Nieuw

Britons to live in pre-fab homes after 30,000 council houses handed to migrants

MINISTERS have been forced to put forward plans for pre-fabricated homes after 30,000 council houses were handed to migrants.

Migration Watch said the costs will continue to rocket if a “sustainable” level of migration is not achieved.

A spokesperson said: “There is a long standing controversy over the granting of social housing to immigrants. This has not been helped by local authorities’ reluctance to publish the relevant information.

“Some immigrant groups have very low use of social housing whereas others are more likely to be in social housing than the UK born. There is absolutely nothing in the rules that state that immigrants should get preferential treatment.

“However, priority for social housing is largely determined by need and so some ‘high need’ immigrant families will gain access to housing over longer standing local residents deemed to be of lower need. This can be contentious.

The Express >>

Doe mee met 8.266 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6769 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Britons to live in pre-fab homes after 30,000 council houses handed to migrants

  1. Het blanke ras moet en zal vernietigd worden en dat doen ze op allerlei manieren

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: