Nieuwsticker

Thailand geeft negatief reisadvies voor Zweden

Veel Thaise toeristen blijken zich zorgen te maken over de ontwikkelingen in Zweden. Eergisteren heeft de Thaise ambassade in Stockholm een negatief reisadvies voor Zweden uitgegeven.

De waarschuwing van de Thaise ambassade  is voorheen voor Zweden nog nooit afgegeven. Pas op voor zakkenrollers, houd een oogje op uw bagage en vermijdt te praten met vreemden. Advies wat vooral bedoeld is om te voorkomen dat men beroofd of overvallen wordt door zigeunerbendes uit Roemenië en Bulgarije, die sinds de EU open grenzen Zweden als hun jachtgrond bezitten.

In het commentaarveld onder de reiswaarschuwing zijn er veel reacties van Thailanders die bezorgd zijn over het verval van Zweden. Veel mensen schrijven over hoe ze zelf in Zweden zijn overvallen of beroofd.

Een Thaise vrouw die in Zweden woont legt uit dat het land niet meer zo veilig is als vroeger. De Thailanders verbinden de problemen van Zweden aan de immigratie- en asielchaos, en een aantal van hen vraagt zich af waarom Zweden zoveel dieven en rovers in zijn land toelaat.

Bron:

http://www.friatider.se/thailandare-oroas-over-sveriges-snabba-forfall

Doe mee met 7.219 andere volgers

About rommel (1813 Articles)
Adjunct-Directeur-Generaal Collecties Koninklijke Bibliotheek.

1 Comment on Thailand geeft negatief reisadvies voor Zweden

  1. “De Thailanders verbinden de problemen van Zweden aan de immigratie- en asielchaos, en een aantal van hen vraagt zich af waarom Zweden zoveel dieven en rovers in zijn land toelaat.”

    Er bestaan ook nog volken en regeringen die Wel kunnen nadenken. Dit in tegenstelling tot de linkse volksstammen en regeringen in de westerse landen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: