Nieuw

Gemeente betaalt salaris aan criminelen om ze te stoppen misdaden te plegen

Zweden – De gemeente Norrköping betaalt SEK 100.000 (€ 10.500) salaris aan criminelen in de beruchte autochtone buitenwijk Navestad in Norrköping om hen te stoppen met het plegen van misdaden, schrijft het plaatselijke dagblad Norrköping Tidning

Het geld wordt uitgekeerd in het kader van het project ‘Stepping Stone’, die in het bijzonder de doelstelling heeft om aanvallen tegen de politie en ambulancepersoneel te verminderen. Een totaal van acht criminelen krijgen ieder 10.500 euro om te stoppen met het plegen van misdaden.

De voorwaarden voor de criminelen om het belastinggeld te ontvangen is dat ze een bankrekening hebben waar het geld op gestort kan worden en dat ze geen misdaden begaan van 1 september van dit jaar tot 31 augustus 2018.

Volgens de plaatselijke krant zijn er echter nog steeds drie of vier van hen die aan het project deelnemen crimineel actief. Eén van hen, een 20-jarige man, wordt verdacht van het aanzetten tot een aanval op een politieagent een paar weken geleden, toen de politieman werd vastgehouden en brandende sigaretten naar hem werden gegooid.

De 20-jarige is als gevolg van de aanval nu verdachte in een lopend onderzoek met betrekking tot geweld tegen een ambtenaar, gewelddadig verzet en diverse drugsmisdrijven.

– Het is opmerkelijk dat de gemeente belastinggeld investeert in criminelen die de politie aanvallen, een premie om ze in Navestad rustig te houden, zegt een ingewijde tegen NT.

Bron:

http://www.friatider.se/kommun-avlonar-kriminella

Doe mee met 8.094 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3927 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

17 Comments on Gemeente betaalt salaris aan criminelen om ze te stoppen misdaden te plegen

 1. Wie durft nu nog te beweren dat misdaad niet loont?

  Liked by 1 persoon

 2. Ik kan niks posten. Het wordt automatisch op ‘scheduled’ gezet. Zowel via het normale veld als via admin.

  Dus als er zo meteen 3 dezelfde stukjes verschijnen …

  Like

 3. Iets gaat niet goed hier. Ik post NA rommel, maar word voor hem geplaatst. En mijn stukkie (van Breitbart, niet van mij) komt helemaal niet.

  My guess; Wintertijd fuks things up.

  Ik ga wel ff een uurtje druksen en dan kom ik nog eens kijken hoe de zaken er voor staan.

  Like

 4. Mijn favoriete game. Board game. ASL. Advanced Squad Leader.

  Like

 5. Het nadeel van teveel drugs is dat het soms mis gaat. In de knoop met jezelf komt.

  Like

 6. Heb ik geen last van, ik heb wintertijd.

  Like

 7. En wintertijd was dus het probleem, zoals ik dacht. Nu staat het stukkie er en komen mijn comments weer chronologisch onder die van jou.

  Ik zat er vorig jaar al aan te denken, maar ga het nu maar eens doen. Ik vind het maar niks dat het een uur vroeger donker wordt dus ik zet de klok gewoon vooruit ipv. achteruit. Dus als mensen om 16.00 met me af willen spreken kom ik gewoon om 18.00 en zo verder. Volgens mij is er niks dat maakt dat dat niet werkt. Ik moet alleen een beetje omrekenen af en toe.

  Like

 8. Wat heb ik er een ontzettende spijt van dat ik niet 1 of andere zware crimineel ben geworden maar een behoorlijk beschaafde burger ben gebleven.

  Like

 9. Esperanza // oktober 30, 2016 om 17:21 //

  The news is blue, je zou d’r van gaan janken.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: