Nieuw

Bizarre toiletgewoontes van relnichten wordt tot in de Supreme Court uitgevochten

Mogen vrouwen die zich man voelen een herentoilet bezoeken? En mag een man die zich vrouw voelt worden toegestaan zich om te kleden in vrouwenkleedkamers? Die vraag zal nu worden beslecht door het Amerikaanse Hooggerechtshof.

In het centrum van de rechtszaak staat de 17-jarige Gavin Grimm. Een tienermeisje die verklaart dat ze zich al een paar jaar een man voelt en daarom het gebruik van de mannentoiletten in haar school in Virginia opeist, schrijft de BBC.

De school heeft dit geweigerd en wil dat de jongens en meisjes zich houden aan de aangewezen geslachtsaanduidingen bij toiletten en kleedkamers. De 17-jarige is naar de rechter gegaan en kreeg gelijk. Het oordeel is gebaseerd op een richtlijn van President Barack Obama die zegt dat het verbod van discriminatie op grond van geslacht ook van toepassing is op personen die zichzelf transseksuelen noemen.

In augustus vernietigde het Hooggerechtshof tijdelijk de uitspraak van de regionale rechtbank in een stemminguitslag van vijf tegen drie. Dit betekent dat Gavin, althans voor nu, gedwongen wordt om om te kleden en haar behoefte te doen in de kleedkamers en toiletten voor dames. Afgelopen vrijdag besloot het Hooggerechtshof dat deze kwestie eerst door de Hoge Raad moet worden beschouwd.

De vraag is in de VS ernstig geïnfecteerd, waar met name de LGBT-bewegingen, radicaal linkse krachten en de zogenaamde “social justice warriors” in het conflict aan de ene kant staan en misschien niet in het minst de conservatieve Republikeinen aan de andere kant. De eerste is van mening dat het discriminerend is om te horen welke toilet en kleedruimte men moet gebruiken, terwijl de laatste van mening zijn dat het een veiligheidsvraag is.

Verscheidene staten hebben overwogen een wet in te voeren die het verbiedt dat mannen gebruik maken van vrouwen toiletten en kleedruimtes. Afgelopen voorjaar heeft North Carolina een dergelijke wet ingevoerd, wat tot hevige protesten leidde en meerdere staten heeft doen besluiten North Carolina te boycotten en hun ambtenaren verbiedt er naartoe te reizen.

De republikeinse deelstaatpoliticus Philip Berger van North Carolina denkt dat de situatie absurd is.

– Mensen moeten wakker worden. Roy Cooper (procureur-generaal), Barack Obama en twee niet-gekozen rechters zijn bezig hun radicale sociale engineering in onze maatschappij te brengen door het dwingen van middelbare school meisjes de kleedkamer met jongens te delen, zei hij in april van dit jaar.

– De wet was een poging om deze waanzin te stoppen. Ik hoop dat dit bewijst dat de toilet veiligheidswet niets met discriminatie te maken heeft maar bedoeld is om de privacy van vrouwen te beschermen en mannen weg te houden uit de toiletten van de meisjes.

Bron:

http://www.friatider.se/hbtq-rorelsena-toalettvanor-fall-for-usas-hogsta-domstol

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4407 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

3 Comments on Bizarre toiletgewoontes van relnichten wordt tot in de Supreme Court uitgevochten

 1. Tijl Uylenspiegel // november 1, 2016 om 00:00 //

  Tja ik ben me ervan bewust dat ik nu een hoop commentaar over me heen kan krijgen maar ik ben het eens met de tegenstanders. Je moet je maar voorstellen dat je een jonge dochter hebt en als ze naar het toilet gaat moet je maar afwachten of er niet een grote harige vent die zegt zich vrouw te voelen achter haar aan loopt. De wereld loopt vol met allerhande perverse randfiguren en ik geloof niet dat je het ze met de wet in de hand al te gemakkelijk moet maken. Dus nee, als je man bent dan moet je naar een herentoilet en als je vrouw bent naar een damestoilet en wat betreft je afwijking, hoe meer ze in de gaten hebben dat ze een afwijking hebben des te beter. Tussen accepteren en doen alsof alles maar normaal is zit nog een wereld van verschil.

  Like

 2. Republikein // november 1, 2016 om 02:49 //

  Nazaten van Caligula.

  Like

 3. ieznogoedh // november 1, 2016 om 09:43 //

  Een beter bewijs dat er aan linksdenkers een behoorlijk steek los is, is nauwelijks voor te stellen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: