Nieuw

Paniek: Hillary Clinton’s partijstrateeg verwijt FBI-onderzoek aan de Russische KGB

De Russische geheime dienst KGB is in feite de schuldige van het heropende onderzoek van de FBI naar de belastende e-mails die aan Hillary Clinton gekoppeld worden. Op deze manier kan men interpreteren wat Hillary Clinton’s partijstrateeg tijdens een live-uitzending op televisie brult. – Wij hebben extraordinaire feiten dat de KGB is betrokken bij deze verkiezingscampagne, zegt de Democratische strateeg James Carville in het interview.

Met nog slechts enkele dagen te gaan tot de verkiezingen voor de volgende president van de Verenigde Staten neemt het drama elke dag gigantische toe. Sinds FBI-directeur James Coney een brief aan het Amerikaanse Congres heeft gestuurd waarin hij aankondigt dat hij nieuwe e-mails heeft aangetroffen die van belang kunnen zijn in een eerder onderzoek van Hillary Clinton, is de temperatuur sterk gestegen in de verkiezingscampagne. Veel wijst erop dat deze nieuwe gegevens de kans van Clinton om president te worden sterk verminderd.

In een live uitgezonden interview krijgt Hillary Clinton’s partijstrateeg James Carville de kans aangeboden om commentaar te geven op het onderzoek van de FBI. Het duurt maar een paar seconden voordat Carville met opgewonden stem begint te blaten over de Russische KGB.

– Wij hebben extraordinaire feiten dat de KGB is betrokken bij deze verkiezingscampagne en selectief gehackte e-mails van de Clinton-campagne uitlekt, verklaart hij.

Waarschijnlijk bedoelt Carville het grote aandeel e-mails wat WikiLeaks heeft gepubliceerd met als doel een licht te werpen op de corruptie binnen de Democratische Partij. Dat deze e-mails nu net voor de verkiezingen worden gepubliceerd heeft ertoe geleid om Rusland van deze computer hacks te beschuldigen. Maar de vraag aan Carville ging niet over WikiLeaks, maar over de nieuwe e-mails die de FBI nu heeft gevonden.

Maar het hielp niet om te proberen de vraag terug te brengen naar de FBI. In plaats daarvan blijft Carville herhaaldelijk kraaien dat het allemaal de schuld van KGB is, een Sovjet-inlichtingendienst die allang  niet meer bestaat. Tegenwoordig is het de FSB, en is in feite een equivalent van de FBI.

– Zoals we allemaal weten is de KGB betrokken in deze verkiezingscampagne, onze democratie is onder aanval van de Russen, schreeuwt Carville met boos overslaande stem.

Unhinged Carville Has A Complete Meltdown Trying To Defend Corrupt Clinton

Bron:

http://nyheteridag.se/paniken-hillary-clintons-partistrateg-skyller-fbi-utredning-pa-ryska-kgb/

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4124 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

8 Comments on Paniek: Hillary Clinton’s partijstrateeg verwijt FBI-onderzoek aan de Russische KGB

 1. Like

 2. Rommel. Kijk misschien nog eens naar de kop?
  “Verwijdt” betekent dat het wijder gemaakt wordt. Terwijl ik denk dat je iets met “verwijten” bedoelt?
  Verwijten aan? Tja …

  Een anonieme taalfanaat.

  Like

 3. Is hersteld. Soms verdwaal ik in werkwoorden, vooral met wat bier op.

  Like

 4. Ik denk dat de democraten nu dermate om zich heen aan het slaan zijn, met de vreemdste argumenten, dat ze zichzelf steeds dieper in het drijfzand werken.
  In mijn glazen bol zie ik dan ook een (nipte) overwinning voor Trump. Mogelijk na wat “misverstanden” met het tellen van de stemmen.

  Like

 5. Klacht:

  Like

 6. copywriter // november 2, 2016 om 05:34 //

  Zelfs Obama ziet de bui al hangen. Hij heeft geen trek om in de nadagen van zijn presidentschap betrokken te raken bij een Clinton corruptie schandaal. Hij heeft inmiddels de kant gekozen van de FBI en daarmee zijn eigen Minister of Justice in feite onder de bus gegooid. Michelle Obama schijnt al haar tweets met de Clintons gewist te hebben en ongetwijfeld zijn ze nu bezig met het opschonen van hun emails. Wat weinig zal helpen want al hun emails liggen al veilig opgeslagen in de enorme databanken van de NSA.
  Ondertussen is Trump de lachende derde. Hij is al begonnen uit te lopen in de peilingen. Het lijkt er op dat de Amerikanen steeds meer schoon genoeg hebben van die Clinton bende en hun grondwet weer terug willen.

  Liked by 1 persoon

 7. bedonderde burger nr 16.000.001 // november 2, 2016 om 11:53 //

  Is ook Obama zo gekozen via vriend Soros?

  Een van Amerika’s toonaangevende experts op het gebied van verkiezingen, Bev Harris (Democraat), waarschuwt dat alle signalen op rood staan en dat er op 8 november de grootste stembusfraude ooit zal plaatsvinden, bedoeld om Hillary Clinton, die in werkelijkheid hooguit 20%-30% van het volk achter zich heeft staan, het Witte Huis in te rommelen.

  De fraude zal vooral plaatsvinden door middel van stemcomputers, waarvan een groot aantal wordt geleverd door een bedrijf van de ultralinkse miljardair George Soros, één van de grootste promotors van Hillary. Dit stinkt van alle kanten. Bij enkele vroegverkiezingen zou deze fraude reeds in het hele land zijn waargenomen.

  Het wordt dus Clinton of Clinton of anders blijft Obama zitten tot het Clinton wordt. Vrije verkiezingen, eerlijke verkiezingen? Vandaar dat Rusland geen waarnemers mag sturen, zo eerlijk!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: