Sharia court ‘protects wife-beating men by sabotaging criminal proceedings’

AN INFLUENTIAL Sharia court has been accused of “protecting wife-beating men” by interfering with criminal proceedings.

The Muslim Arbitration Tribunal (Mat) in Nuneaton, Warwickshire, has come under fire amid accusations of “sabotaging” criminal proceedings relating to domestic violence.

The Nuneaton Mat is one of the most influential Sharia courts in Britain, ruling on disputes between members of Muslim communities. On the tribunal’s website it states that it can make submissions to ask the Crown Prosecution Service (CPS) to reconsider criminal charges brought against men accused of domestic violence.

The Mat says it aims to provide reconciliation between parties where charges for criminal assaults relating to domestic violence have been brought forward.

The Express >>

Klik op het plaatje om je anti-islam sticker te bestellen

sticker

Doe mee met 4.627 andere volgers

About Fubar (2551 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Sharia court ‘protects wife-beating men by sabotaging criminal proceedings’

 1. Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 2. ‘De wereld zou haar krachten moeten bundelen om gezamenlijk de strijd tegen terrorisme te voeren, zo suggereerde de Russische president Vladimir Poetin in zijn toespraak voor het Valdai discussieforum. In zijn 25 minuten durende toespraak opperde hij zelfs een Marshallplan voor het Midden-Oosten, om de vrede en veiligheid in een door oorlog en conflicten verscheurd gebied te herstellen.

  Poetin liet zich opnieuw kritisch uit over het buitenlandse beleid van de Verenigde Staten, dat volgens hem alleen maar voor een grotere chaos en meer terreurdreiging gezorgd heeft. Hij pleit voor een gezamenlijke aanpak, waarbij internationale verdragen en afspraken gerespecteerd worden.

  De Russische president kon er ook niet omheen te reageren op de voortdurende demonisering van Rusland vanuit met name de Verenigde Staten. Men probeert de aandacht van alle grote binnenlandse problemen in dat land af te leiden door de aandacht te richten op ‘Russische agressie’, die volgens Poetin helemaal nergens op gebaseerd is.

  Omdat we de boodschap van Poetin zo belangrijk vinden en omdat er in de Nederlandse media vrijwel geen aandacht aan gegeven wordt hebben we besloten de volledige speech uit te schrijven. Onder de video leest u het volledig vertaalde transcript. We hebben tussenkopjes toegevoegd om de leesbaarheid te verbeteren.’

  http://marketupdate.nl/nieuws/geopolitiek/poetin-maak-marshallplan-midden-oosten/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: