Nieuw

Rechter schetst dubieus beeld van aangifteproces tegen Wilders

Het was een zootje.

Verschillende groepen mensen gingen vanuit de moskee naar het politiebureau en velen van hen konden niet verklaren waarom ze precies aangifte deden. Elsevier >>

Logisch, moskeeën zijn de commandocentra van de islam. Alle moskeeën zijn verplicht gemodelleerd naar de eerste moskee van Mohammed; wapenopslag, legerbasis, shariarechtbank (het liefst hadden de imams dan ook zelf recht gesproken over Wilders), jihadcommandocentrum.

Mensen werden dus in moskeeën aangezet tot het doen van een politieke aangifte. Het bevestigt weer eens dat de islam een politieke ideologie is.

De mensen die vanuit de moskee aangifte deden, voelden zich volgens verklaringen in de rechtbank ‘boos, ziek’ en ze vonden dat er ‘iets’ moest gebeuren.

Als je boos bent moet je dat zelf oplossen. Ga even rustig op de bank zitten en tel tot tien. neem een slokje water en haal rustig adem. Als je ziek bent moet je naar een dokter en die houdt geen spreekuur in de rechtbank.

Deze personen voelden zich gediscrimineerd omdat Wilders ‘het gemunt had op alle Marokkanen’.

En ook met gevoelens heb je niks te zoeken in een rechtbank. Wilders had het nadrukkelijk niet gemunt op alle Marokkanen, maar op het criminele deel van deze bevolkingsgroep. Dat ze denken dat die daarmee alle Marokkanen bedoelt zal komen omdat ze zelf ook wel weten dat bijna alle Marokkanen crimineel zijn. In feite doen ze hier dus een bekentenis. Van de mannelijke Marokkanen tussen 16 en 24 is meer dan 60% met justitie in aanraking geweest, bij een pakkans van om en nabij de 2% is dat een verbijsterend grote groep, die gegarandeerd veel groter zal zijn bij een hogere pakkans.

De politie moest veel aantekeningen maken omdat veel van hen niet goed Nederlands spraken.

Je begrijpt de taal niet, maar begrijpt wel dat je beledigd bent door iets wat je niet verstaat? Bij de voorgedrukte aangifteformulieren hoefden ze alleen nog maar hun personalia in te vullen.

Een aanwezige in de rechtbank verklaart dat de tekst van de aangifte niet van hem is, maar de handtekening wel.

Als de tekst van de aangifte niet van de aangever is, kan de aangifte door de shredder lijkt mij. Degenen die wel een persoonlijke motivatie toegevoegd hadden kwamen met argumenten als:

‘Niet meer veilig voelen op straat’, ‘bange kinderen’ en discriminatie op straat

“Niet meer veilig voelen op straat”.  Laten veel Nederlanders zich nou juist door Marokkanen niet meer veilig voelen op straat.

Meer, meer, meer door de shredder:

Tijdens verhoren bleek dat veel van hen moeilijk konden uitleggen waarom ze precies aangifte hadden gedaan. Sommigen dachten dat ze moesten stemmen voor verkiezingen, anderen wisten niet wie Wilders was of waar ze voor getekend hadden.

Dat de politie zich daarvoor leent is een gotspe en kan alleen verklaard worden door dat we hier al een shariapolitie hebben.

Eerder dit jaar bleek al dat een deel van de aangiften actief werden aangespoord door moskeeën.

De commandocentra van een politieke ideologie …

 

 

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7211 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Rechter schetst dubieus beeld van aangifteproces tegen Wilders

 1. Fub, kijk voor mij even in de spambox, als je wilt.

  Like

 2. Iets voor de jukebox er uitgevist.

  Liked by 1 persoon

 3. Fubar, zelfs tekst wordt er nu al geweigerd van mij.
  2 stukjes tekst, ook in de jukebox.
  Werkelijk niet te geloven dit.

  Like

 4. Het filter moet je wel hebben vandaag.

  Like

 5. Ja, ik heb het niet echt getroffen hier. Werkelijk bar en boos soms.
  Zou zomaar kunnen dat Ziggo mijn IP adres weer veranderd heb, dynamisch IP adres, en ik weer ergens op een black list voor kom.

  Like

 6. Republikein // november 1, 2016 om 01:27 //

  Filmpje maakt het compleet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: