Nieuw

Groep van zeventien mannen randt twee vrouwen aan in Duitsland

In het Duitse Freiburg, vlak bij de Zwitserse en Franse grens, zijn twee vrouwen aangerand door een groep van zeventien mannen. De feiten vonden plaats op een kerkplein. Volgens de politie zijn drie mannen inmiddels gearresteerd.

Het incident zou maandag al hebben plaatsgevonden, maar de politie heeft de feiten nu pas naar buiten gebracht. Ze liet weten dat zeventien mannen geprobeerd zouden hebben twee vrouwen van 21 en 29 jaar te kussen. Sommigen van hen zouden de vrouwen ook vastgegrepen hebben bij de buik en borsten. Een van de slachtoffers verklaarde ook dat ze betast werd aan de genitaliën.

HLN >>

En onze overheid haalt elke dag tot wel tienduizend van deze islamitische verkrachtnegers op uit Afrika. Onze overheid voert oorlog tegen ons. Ik vind het een wonder dat we dat nog mogen zeggen. Dat je eigenlijk oorlog terug moet voeren, zelfverdediging, dat mag je niet zeggen, dan kun je op een busje rekenen dat je op komt halen. U mag u niet verdedigen, u mag wel uw eigen verkrachting bekostigen.

Doe mee met 8.097 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6136 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Groep van zeventien mannen randt twee vrouwen aan in Duitsland

 1. Gerrit Tienkamp // oktober 29, 2016 om 03:45 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:
  a href=”http://www.sfi4.com/11981996/REAL”>

  Like

 2. Volgens toekomstig minister Sylvana van Racismezaken is het verzet van autochtone vrouwen tegen aanranding en verkrachting een van de ernstigste vormen van discriminatie en racisme.

  Liked by 1 persoon

 3. De waanzin regeert,dat uitschot hoort geen pik te hebben,zou er met een priem toch flink in prikken en dat wijf hoort verkracht te worden en opgehangen,net als die sloerie Ferkel.

  Like

 4. polderboy // oktober 29, 2016 om 10:46 //

  Het probleem speelt in een stad als Freiburg al sinds het begin van het jaar is hier te lezen. Toen werden vrouwen nog aangerand in clubs e.d.:
  http://www.express.co.uk/news/world/637466/migrant-sex-attack-refugee-crisis-Freiburg-Germany-White-Rabbit-club-harassment-women
  Inmiddels heeft, zoals voorspeld werd, het probleem zich naar de straat verplaatst.

  Te lezen is dat je verweren tegen de seksterreur aanleiding geeft tot staatsterreur.
  De staat gaat je aanklagen voor discriminatie als je de op gewelddadige seks beluste groepen Mekkaanse inboorlingen uit de buurt houdt, wat tot gevolg heeft dat je MOET bewijzen dat je de seks terroristen niet discrimineerde.

  Duidelijk is dat een ander bestuur acuut gewenst is, dan het zootje dat nu de bevolking terroriseert met hun zogenaamde anti-discriminatieregeltjes.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: