Nieuw

Top 7 Charges Hillary Clinton Could Face While President

Let us be honest about who suffers from presidential misbehavior—it’s the American people who pay the price, including the literal price of the expensive investigations. The odds of justice actually catching up with Hillary Clinton dwindle to almost zero if she gains the White House. She might have to sacrifice an aide here and there, but if the political system of 1998 couldn’t remove her husband from office for blatant perjury, it’s hard to imagine what could possibly bring The First Woman President down in the even more corrupt and confused political system of 2017.

That being said, here are a few lingering legal headaches Clinton could face:

Lees het artikel op Breitbart

Doe mee met 8.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: