Nieuw

Parijs gaat naar de klote

Sinds de zogenaamde ‘jungle van Calais’ is afgebroken bestormen duizenden Afrikanen nu de Franse hoofdstad Parijs, schrijft The Telegraph.

Als u uitstapt op de metrohalte Stalingrad of Jaurès belandt u in een “vuiligheid”, schrijft de Britse krant. Hier hebben zich namelijk duizenden Afrikanen verzameld die in zelfgebouwde tentenkampen leven in parken en op voet- en fietspaden.

Waslijnen en tentdoeken blokkeren op verschillende plekken de weg voor de Parijzenaars en strekt zich uit tot de loopbruggen over de Seine. En overal krioelt het van de Afrikaanse mannen.

Volgens de Nederlandse fotograaf Thomas Schlijper, die een video-reportage over de “vuiligheid” heeft gecreëerd, is het grootste deel van de immigranten Soedanezen die op straat leven, in afwachting dat de Franse overheid een woning voor hen regeelt.

The Telegraph vermeldt dat het niet alleen Soedanezen zijn die Parijs vervuilen,  maar ook Somaliërs en Afghanen die in de afgelopen week massaal naar Parijs zijn vertrokken, en de straatbevolking met meerdere honderden nieuwe immigranten uit de derde wereld heeft doen laten groeien.

In de sociale media vragen veel mensen zich wanhopig af wat er in hemelsnaam aan de hand is in Parijs en Europa. “Europa verandert in een achterlijke derde wereld”, schrijft iemand en voegt eraan toe dat de Europese bevolking geleidelijk vervangen wordt.

De immigranten verspreiden een grote hoeveelheid vuilnis en gebruiken de straat als toilet, en vormen een ondraaglijke sanitaire last voor de Parijzenaars. Het is onduidelijk of de illegale immigranten afkomstig zijn uit Calais of een nieuwe aanwas is van ‘vluchtelingen’ die de middellandse zee hebben overgestoken om zich nu in Parijs te vestigen, omdat de “Jungle” bij de kanaaltunnel is afgebroken.

De autoriteiten van de stad staan ten einde raad voor de duizenden Afrikanen die Parijs overspoelen. Er is geen huisvesting voor iedereen, en ondanks dat er constant nieuwe asielaccommodaties worden gebouwd zijn ze niet in staat om iedereen een permanente huisvesting te bieden.

Veel van de immigranten verklaren bovendien dat zij niet van plan zijn om te verblijven in Frankrijk, maar op weg zijn naar het Verenigd Koninkrijk. Waar het goede leven op hen wacht. Denken ze.

Bron:

http://www.friatider.se/tusentals-afrikaner-valler-in-i-paris

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

19 Comments on Parijs gaat naar de klote

 1. Tijl Uylenspiegel // oktober 30, 2016 om 23:00 //

  Dat is precies wat ik me een tijdje terug al afvroeg; al die mensen eten en drinken maar wat erin gaat moet er ook weer een keer uit, maw. ze moeten pissen poepen schijten zeiken. En heel misschien dat er op het station ergens een schijthuis staat maar dat is niet berekend op zulke mensenmassa’s. Als je in Nederland al de schijthuizen in de trein ziet waarbij de stront tot aan het plafond zit hoe moet dat daar er dan wel uitzien? Voor de aardigheid moet u tijdens een treinreis eens naar een toilet lopen, als dat de stand van de Nederlandse maatschappij is dan is er iets flink mis. In Frankrijk is het niet langer de vraag of er iets mis is maar meer hoe erg het mis is.

  Like

 2. Parijs is poep. En mijn eerste huwelijksreis van een heleboel ex-heksen die nog steeds aan mijn pensioenfonds knagen. Van mij mag die stad in de stront zakken. Ik heb daar nooit een keer fatsoenlijk kunnen neuken.

  Like

 3. Het enige wat ik hier op kan zeggen. BEST GELOPEN !! Chapeau voor de bestuurders van Frankrijk dat jullie het zover hebben laten komen. De waarde van je woonhuis en bezittingen dondert naar beneden en de welvaart van Frankrijk is binnenkort ook over want met de beste wil van de wereld is dit niet meer te betalen door de werkende mensen. Hoe is mogelijk dat ze het zover hebben laten komen ? Ze moeten de regering daar een week in zo’n huis stampen en dan mee laten maken wat ze veroorzaakt hebben. Misschien dat dan de rem erop gaat.
  En verder mogen ze van mij allemaal sterven op hun verjaardag dan zijn we er met 1 jaar vanaf.

  Like

 4. delamontagne // oktober 30, 2016 om 23:34 //

  Toch zijn er ook al die zelf kleine 1 kamer-woninkjes hebben gebouwd.
  Weliswaar zonder architect en bouwvergunning maar wel met schoorsteen gezien de aanstaande winter in Parijs.
  Het hele complex ligt op de sporen van een verlaten trein-tunnel toegang.


  Ik las bovendien dat “binnenkort” al die tenten langs de Boulevards weggehaald gaan worden !

  Like

 5. Rommel, gaat er nou werkelijk niks anders in jou hoofd om dan of je ergens geneukt heb?

  Liked by 1 persoon

 6. Eerlijk gezegd komen vooral die neukgeschiedenissen in mijn geheugen naar boven. En daarna fijne drugservaringen. Dat vind ik het meest lekker. De rest is alleen maar tragisch.

  Like

 7. delamontagne // oktober 30, 2016 om 23:41 //

  De “regeringsleiders”, o.a. Hollande et Vall, hebben besloten om hun vacantie in Parijs door te brengen.
  En wel op de tijdelijke “Paris-Plage” langs de Seine.
  Dit in ,t kader van de bezuinigingen………

  Like

 8. Republikein // oktober 31, 2016 om 00:28 //

  Roken in de zone svp.

  Like

 9. Republikein // oktober 31, 2016 om 00:28 //

  Parijs is tres klote.

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel // oktober 31, 2016 om 01:13 //

  Delamontagne ik had begrepen dat het met enige regelmaat wordt weggehaald maar dat het de dag erop weer net zo’n bende is.

  Liked by 1 persoon

 11. Dit kon een kind zien aankomen. Nigmaals, daarom is het volksverraad van de bestuurders die de bevolking ‘zelf’ heeft gekozen. Ik zal je iets and ers zeggen: Marokko wordt het volgende nog veel grotere probleem. Daar wordt het gepeupel door Soros geprikkeld om een revolutie in gang te zetten. De plaats waar dit gebeurde ligt heel dicht bij Gibraltar, de krappe zeeengte aldaar die donker Afrika scheidt van Europa. Let op. Dit gaat spelen. Dan is de geest uit de fles.

  Like

 12. @Virgo
  Heb heb daar ook een bron van?

  Like

 13. L.Meijer // oktober 31, 2016 om 14:38 //

  We gaan in Europa met z’n allen naar de kloten als we nu niet keihard ingrijpen.

  Like

 14. Rentokill // oktober 31, 2016 om 18:39 //

  Alles schoonvegen, ongedierte bestrijden en opnieuw harmoniseren. Dit geldt ook voor NL.

  Like

 15. Hey rentokil, donald duck, lee , weer een nieuwe naam erbij?

  Liked by 1 persoon

 16. Het is jammer dat die nooit terugleest, anders had die kunnen zien dat ik hem al een paar maal verzocht heb om het bij één nick te houden. Ik ben een gemoedelijk type verder, maar hij heeft wel alvast een paar minnetjes te pakken als de banhamer weer eens een rondje gaat.

  Like

 17. Republikein // november 1, 2016 om 01:16 //

  Oh, zandzakken voor de deur.

  Liked by 1 persoon

 18. Vanmorgen is het kamp in Parijs, Stalingrad voor de tweede keer ontruimd.
  Het zal vermoedelijk snel weer vol lopen.
  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/buitenland/26956295/__Grimmige_ontruiming_migrantenkamp__.html

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Het gevolg van de nieuwe invasie uit Afrikaanse landen! | eunmask

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: