Nieuw

Oud-bestuurslid PvdA: ‘Wilders gewoon ophangen’

Een doodswens aan het adres van Geert Wilders door een oud-bestuurslid van de PvdA in Valkenburg heeft maandag tot flinke ophef geleid.

naamloos

Limburg1 >>

Naamloos.png

Doe mee met 8.338 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7127 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

15 Comments on Oud-bestuurslid PvdA: ‘Wilders gewoon ophangen’

 1. Like

 2. Laten we hopen dat de jacht op die pannekoek is geopend.
  Niet dat ik daartoe oproep. Want dat mag (nu nog) niet.

  Like

 3. Jeroen999 // oktober 31, 2016 om 19:57 //

  60% van de PVV kiezers zijn oud PvDA’ers kiezers. Hoe zo van je achterban vervreemd.

  Like

 4. Gerrit Tienkamp // november 1, 2016 om 02:57 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 5. Alphons Mantel // november 1, 2016 om 08:30 //

  het toont wederom de intolerantie en het gebrekkige IQ aan van de Partij van de Afgrond/Partij van de Allochtonen

  Like

 6. De bijltjesdag voor de PvdA komt sneller dan verwacht. Niet alleen wenden verstandigen zich walgend af van schaamteloze geldverspilling en schrijnende situaties in de zorg nu lopen ook jarenlang gepamperden weg naar Denk en wordt er al wanhopig om de dood van de democratisch gekozen Wilders verzocht door een oud-bestuurslid. Iemand waarvan je toch na de dood van Pim Fortuyn en Theo van Gogh iets meer verstand zou mogen verwachten. Kennelijk is het droevig gesteld met wie zich vandaag de dag nog met de PvdA afficheert. De tijd van het multiculturele dogma is voorbij. We zagen het al in het voormalig Joegoslavië waar de mensen nog de taal en een deel van de geschiedenis deelden maar uiteindelijk door de aan het licht komende strategie van de baarmoeder uiteengedreven werden, wie zien het ook in Europa waar steevast de oorspronkelijke bevolking te ver overvraagd wordt en de rekeningen van sociale en maatschappelijke experimenten op basis van gutmenschlichkeit naar de toekomst worden doorgeschoven terwijl er nog steeds een rode fatwa staat op daadwerkelijke berichtgeving over en bediscussiëring van Brusselse bemoeienissen en afroming, immigratie, immigratiepolitiek en islam. Daarom moet zich een nieuwe zuil vormen met eigen media, eigen carrieremogelijkheden en moed om de waarheid over de gevolgen van jarenlange instroom zonder in- en aanpassing daarvan niet langer te verhullen of ervan af te leiden maar deze te publiceren.

  Like

 7. Het is geen fascist, het is een PvdAer, die liever thuis zitten en andere culture importeert om het werk voor de linkse landverraders de doen.
  Demonstraties tegen Wilders zijn eigenlijk, marsen om dit fascisme te behouden!
  Het hakenkruis is vervangen door een roos!
  Dat men daarmee al tevreden zegt veel over deze landverraders.

  Like

 8. Esperanza // november 1, 2016 om 14:27 //

  Benieuwd of Geert daadwerkelijk aangifte heeft gedaan.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26924077/__Aangifte_Wilders_na_tweet__.html

  Like

 9. Denk het wel, dat is namelijk na te gaan.
  Zou anders een hoop lol op leveren voor de tegenstanders, als hij maar wat zou beweren.

  Like

 10. Esperanza // november 1, 2016 om 14:38 //

  Goed te zien dat mijn vriend Wauso nog alive and kicking is. 😉

  ?ref_src=twsrc%5Etfw

  Like

 11. Ik denk ook niet dat je tegen iedere dorpsidioot direct aangifte moet gaan doen.
  Maar met diezelfde kinderachtigheid staat hij nu wel voor het gerecht.

  Like

 12. Ben blij dat ik een PVV er ben , je zult bij die linkse ratten en volksverraders horen ,want daar nadert de tijd ook voor, dat ze met pek en veren rond lopen .

  Liked by 1 persoon

 13. “Wilders gewoon ophangen zijn we van dat mannetje af”

  Duidelijk dat zulke uitspraak uitgekotst wordt door een wraakzuchtig inteeltproduct met IQ van ongedierte. Kicken? Ja, onder zn hol!
  Doodsbedreigingen zijn hier strafbaar, in NL blijkbaar niet….
  Ménsen met een gram gezond verstand kunnen omgaan met onze vrijheid van meningsuiting, die kunnen het verschil nog maken tussen, in een politiek debat, een vraag aan de bevolking (democratie!) en kunnen het antwoord (minder marokkanen) plaatsen bij de juiste: het volk ipv te schieten op de boodschapper/vraagsteller, die toevallig politicus is!
  Deze sukkelaar (debok?! Haha) mist duidelijk het geestelijk vermogen om zelfs dat feit te begrijpen. Best zo diep mogelijk in je hol kruipen, je maakt je onsterfelijk belachelijk, idioot.
  Dat geldt trouwens ook voor de randdebielen van justitie, die geen enkele, juridische grond hebben om de heer Wilders verantwoordelijk te stellen voor het ANTWOORD van het VOLK! Hij stelde enkel de VRAAG en vragen stellen is niet strafbaar! Dit ‘proces’ is een zware blaam voor de nederlandse justitie wegens ongegrond, de heer Wilders overtrad geen enkele wet en hij beging geen misdrijf! Nederland maakt zich belachelijk voor de hele wereld met dit circus, iedereen kent immers de ware toedracht.
  Het gaat over de vrije meningsuiting en het verbieden van kritiek op de woekerende kanker islam in de westerse landen. Islam is het pure kwaad, de gesel van de hele wereld en de hele mensheid met maar 1 doel: wereldoverheersing en wel zodanig smerig en geniepig dat het ongezien is in de menselijke geschiedenis: een politieke veroveringsideologie die zich laf verschuilt achter ‘geloof’ om sluipend door het eisen van voorkeuren voor hun ‘geloof’ (waarbij ieder ander mens gediscrimineerd wordt!) hun achterlijke religieuze regeltjes menen op te kunnen leggen aan de hele maatschappij, om invloed te verkrijgen op burgerlijk bestuur in gebieden waar de scheiding tussen kerk en staat grondwet is om zo hun sharia door onze strot te rammen. De gewelddadige overname van de politieke macht zal dan volgen.
  Het eerste dat hitler deed toen hij aan de macht kwam was de vrije meningsuiting verbieden – daar wordt door mohammedanen nu naartoe gewerkt maar uiteraard enkel geldig voor ‘ongelovigen’, nietwaar?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: