Nieuw

STEUN RAFFIE CHOHAN!

help-mee

Op 11 oktober 2015 hield ik een voordracht op de demonstratie van PEGIDA-Nederland in Utrecht. Het OM heeft me vervolgd voor enkele uitspraken die ik daar gedaan heb. In oktober 2016 heeft de rechtbank in Utrecht me veroordeeld tot een boete van € 800,-, waarvan de helft voorwaardelijk. Ik ga daartegen in beroep. Het is een principezaak; ik vecht voor de vrijheid van meningsuiting, en dat gaat iedereen in Nederland aan. Het is niet alleen een boete, maar eveneens een spreekverbod dat je opgelegd wordt voor de komende 2 jaar. Betalen van de boete betekent eigenlijk dat je “schuld” bekent en volgens mij ben ik niet schuldig.

Met mijn eerste crowdfunding-actie is de juridische verdediging van mijn eerste rechtszaak betaald. De beroepszaak is nog iets duurder. Ik doe daarom weer een beroep op jullie hulp.

Voor meer informatie zie het gelinkte artikel van Joost Niemöller hieronder en de verdere verwijzingen die daar staan.

http://joostniemoller.nl

doneer

Hier de link van mijn nieuwe Crowdfunding:

https://4just1.com/project/1244

Bij voorbaat mijn hartelijke dank!

Door:
Raffie Chohan

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4136 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

5 Comments on STEUN RAFFIE CHOHAN!

 1. Like

 2. Ik zit net even daar te kijken, ze staat al bijna op 25% van het totaal bedrag.
  En dat in 1 dag.

  Liked by 1 persoon

 3. Hierbij wil ik alle mensen die wat gestort hebben op mijn Crowdfunding HARTELIJK BEDANKEN!! Ik voel me heel erg gesteund. Toegeven aan die 800 euro, waarvan de helft voorwaardelijk, lijkt op schuld bekennen! En zou mij 2 jaar beperken in mijn speeches. De Vrijheid van Meningsuiting is een groot goed. 😎😎

  Liked by 2 people

 4. Ze heeft weer steun nodig, want ze gaat in Cassatie.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: