Nieuw

STEUN RAFFIE CHOHAN!

help-mee

Op 11 oktober 2015 hield ik een voordracht op de demonstratie van PEGIDA-Nederland in Utrecht. Het OM heeft me vervolgd voor enkele uitspraken die ik daar gedaan heb. In oktober 2016 heeft de rechtbank in Utrecht me veroordeeld tot een boete van € 800,-, waarvan de helft voorwaardelijk. Ik ga daartegen in beroep. Het is een principezaak; ik vecht voor de vrijheid van meningsuiting, en dat gaat iedereen in Nederland aan. Het is niet alleen een boete, maar eveneens een spreekverbod dat je opgelegd wordt voor de komende 2 jaar. Betalen van de boete betekent eigenlijk dat je “schuld” bekent en volgens mij ben ik niet schuldig.

Met mijn eerste crowdfunding-actie is de juridische verdediging van mijn eerste rechtszaak betaald. De beroepszaak is nog iets duurder. Ik doe daarom weer een beroep op jullie hulp.

Voor meer informatie zie het gelinkte artikel van Joost Niemöller hieronder en de verdere verwijzingen die daar staan.

http://joostniemoller.nl

doneer

Hier de link van mijn nieuwe Crowdfunding:

https://4just1.com/project/1244

Bij voorbaat mijn hartelijke dank!

Door:
Raffie Chohan

Doe mee met 7.506 andere volgers

About rommel (2195 Articles)
Toen ik klein was zeiden ze tegen me dat iedereen minister-president kan worden... ik begin het nu te geloven.

5 Comments on STEUN RAFFIE CHOHAN!

 1. Like

 2. Ik zit net even daar te kijken, ze staat al bijna op 25% van het totaal bedrag.
  En dat in 1 dag.

  Liked by 1 persoon

 3. Hierbij wil ik alle mensen die wat gestort hebben op mijn Crowdfunding HARTELIJK BEDANKEN!! Ik voel me heel erg gesteund. Toegeven aan die 800 euro, waarvan de helft voorwaardelijk, lijkt op schuld bekennen! En zou mij 2 jaar beperken in mijn speeches. De Vrijheid van Meningsuiting is een groot goed. 😎😎

  Liked by 2 people

 4. Ze heeft weer steun nodig, want ze gaat in Cassatie.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: