Nieuw

Teruggekeerde IS-strijder krijgt hulp bij vinden werk en woning

Wie terugkeert uit het kalifaat, kan na strafrechtelijke vervolging een Nederlands exitprogramma doorlopen. In de praktijk betekent dit onder meer hulp bij het vinden van woning, werk en een opleiding.

Dat vertelt Nationaal Coördinator Terrorisme en Veiligheid Dick Schoof in een interview met Elsevier. Wie terugkeert zal eerst strafrechtelijk worden vervolgd voor deelname aan een terroristische organisatie. ‘Van een aantal ligt al een redelijk dik strafdossier klaar. Maar van een aantal moet het dossier dikker. Tijdens de voorlopige hechtenis kunnen we verder onderzoek doen.’

Elsevier >>

En Dick Schoof, die heeft er heel veel verstand van. Gaat u maar rustig slapen.

Vroeger schoten we nog wel eens een vijand dood, maar dat is niet lief ofzo.

Doe mee met 8.365 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7211 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Teruggekeerde IS-strijder krijgt hulp bij vinden werk en woning

  1. Woning, Werk en Wijf.

    Like

  2. Is dat na 40 jaar?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: