Nieuw

Dit had eens andersom moeten zijn : Yassine B. hoeft niet de cel in voor het doodsteken van Alphenaar Pierre Weymans.

Geen celstraf voor doodsteken Pierre Weymans uit Alphen aan den Rijn

ALPHEN AAN DEN RIJN – Yassine B. hoeft niet de cel in voor het doodsteken van Alphenaar Pierre Weymans. Dat oordeelde het gerechtshof in Den Haag donderdag in hoger beroep. In de zaak is sprake van noodweer, zegt het gerechtshof. In september vorig jaar werd B. ook al ontslagen van rechtsvervolging, omdat de rechtbank op dezelfde gronden oordeelde dat er sprake was van noodweer.

In de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 december 2014 werd Weymans vier keer in zijn been gestoken tijdens een ruzie. De Alphenaar verloor bij de steekpartij veel bloed en overleed een week later in een ziekenhuis.
 .

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s