Nieuw

Groot-Brittanië laat terreurmoslims vrij rond lopen

Zo’n tweederde van de honderden gevangengenomen terroristen in Groot Brittannië komt binnenkort vrij of is dat al. De meesten daarvan lopen vrij rond zonder dat ze deelnamen aan deradicaliseringsprogramma’s in de gevangenis. Dat hebben ze in de cel geweigerd.

Het zou gaan om 418 ex-gevangenen.Van de 418 vrijgelaten terreurgevangenen hebben velen een Al-Qaeda-achtergrond.

Richard Walton, voormalig anti-terreur-baas van Scotland Yard, zei dat „heel weinig” van de IS-gerelateerde terreurveroordeelden zijn hervormd. Hij vertelde Sky News: „Het lijkt erop dat deze versie van de islam zo sterk is, dat zodra iemand gehersenspoeld is met deze ideologie, het bijna onomkeerbaar is.”

Telegraaf >>

 

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7173 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Trackback / Pingback

  1. Groot-Brittanië laat terreurmoslims vrij rond lopen | eunmask

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: