Nieuw

Told ya: “Jihadbruidje Laura Hansen ’teruggestuurd voor aanslag’”

Jihadbruidje Laura Hansen heeft gelogen over haar vlucht uit het kalifaat. Ze werd niet ontvoerd door haar gewelddadige man, ze vertrok juist met volle overtuiging naar Syrië. Justitie houdt er ernstig rekening mee dat IS haar heeft teruggestuurd naar Nederland om hier een aanslag te plegen.

Telegraaf >>

I do not hate to say I told you so. Ik wrijf het er wel met genoegen nog een keertje in:

De zielige bekeerde Laura is eindelijk ontsnapt aan haar brute gewelddadige moslimman vanuit ISIS gebied

Jaja.

Ohja?

Ze zit nu in Koerdisch gebied en het Nederlands consulaat zal zo snel mogelijk contact zoeken. Heel Nederland hiep-hiep-hoi-JUICH.

Ik niet.

Nergens wordt duidelijk hoe ze ontsnapt is. Ze heeft haar hoofddoek nog steeds op en is dus nog steeds een radicaal, want een volger van ’s werelds meest extreme fundamentalistisch radicale massaverkrachtende en vrouwen in slavernij voerende Godfather van alle jihadisten, Mohammed. ISIS weet dat ze hun gebied niet vast gaan houden, zo bericht het PvdA-partijblad. Yezidi, of Koerdische meisjes die gedwongen waren zich te bedekken weten niet hoe snel ze die vrouwengevangenis af moeten werpen. Daar zijn vele filmpjes van. Maar Laura houdt haar zwarte hoofddoek op.

En zelfs de Nationaal coördinator van de terroristen-instroom, Dick Schoof, moest van de week toegeven dat er veelvuldig jihadi’s meereisden met de ‘vluchtelingstroom’. Zelfs de man die aangesteld is om dat onder het tapijt te schuiven moest het toegeven. Hier het tenenkrommende interview met Nieuwsuur. Vier dagen voordat Dick Schoof drie dagen voor Bataclan zei dat die geen aanwijzingen had, schreef ik een stukje dat ik minimaal 17 aanwijzingen verzameld had het jaar daarvoor.

 

naamloos57

Als ik dat kan, en Dick met zijn 400 man personeel dat niet kan, dan kan ik beter in mijn eentje dat hele departement overnemen en stel ik wel een paar oplettende mensen aan. Fuk joe, en rot op, Dick ! Ik hoef er geen geld voor en ik eis slechts dat het bespaarde geld niet uitgegeven wordt. Gewoon niet.

ISIS is niet net zo stom als Dick Schoof en zijn hele departement, dus die hebben inmiddels wel begrepen dat de vluchtelingenstroom nog steeds niet gecontroleerd wordt dat het misschien handig is ook via andere wegen zelfmoordmoeders naar Europa te sturen.

Er leiden vele wegen naar de jihad tenslotte. En wat is er mooier dan dat Nederland ze zelf op komt halen, omdat het hele land medelijden heeft met dat arme meisje.

Hoe een paar tweets, die per toeval net achter elkaar staan, uitleggen wat mij zeer waarschijnlijk lijkt.

Naamloos

Interview met Laura, in het Engels, bij Kurdistan24.

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Told ya: “Jihadbruidje Laura Hansen ’teruggestuurd voor aanslag’”

 1. Republikein // november 2, 2016 om 01:31 //

  De pest is dat ieder mens hersens heeft[behalve zij die genoemd zijn in dat yt-filmpje van laatst, radio Bergeijk], en dat de kans op een afwijking levensgroot is.
  Levensbedreigend, dat dan weer wel.
  Dan maar zuipend ten onder.

  Like

 2. Esperanza // november 2, 2016 om 02:11 //

  Hilarisch programma, mocht er graag naar luisteren. Helaas gestrand op alcohol (en kinderporno).

  https://www.radiofreak.nl/politie-onderzoek-naar-presentator-radio-bergeijk/

  Like

 3. Esperanza // november 2, 2016 om 02:15 //

  Pieter Bouwman alias Toon Spoorenberg, man met het brilletje.

  Like

 4. Republikein // november 2, 2016 om 02:22 //

  Die Peer was geen zuivere koffie zegt men.

  Like

 5. Republikein // november 2, 2016 om 02:38 //

  Nee, Peer was het niet, dat was de radiomaker.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: