Nieuw

“Ik leef in een leugen”: Saoedische vrouwen vertellen hoe het leven er echt is

“Hoe is je leven als vrouw veranderd?” Die vraag stelde ‘The New York Times’ aan vrouwen uit Saoedi-Arabië nu ze recent stemrecht gekregen hebben. Via de site en Twitter stroomden bijna 6.000 reacties binnen. “Toen ik de documentaire ‘Ladies First’ aan het maken was, hadden veel dames schrik om hun verhaal te vertellen”, legt videojournaliste Mona el-Naggar uit. “Ze vreesden de reactie van hun mannelijke voogden die als zogenaamde beschermengelen optreden. We wilden hun angsten, hun frustraties en hun ambities horen.”

HLN >>

Doe mee met 7.506 andere volgers

About Fubar (4705 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on “Ik leef in een leugen”: Saoedische vrouwen vertellen hoe het leven er echt is

  1. En dan zijn er nog veel dingen waar ze NIET over durven spreken , hoeveel vrouwen leven daar, met lesbische gevoelens die nooit uit de kast durven want dat betekend de dood , steniging of onthoofden of op hangen , wat voor een verschrikkelijk leven hebben die , als ze met die barbaren naar bed moeten , die hun zien als seksslaaf of Geit.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: