Nieuw

Marokkaanse vrouw (26) gewelddadig verkracht in bestelwagen in Molenbeek

Een 26-jarige Marokkaanse vrouw is in de nacht van 30 september op 1 oktober op erg brutale wijze verkracht. De feiten vonden plaats in een bestelwagen nabij het metrostation Zwarte Vijvers in Sint-Jans-Molenbeek. De daders zijn nog niet gevat.

De dader zou gezegd hebben dat ze hem als illegaal in België niets konden doen. Het slachtoffer werd ook nog bestolen van haar gsm, portefeuille met 550 euro in en haar Marokkaanse identiteitskaart.

HLN >>

De enigen die ik ken die 550 euro cash bij zich hebben zijn louche autohandelaren, druksdealers en hoeren. Toen ze zich bij de politie niet verstaanbaar kon maken besloot ze zelfmoord te plegen en in een kanaal te springen, beweert HLN, maar een voorbijganger kon haar nog net tegenhouden. Vreemd, als je wil springen, spring je en heeft niemand tijd om je tegen te houden. Het lijkt me dan waarschijnlijker dat ze een drama aan het opvoeren was langs de waterkant.

Raar verhaal, maar in Molenbeek is het nog steeds niet pluis en tot die tijd kunnen we beter de grens met het Belgenland sluiten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Marokkaanse vrouw (26) gewelddadig verkracht in bestelwagen in Molenbeek

 1. Republikein // oktober 29, 2016 om 21:31 //

  Was besteld.

  Liked by 1 persoon

 2. Republikein // oktober 30, 2016 om 18:20 //

  Liked by 1 persoon

 3. Die is gewoon berooft door der klant.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s