Nieuw

3 Star General Warns Muslim Brotherhood Will Complete White House Infiltration with a Hillary Presidency…

Obama’s personal ties or affinities towards Islam are well known…but now information is beggining to suggest that his relationship with his titled “religion of peace” is much darker that we could have imagined.  According active 3-star General William Jerry, Obama has already let the Muslim Brotherhood infiltrate the White House, as well as allowed individuals associated with the Muslim Brotherhood to hold high security clearances within the Pentagon and Department of Defense.

GOP the Daily Dose >>

Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6515 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on 3 Star General Warns Muslim Brotherhood Will Complete White House Infiltration with a Hillary Presidency…

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Generaal waarschuwt: Obama heeft de Moslim Brotherhood in het Witte huis laten infiltreren!

  Like

 2. Gerrit Tienkamp // november 1, 2016 om 11:31 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 3. ‘But while the Muslim brotherhood has been made illegal in Egypt, the Obama administration still refuses to label the Muslim Brotherhood a terrorist organization. Under Obama, Islam became untouchable, not open to any kind of criticism. He even claimed that “Islam has been woven into the fabric of our country since its founding.”

  Secretary of State Hillary Clinton followed suit, and hosted several closed-door conferences in Washington and London on “Defamation of Religion,” to suppress free speech and internationally criminalize any criticism of Islam with fines and prison.’

  https://www.gatestoneinstitute.org/9245/america-arab-spring

  Op het moment is er, vanuit dezelfde hoek, overleg om ook Hamas van de terroristenlijst af te halen …………. !!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: