Nieuw

Justitie probeerde FBI-onthulling over Clintons e-mailschandaal te stoppen

Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft er alles aan gedaan om de FBI ervan te overtuigen de nieuwe informatie over het e-mailschandaal met Hillary Clinton niet naar buiten te brengen. De onthulling zou tegen ‘langlopend beleid’ ingaan.

Justitie onderhandelde de dag voordat de informatie naar buiten werd gebracht met FBI-directeur James Comey, schrijft The New York Times zondag.

Elsevier >>

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6498 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Justitie probeerde FBI-onthulling over Clintons e-mailschandaal te stoppen

 1. Hier mijn email zojuist (30 nov 2016) aan:

  Beste leden van de commissie voor buitenlandse zaken

  In eerdere emails heb ik mijn verontrusting uitgesproken over de financiele manipulatie door de Amerikaanse staatsburger George Soros in het Nederlandse oekrainee referendum en daarvoor over de collaboratie van minister Plasterk die Nederlandse megadata aan de Amerikaanse NSA verklapte. (Edward Snowdon)
  Julian Assange had de publicatie van de Clinton US state department diplomatic cables waarvan de militair Chelsea (toen bekend als Bradley) Manning als bron werd aangemerkt omdat het bij zijn ministerie van defensie werd weggehaald waar het eerder door minister Clinton in de nasleep van 9/11 was overgebracht.
  https://en.wikipedia.org/wiki/SIPRNet
  https://en.wikipedia.org/wiki/PRISM_(surveillance_program)

  De email gate van Hillary Clinton betreft email berichten van haar als minister van buitenlandse zaken onder Hussein Obama van 2008-2012. Via wikileaks blijkt dat minister Clinton tienduizenden staatsgeheime berichten heeft gewisseld met vreemde mogendheden zonder officiele kennis daarvan door haar ministerie.

  FBI directeur Comey heeft een paar maanden geleden officieel bekend gemaakt dat Hillary Clinton uitermate laakbaar heeft gehandeld maar geen kans zag haar binnen de wetgeving – met de kennis van dat moment – te vervolgen.

  Een paar dagen geleden komt de brief van Comey dat hij opnieuw onderzoek heeft ingesteld naar mw. Clintons email affaire.

  Dit naar aanleiding van emails van Hillary Clinton via Huma Abedin gevonden bij Anthony Weiner – de ex man van Huma Abedin die van Weiner moest scheidden vanwege zijn pornografische uitspattingen en als US congressman en kandidaat burgemeester van New York werd geschrapt.

  De marxistisch opgevoedde Huma Abedin is de lesbische bedgenote van Hillary Clinton (Leon de Winter bij Harry Mens) en tevens Clintons meest vertrouwde politieke assistent en tevens liaison met de terreurstaat Iran.
  ——————
  Daarnaast is ontdekt dat de Clinton family de Clinton foundation hebben opgezet die 2 miljard voor goede doelen heeft binnengehaald van o.a de Nederlandse postcode staatsloterij waarvoor uw PvdA staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu Sharon Dijksma van Bill Clinton werd bedankt.
  De Clintons hebben tientallen miljoenen waaronder dus Nederlands belastinggeld op hun persoonlijke bankaccount overgeboekt.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Podesta_emails
  https://en.wikipedia.org/wiki/Clinton_Foundation%E2%80%93State_Department_controversy
  ——————-
  President Trump zei over de wikileaks van de Clinton Foundation dat de Clintons deze foundation gebruiken om zich door donaties van vreemde mogendheden persoonlijk te verrijken in ruil voor politiek wederdiensten hetgeen gelijk staat aan landverraad.

  President Trump zei over de brief van FBI director Comey n.a.v Weiner opnieuw naar de Clinton email zaak te kijken: This is huge !

  Trump bedoelt dat toenmalig minister van buitenlandse zaken Hillary Clinton buitenom haar ministerie en topambtenaren en in strijd met de Amerikaanse wet illegaal diplomatiek berichtenverkeer onderhielt met vreemde mogendheden om in ruil voor politieke wederdiensten ontvangen gelden geheim te houden voor haar ministerie.

  Hillary Clinton heeft dus ernstig en corrupt machtsmisbruik gemaakt van haar positie als minister van buitenlandse zaken voor eigen gewin.

  Dus de server(s) van Hillary Clinton stonden in haar huis en niet op haar ministerie omdat haar topambtenaren van haar ministerie er anders via hun routers achter zouden komen dat minister Clinton corrupte handelingen verrichte in strijd met het landsbelang.
  http://www.zerohedge.com/news/2016-10-29/fbi-found-tens-thousands-emails-belonging-huma-abedin-weiners-laptop

  Die server(s) stond bij Hillary Clinton thuis in Chappaqua, New York

  Raar dat de hackers wel en de CIA van John Brennan niet inbraken.
  De Russische FSB waarschuwde indertijd de FBI voor de gebr. Tsarnaev Boston pressure cooker bombers maar lieten de aanslag – net als op uw collega Geert Wilders in Garland Texas – toch gebeuren.

  Roep de minister op te onderzoeken hoeveel Nederlands belastinggeld naar deze criminele politieke maffia organisatie van de Clintons is overgeboekt.

  Liked by 1 persoon

 2. theo ,heb je nog een reactie retour gehad.
  En 30-11 lijkt mij onwaarschijnlijk, of je moet ‘m nog opsturen en heb ‘m vast bewaard.
  Zomer/winter tijd is iets anders dan een maand vooruit zetten.

  Like

 3. Hier mijn email zojuist (30 nov 2016) aan: – moet zijn: 30 oktober 2016 hi hi

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: