Nieuw

‘We are losing control of the streets’ Merkel’s Germany descends into lawlessness

During the first six months of 2016, migrants committed 142,500 crimes, according to the Federal Criminal Police Office.

And the country has been hit by a spate of horrendous violent crime including rapes, sexual and physical assaults, stabbings, home invasions, robberies, burglaries and drug trafficking.

Adding to the country’s woes is the fact that thousands of people have gone missing after travelling to the country on invitation from the country’s leader.

Germany took in more than 1.1million migrants in the past year and parts of the country are crippled with a lack of infrastructure.

The Express >>

Doe mee met 8.100 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on ‘We are losing control of the streets’ Merkel’s Germany descends into lawlessness

 1. Just like the Dutch and the English, the Germans are too busy playing with smartphones.

  Like

 2. Joe, hou het eens bij 1 nick.

  Anders ga ik zachte dwang uitoefenen.

  Namelijk dat ik je ‘on hold’ zet en je pas doorlaat nadat ik je naam gewijzigd heb in de hoop dat je dan wel ziet wat het bezwaar is. De volgende stap denk ik nog over na.

  Like

 3. Duchesne // november 1, 2016 om 15:02 //

  “Voor al uw ruimingswerken van flatgebouw tot grafzerken, van van auto met hangende claxon tot recalitrante tweevoeter”, bel Duchesne & co. Wij beginnen waar anderen opgeven, geen klus te groot, u betaald met goud, wij trackteren lood.

  Pas geleden in Kaldenkirchen nog gezien hoe asielchanteurs op straat keelsnij bewegingen naar Duitsers maakten. Zelfs de politiecombi deed net of ze er niet waren, te laf om in te grijpen.

  Lang heb ik me afgevraagd waarom de Duitsers niets doen, ik denk dat ik het weet.
  Ik ga er een stukje over schrijven, nog ff laten borrelen. Wat mensen motiveerd, waarom dingen gebeuren, het is mij van kleinsaf altijd een uitdaging geweest om dingen te begrijpen. De passieve houding van de Zweden, de Duitsers en ons Nederlanders, het heeft een oorzaak.

  De oplossing heb ik al, die is simpel. Dood gaan doen we allemaal, dus leef. Enkel angst geeft anderen macht. Lastige werkgever, gewoon platleggen en morgen is er weer een dag. Angs tis de drijfveer van bijna alles, van de oorsprong van pensioenfondsen, het bestaansrecht en de reden dat er politici een land besturen terwijl ze zelf nog geen hoop strond kunnen produceren zonder klisma…..

  Macht is wat je een andere geeft. Angst komt door indoctrinatie, door onwetendheid en door bescheidenheid. Een mens neemt een bijl en gaat het bos in om hout te hakken, ongeacht van wie dat bos dan wel mag zijn. Laat ze het maar meenemen als ze doodgaan, dan is het van hun. Een slaaf daarintegen wacht op de splinters die de meester niet wil. Een slaaf wacht op de dood, in de hoop dat die dood de vrijheid bied waar de slaaf van droomt.

  Achter mijn voordeur staat een stok, om mij te herrineren dat ik in mijn huis de baas ben, en niemand anders. De stok achter de deur is symbool van mijn woede. Mijn advies: zoek iets dat je iedere dag ziet en waar je agressie mee kunt kanaliseren tot een effectief wapen. Je zult merken dat je opstandiger word en steeds minder onzin en smeerlapperij gaat accepteren.

  Duchesne, rampage is progress.

  Like

 4. @ Fubar // november 1, 2016 om 02:35
  Dus jij gaat er over nadenken, dat wat hij verdomd om te doen, om dan maar zelf te gaan wijzigen als beheerder in de juist nick naam.
  Dat is dan mooi opgelost wat hem betreft, jij regelt het wel verder dan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: