Nieuw

Seks jihadist trekt tienjarig meisje van de fiets om haar in de struiken op beestachtige wijze te verkrachten

En wanneer dit soort acties van deze ‘arme vluchteling’ het bloed je nog niet doet koken dan doet de ‘leipziger polizei’ er nog eens een schepje boven op : Politie en rechters verbieden het delen van bovenstaande afbeelding met hierop de bakkes van het mensonwaardig schepsel dat zich aan een tienjarig kind vergreep. Vooral het delen op de sociale media zoals faceboek ‘ist verboten!’ Het is enkel de lokale pers toegestaan om feiten omtrent deze verkrachting te tonen en de rest van de wereld gaat het geen donder aan wat pedofiele parasieten uitvreten in Leipzig en omgeving. Dit zou wederom een smet werpen op het plaatselijke islamitische pedofielen, verkrachters en jihadisten opvangkamp.

Hallo Obersturmführer der leipziger Gestapo we leven niet meer in het stenen tijdperk, tegenwoordige halen mensen ook het plaatselijke en regionieuws gewoon binnen via het internet. De staatspropaganda show heeft al lang geen alleenrecht meer op de nieuwsvoorziening.

Trotz der Schwere der unglaublichen Tat versucht die Polizei und das Gericht zu vertuschen: „Diese Bitte um Veröffentlichung bezieht sich ausschließlich auf Printerzeugnisse im Großraum Leipzig. Eine Veröffentlichung im Internet einschließlich sozialer Netzwerke (z. B. Facebook) ist von dem richterlichen Beschluss zur Öffentlichkeitsfahndung nicht gedeckt und daher nicht zulässig.“

Feit is en blijft dat een licht getinte pedofiel het kind als prooi uitkoos om haar leven te vernietigen. Hij wachte haar op al loerende tot ze er aan kwam fietsen om haar vervolgens van de fiets te trekken. Het meisje werd meegesleurd naar de bosjes om aldaar in de struiken te woren verkracht door deze pedofiel.

Bizar eigenlijk het meisje fietste zoals elke morgen rond 7 uur over de Friedrichshafener Straße naar school dus ook op de voor haar fatale donderdag 27 oktober. Meerdere fietsers kwamen voorbij echter was het tienjarige kind zijn doelwit dat hij achterna fietste tot de Bochumer Straße  alwaar hij het kind voorbij fietste, van haar fiets trok en haar plotseling de bosjes in trok om zijn gruwelijke daad te voltrekken. Op het moment dat deze licht getinte pedofiel er eindelijk genoeg van had liet hij het meisje los waarna het hevige ontdane kind naar school kon vluchten. Vervolgens bleef de pedofiel met Arabisch uiterlijk nog even rustig nagenieten alvorens zijn weg weer te vervolgen.

Ongelofelijk: Het mensonwaardige stuk vuilnis bleef na de verkrachting nog een poosje gezellig in de buurt hangen om er vervolgens op zijn gemak maar weer eens van door te gaan en de politie slaagde er niet in om hem op te pakken. Niet belangrijk genoeg?

Hoe groot het gevaar in Leipzig is voor jonge meisjes om tegen een islamitische pedofiel aan te lopen wordt steeds duidelijke door dit soort berichten.  Leipzig is een stad waar dergelijke perverse handelingen reeds herhaaldelijk voorkomen en dit heeft er alles mee te maken dat de grenzen zijn opengezet voor miljoenen Arabische economische migranten die volledig ongecontroleerd door de Duitse regering zijn binnen gehaald.

Dit komt ook zeer duidelijk tot uiting in de brief die door de school waar dit tienjarige meisje opzit naar de ouders is verzonden. De 66 basisschool van Leipzig gelegen aan de Rosenowstrasse  spoort de ouders inmiddels aan om kinderen niet meer alleen naar school te laten fietsen. Onder begeleiding en nog beter met een groepje samen met de auto enkel en alleen om de veiligheid van de kinderen te kunnen waarborgen.

1

Ondanks de ernst van de zaak wenst de politie geen volledige openheid te geven, ze zijn bang voor een heksenjacht en ze voeren nu Noord-Koreaanse censuur praktijken uit om zo veel mogelijk binnenskamers te houden.

Het is slechts een paar maanden terug toen de hel losbrak in de Verenigde Staten waar een officier van justitie een groepsverkrachting uitgevoerd door moslim vluchtelingen, waarbij het verkrachtte kind ook nog in de mond werd geplast, niet naar buiten wenste te brengen. Op het moment dat in de Verenigde Staten naar buiten kwam wat er daadwerkelijk aan de hand was en men in de gaten kreeg dat er spraken was van een beperkte persvrijheid moest de desbetreffende officier van justitie onmiddellijk terugtreden en ongetwijfeld met een forse handdruk vertrekken.

In Duitsland is het nu zelfs de rechter die een verbod op persvrijheid uitroept iets dat natuurlijk ronduit schandalig is. De politie van Leipzig heeft deze verkrachting niet gepubliceerd op hun webiste , waarschijnlijk zijn er belangrijkere en ernstigere zaken om weer te geven dan de gruwelijke verkrachting van een tienjarig meisje. Belangrijke berichten zoals:

” Dreigementen ontvangen via e-mails in scholen Leipzig – Leipzig bepaald CID ”

In Duitsland wordt de censuur opgelegd door de rechter en het politiekorps van Saksen, waar Leipzig onder valt, is van mening dat het noemen van een verkrachting op een jong meisje de moeite van het benoemen niet waard is.

De politie van Leipzig heeft echter na het incident wel een onderzoek gestart en ze zijn opzoek naar getuigen die de pedofiel, die wij niet mogen tonen aangezien wij niet in de regio Leipzig wonen, hebben gezien. Deze pedofiel dus :

1

Ze zoeken een man van een jaar of zeventig met een kleine witte hond en een jonge vrouw met twee kinderen in de leeftijd van ongeveer 4-7 jaar oud die mogelijk iets hebben gezien. Het is ook mogelijk dat voorbijgangers de licht getinte pedofiel hebben gezien. Het verzoek om zo snel mogelijk contact met de politie op te nemen. Telefoon nummer (0341) 966 4 6666

Wie kent bovenstaande pedofiel? Wie weet waar hij momenteel verblijft? Wie heeft er informatie over de fiets, wie weet de verblijfplaats van deze kinderverkrachter?

Het verzoek om deze tekening zo veel mogelijk te delen!

Omschrijving pedofiel

 • Leeftijd: 30 – 40 jaar
 • Lengte: 1,80-1,85 m
 • kort bruin haar
 • slank figuur
 • Stoppels op gezicht
 • Kleding: zwarte jeans, zwarte jas, zwarte wollen muts front met witte letters, zwart fuzzy handschoenen, zwarte rugzak. “Jack Wolfskin”
 • meegevoerd fiets met blauw-wit frame (achter blauw, wit aan de voorkant), wit opschrift.

Vrije vertaling Bolo

Bron : http://www.rapefugees.net/sex-jihadist-zieht-maedchen-10-vom-fahrrad-und-vergewaltigt-es-im-gebuesch-brutal-leipzig/

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2070 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

23 Comments on Seks jihadist trekt tienjarig meisje van de fiets om haar in de struiken op beestachtige wijze te verkrachten

 1. Ik kan hier geen like aan geven ondanks dat je het schitterend vermeld heb.
  Zover zijn we al gekomen, ik ben er stil van.

  Liked by 2 people

 2. Duchesne // oktober 29, 2016 om 17:52 //

  Ik like het artikel niet omdat het onderwerp me tot kotsen maakt, maar het is verrekte goed geschreven.

  Zou ik in Leipzig wonen en een dusdanige tekening van de dader ter beschikking hebben zat ik nu niet achter het toetsenbord maar was ik aan het zoeken naar brandhout, natuurlijk met mijn bijl in mijn rugtas.

  Blijkbaar heeft het migranten project om de eigen bevolking kapot te krijgen een zeer hoge waarde of zijn de rechters en de politzei een stel fucking lafaards.
  Als er dit soort schoften op straat rondloopt dan ga je als zelfrespecterende agent toch op zoek en leer je hem met gebroken armen zwemmen in een lokale rivier ofzo……

  Geweld los je enkel op met een overtreffende trap. Redelijke mensen met respect voor elkaar hebben geen geweld nodig maar volk wat totaal geen respectheeft en door de sekte zelfs word aangespoord om te moorden en te verkrachten, daar kun je maar op een enkel manier de zaken mee recht zetten. 9mm vanaf 10cm afstand en een spatschermpje.

  Kinderverkrachters: gelijk afmaken, niks afleren of resocialiseren. Nekschot op de plek waar hij word gevonden, zoiets. Een hond die pup doodbijt word ook afgemaakt. het is in geen enkele cultuur normaal om de jonkies kapot te maken voor ze groot zijn. Nou ja, in de Islam dus, en bij satanisten blijkbaar, maar is dat niet hetzelfde.

  In welk jaar is de koran ook alweer geschreven…..666 na christus?

  Liked by 4 people

 3. Zo langzamerhand wordt het gewoon gelegaliseerd dat buitenlanders onze kinderen en vrouwen mogen verkrachten, in wat voor land leven wij eigenlijk. Ik hoop dat Wilders toch gaat winnen volgend jaar en dat de grenzen dan snel dicht gaan en alle onruststokers het land uit gegooid worden.

  Like

 4. Facbook is ondertussen fascistenbook, diezelfde overweging kan ieder zich maken over de autoriteiten in Leipzig..

  Like

 5. Duchesne // oktober 29, 2016 om 18:03 //

  Het is gelegaliseerd dat buitenlanders onze kinderen en vrouwen verkrachten, anders zou het niet blijven doorgaan en steeds vaker plaatsvinden. Ik zeg verder niks, maar het lijkt me dat de burgers van Leipzig nu de kans hebben iets op te ruimen en een klein stukje veiligheid en zelfrespect terug te krijgen. Ik zou bijna naar Leipzig gaan, maar het is aan de mensen daar om hun dingen recht te zetten. Het zou onbeleefd en ongepast zijn die mogelijkheid uit hun handen te nemen.

  Like

 6. Er komt een tijd aan, dat een bijl plaatsen in het hoofd van een moslim of het verkrachten van een moslima resulteert in een verbod op:
  – dna afnemen (veroorzaakt onrust)
  – profiel/foto (racistisch (tegen Europeanen))
  – opsporing (geen prioriteit, bovendien twijfelachtig of misdrijf)

  Wel zal er dan door geselecteerden een kopje thee worden gedronken met het slachtoffer en familie. Ook zal er weer eens een gesprek worden aangegaan met de verontrustte moslim om het nog eens uit te leggen (geen daden!!). En als nog steeds onrustig, weeeeer uitleggen, want we moeten in gesprek blijven en hen blijven uitleggen (kennelijk zijn zij te dom om te begrijpen). Ook moet thee worden gedronken en vaak, zeer vaak, worden uitgelegd aan de dan opgejaagde sLinksen, PoliCorrecten en sommige gristenen die mee hebben geholpen.

  Like

 7. IK kan ook van alles en nog wat volhouden dat ik het niet begrijp.
  Maar dan werkt het niet meer.

  Like

 8. delamontagne // oktober 29, 2016 om 19:25 //

  Duchesne // oktober 29, 2016 om 17:52 //
  Geweld los je enkel op met een overtreffende trap voor dit soort MIDDELEEUWS volk.
  dat is ook de enige manier om toe te passen, die indruk op hen maakt.
  (( dat volk hoort helemaal niet in EU thuis ))
  Maar voor zulke onmensen, die zeer jonge kinderen verkrachten, zou ik zelfs instemmen voor een Wet “eigen-richting”.
  Zijn ze in de landen van oorsprong ook gewend.
  Maar helaas, daar zijn we te beschaafd voor………..

  Liked by 2 people

 9. Dat is een ZEER groot probleem, zo iets doen wij niet.
  Daar zijn WIJ te beschaafd voor.
  Zie dat maar op te lossen, hopeloos.

  Like

 10. Het is gereedschap. Hoe kom je er op.
  Maar je hebt gelijk.

  Like

 11. Duchesne // oktober 29, 2016 om 20:42 //

  Station Frankfurt blijkbaar steekpartij met verwarde man….

  Like

 12. ga der zelf ook nog eens verward van worden

  Like

 13. Ons probleem is dat wij niet meer agressief ingesteld zijn van nature.
  We moeten het ons even opnieuw aanleren.
  En dat is heel verwarrend.

  Liked by 1 persoon

 14. @BertG.
  Iedereen die tot de jaren tot ’70 in militaire dienst is geweest kent deze dingen en wist simpele huishoudelijke artikelen als dodelijk wapen te gebruiken of om te bouwen. Ik verdenk de politiek ervan dat ze in de broek scheten voor de hierdoor latent aanwezige slagkracht van Het Volk en dat ze daarom de dienstplicht maar gauw afgeschaft hebben. Vandaag zijn we het allemaal verleerd en daarom moeten we het gesprek aangaan.

  Liked by 1 persoon

 15. Brein, ik ben dienst weigeraar, weet je nog.
  En ik ben overal onderuit gekomen. Ook vervangende dienstplicht.
  Oprotten met die gasten.
  Geen geklooi met groene dingetjes hier.

  Liked by 1 persoon

 16. Brein, ik heb ze wijs gemaakt dat ik een relatie had met mijn bouvier.
  Dat was meteen einde vervangende dienstplicht.

  Liked by 1 persoon

 17. Mij vroegen ze of ik een beroep wilde doen op de wet gewetensbezwaren. Toen zei ik, nee ik ben geen pacifist, geef mij maar een tank, dan kun je er op rekenen dat ik hem omdraai en jouw kloten er als eerste afknal. Toen moest ik ophoepelen, nooit meer wat van gehoord.

  Liked by 1 persoon

 18. Ik heb toentertijd als zeventienjarige vrijwillig dienst genomen omdat ik trek had om al die idioten om me heen legaal dood te schieten. En dat jeukt nog steeds.

  Liked by 1 persoon

 19. Omdat ik bij de koopvaardij op de wilde wijven had gezeten werd ik heel logisch bij de bouwvakkers van het leger, de Genie, opgeroepen om het vaderland te dienen. Het was in de tijd dat de gewetensbezwaarden tegen de klippen op klotsten. De meesten waren binnen 1 week of zo afgekeurd en kregen de stempel S5. En dat betekende dat ze niet stabiel genoeg waren om zich in het toneelstuk dat ze leger noemen door de Russen voor de kloten te laten knallen. Daarvoor moest je dan wel doen alsof je verliefd op je bouvier was, tegen de sergeant zeggen dat je ‘m wel erg leuk vond of zoals ik ooit zag, midden in de nacht op je kast gaan zitten kraaien als een haan. Ik ken ook een geval van een maatje die tijdens een oefening op de Laagduitse Hoogvlakte terwijl hij op wacht stond met een stuk in z’n hol z’n UZI verkocht aan de Duitsers die zeker van de Rote Armee Fraction waren. Waarschijnlijk was ie dronken gevoerd en zelfs nog iets lekkerders door de plaatselijke Mata Hari. Hij is trouwens later een belangrijk figuur bij de SP geworden en schreef volgens mij dat pamflet over dat we vol waren..

  Like

 20. Dat die islamiet een kinderverkrachter is kan uiteraard totaal niet door de beugel maar dat politie en rechters dit in de doofpot willen steken is echt wel erg.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: