Nieuw

Gezinshereniging; Zweden krijgt er nog 300.000 mohammedanen bij

Dit is op een schaal zoals we nog nooit hebben gezien, zegt migratiewoordvoerder Johan Forsell van de “Moderates” tegen Aftonbladet over de 300.000 verwachte gevallen van gezinshereniging tot 2019. De recordcijfers komen van de voorspelling die het Migratie Bureau gedaan heeft volgens Aftonbladet.

De enorme immigratiegolf van afgelopen jaar kan herhaald worden en verdubbelen wanneer 300.000 familieleden tot 2019 arriveren.

Dit zijn aantallen die we niet aankunnen.

Dat zal een enorme impact hebben huisvesting, banen, scholen en de gezondheidszorg. Het onderstreept dat we een lange termijn en houdbare immigratiepolitiek moeten hebben, zegt Forsell.

Verder in het Engels bij Speisa >>

Doe mee met 8.062 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6087 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Gezinshereniging; Zweden krijgt er nog 300.000 mohammedanen bij

 1. Duchesne // oktober 31, 2016 om 23:35 //

  Impact op banen? Gaan ze werken dan? Zoals ik het kan zien komen er nog zoveel deze kant op dat werken straks niet eens meer kan. Maar goed, laat maar komen, hoe meer hoe beter, dan komt die burgeroorlog ook sneller en weten we waar we aan toe zijn, zoals het nu gaat is het gewoon jarenlange aftakeling.

  Als we een optelsom maken van alle facetten die spelen, dan is het niet meerdan logisch dat Europa een oorlogsgebied gaat worden. Culturen die botsen, the haves and have nots, religie en armoede, en verderop een tekort aan voedsel en andere essentieele zaken. De burgers van Europa word een oorlog door de strot geperst door de eigen leiders. Oorlogen leveren geld op en onze elite heeft honger, geld honger.

  Wat ik gewoon niet kan bevatten is dat de Zweden die het er niet mee eens zijn nooit in het nieuws komen. Is er geen gebied voor enkel Zweden waar iedere zandneger word weggeschoffeld?

  Ben trouwens benieuwd hoe 13 november zal gaan verlopen. Weer een slachting of eindelijk tegengas.

  Vrije mensen vechten voor hun vrijheid om als mens te kunnen leven, slaven wachten op hun vrijheid tot de dood deze brengt.

  Like

 2. Gerrit Tienkamp // november 1, 2016 om 06:00 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 3. Laat ze maar komen. We zullen voor ze werken. En als het niet meer loopt, gewoon gas geven!

  Like

 4. Je kunt mij een hoop vertellen maar dit trekt toch geen enkel land ? En als het land het al trekt dan trekken de mensen het niet meer. Je moet toch wel stapelgek zijn om iedere dag te gaan werken om dat uitschot aan de gang te houden.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Gezinshereniging; Zweden krijgt er nog 300.000 Mohammedanen bij | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: