Nieuw

Als dank voor hun strijd tegen islamitische staat worden deze twee Peshmerga strijdsters koelbloedig vermoord door Turkse lafbekken

Doe mee met 8.050 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2035 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

13 Comments on Als dank voor hun strijd tegen islamitische staat worden deze twee Peshmerga strijdsters koelbloedig vermoord door Turkse lafbekken

 1. polderboy // oktober 30, 2016 om 23:04 //

  Dat laffe Turkse schorem betreft NATO-manschappen: http://www.nato.int/
  Mogherini en Stoltenberg, die daar op de foto prijken, zijn natuurlijk trots op de Turkse helden.
  Daarnaast komen die dik betaalde Brusselse bureaucraten toch nooit naast zo een schijt Turk in een NATO schuttersput terecht…

  Like

 2. En ze krijgen 6 miljard van Mark Rutte, de genocide-financier.

  Like

 3. Republikein // oktober 31, 2016 om 06:38 //

  Snel verdiend.

  Like

 4. Turkije = ISIS

  Like

 5. Let op Turkije past weer een genocide toe komende tijd.

  Like

 6. Pas nu artikel gezien. Inderdaad, genocide door nato troepen, en dan nog openlijk. Turkije kan absoluut niet in de navo blijven, dit is een schending van alle regels van de unie. Al iemand Jens Stoltenberg gehoord? Nee zeker, past niet in het plaatje…

  Like

 7. Iemand enig idee hoe je dit filmpje bij de leden vannde twede kamer kan krijgen zonder dat het de censuur tegenkomt? Dit is al genoeg om Turkije EU lidmaatschap permanent te weigeren.

  Like

 8. Erdogan is de gevaarlijkste fascist momenteel, wellicht dat Trump de onvoorwaardelijke steun van de VS aan de turkse fascisten stop zet.

  Like

 9. Hier wordt niets aangedaan en door de Turken weg gezet als hoax. Ach Armeense genocide is ook een hoax dus waarom zouden ze zich druk maken om twee Koerdische dames?

  Like

 10. Timmerfrans komt Erdogan to the rescue!
  http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2016/11/timmermans-ziet-bewijs-voor-rol-gulen-in-turkse-putsch-400898/
  “… de Turkse president en zijn regering wel wat sympathie verdienen. ‘Ik denk dat de Turken een punt hebben als ze zeggen dat er wel héél weinig empathie was van de buitenwereld bij de verijdelde staatsgreep. We hadden toen wat ruimhartiger kunnen zijn in onze steun…”

  Hou er maar rekening mee dat de EU over een tijdje de onderhandelingen met turkije over toetreding tot de eu weer oppakt.
  Grondgebied! Lebensraum! Macht!
  Daar komen ze op.

  Like

 11. klaar

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: