opgetuigd toen de zaak uit de hand liep qua eigenrichting: er liepen vetes van wraak en weerwraak die gerust meer dan 100 jaar konden duren en vele slachtoffers eisten. In Italië waren ze daar nog tot in de 17de eeuw mee bezig. In achtergebleven gebieden (Balkan en Sicilië) nog veel langer.

  Germaanse rechters hadden een dik boek waarin elk leed beschreven stond, elke afgehouwen vingen, of hij van de rechter- of linkerhand was, van een boer of van een boogschutter, van een vrije man of van een slaaf: elke vinger had zijn prijs die betaald moest worden aan (de familie van) het slachtoffer om weerwraak te voorkomen. Ook deze rechtspraak was meestal onrechtvaardig.

  Rechtvaardige rechtspraak komt op aarde waarschijnlijk niet voor. De mens zelf is misschien wel inherent onrechtvaardig.

  Liked by 1 persoon

 7. Oei. “Gedorven inkomsten” moet zijn “gederfde inkomsten”. Is ook een moeilijke, hoor, Fubar!

  Liked by 2 people

 8. Is eigenlijk dorpstaal Edjan, zoals veel voor veul enz. in de Kempen maak je dit nog veel mee rond Leuven, Heist op den Berg, Herentals, Itegem. Dorpen die een eigen spraak hebben met ernaast nog wat dialect.

  Like

 9. Duchesne // november 3, 2016 om 14:53 //

  Geweldige reactie Edjan, weer wat geleerd! 👍🏻

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: