Nieuw

Wapenwinkel waarschuwt potentiële klanten:  ‘GEEN Moslims of Hillary Supporters’

In een advertentie van een wapenwinkel in Pennsylvania wordt gewaarschuwd dat potentiële klanten die moslim of supporter van Hillary Clinton zijn, “terroristen” in het jargon van de reclame, niet welkom zijn.

“Please NO Moslims or Hillary Supporters – We do not feel safe selling to terrorists!”,  (Gelieve GEEN Moslims of Hillary Aanhangers, we voelen ons niet veilig als we aan terroristen verkopen), luidt de advertentie van de wapenwinkel Altra Firearms in Jackson Center, Pennsylvania, in de lokale kranten van deze week.

De “Politiek Incorrecte Vuurwapens” winkel nodigt zijn lezers ook uit een bezoekje te brengen aan zijn ondergrondse bunker.

one-stop-gun-shop

De eigenaar van Altra Firearms, Paul Chandler, 54, verklaart tegen TPM dat hij buiten voor zijn winkel een groot bord heeft staan met de mededeling dat aanhangers van president Obama ook niet welkom zijn, en niet zijn wapenwinkel mogen betreden.

“We hadden eerst in drie woorden, ‘Geen radicale Moslims’, maar dat heb ik veranderd in ‘Geen Moslims’, puntuit.”, zegt Chandler tijdens een telefooninterview, en verklaart dat de retoriek van een imam op de televisie zijn verandering heeft gemotiveerd.

“Ze zeggen dat Amerika de grote satan is en dat het moet worden vernietigd. In feite verkondigen ze dat alle ongelovigen zich moet bekeren of anders vermoord moet worden. En dat is wat ze op dit moment in ons land doen”, zegt hij.

“Als de wapenwinkel in Florida niet aan die moslim had verkocht zouden er nog steeds 40 of 50 mensen in leven zijn”, vervolgt hij, verwijzend naar Omar Mateen, die 49 mensen in Orlando heeft vermoord toen hij het vuur opende in een LGBT nachtclub in juni .

Chandler zegt tegen TPM dat hij na een bomaanslag op een abortuskliniek jaren geleden niet dezelfde restricties voor christelijke klanten heeft ingevoerd, omdat “honderden christelijke predikers opstonden en verkondigden dat dit niet goed was”.

“Heb jij een islamitische geestelijke gehoord die veroordeeld wat er gaande is vandaag de dag?” vraagt hij. “Ik heb er geen eentje gehoord”.

Bron:

http://talkingpointsmemo.com/livewire/gun-store-owner-no-muslims-clinton-supporters

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

5 Comments on Wapenwinkel waarschuwt potentiële klanten:  ‘GEEN Moslims of Hillary Supporters’

 1. delamontagne // oktober 30, 2016 om 07:52 //

  In Nederland zou bij iets dergelijks bij ,t eerste woord “moslim”, als de letters nog niet droog waren, de politie al op de stoep staan, ter ondervraging,
  Zelfs zo,n “pitoresque” restaurant Uithang-Bord, waarop ondermeer staat dat er zich geen moslims in het pand bevinden, zou al “kamervragen” oproepen.
  http://www.amnation.com/vfr/Little%20Pigs%20restaurant

  Like

 2. Freduardo // oktober 30, 2016 om 12:01 //

  Maar wij zijn nou eenmaal een gek landje met een dwaze regering en een nog veel erger nepparlement.

  Like

 3. Zou prettig zijn als zo’n shop ook in Nederland zou zitten, maar wij moeten ons met messen en knuppels verdedigen tegen die invadors.

  Like

 4. Like

 5. Esperanza // november 1, 2016 om 17:41 //

  CNN: The Clinton News Network

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: