Nieuw

“Ik leef in een leugen”: Saoedische vrouwen vertellen hoe het leven er echt is

“Hoe is je leven als vrouw veranderd?” Die vraag stelde ‘The New York Times’ aan vrouwen uit Saoedi-Arabië nu ze recent stemrecht gekregen hebben. Via de site en Twitter stroomden bijna 6.000 reacties binnen. “Toen ik de documentaire ‘Ladies First’ aan het maken was, hadden veel dames schrik om hun verhaal te vertellen”, legt videojournaliste Mona el-Naggar uit. “Ze vreesden de reactie van hun mannelijke voogden die als zogenaamde beschermengelen optreden. We wilden hun angsten, hun frustraties en hun ambities horen.”

HLN >>

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6498 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on “Ik leef in een leugen”: Saoedische vrouwen vertellen hoe het leven er echt is

  1. En dan zijn er nog veel dingen waar ze NIET over durven spreken , hoeveel vrouwen leven daar, met lesbische gevoelens die nooit uit de kast durven want dat betekend de dood , steniging of onthoofden of op hangen , wat voor een verschrikkelijk leven hebben die , als ze met die barbaren naar bed moeten , die hun zien als seksslaaf of Geit.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: