Nieuw

Mark – Seyss-Inquart – Rutte smeekt de oppositie bijna jankend om toch akkoord te gaan met het Ostraumverdrag

Mark staat met lege handen

Het volk heeft nee gezegd, maar Mark heeft schijt aan het volk. Mark dient zijn bazen, en die bazen zijn niet het volk. Mark’s baas is de ongekozen EU-dictatuur en Mark zal er alles aan doen zijn bazen te gehoorzamen, zo is die afgericht en daar is die op uitgezocht.

Maar Mark vreest een opstand en wil dus graag de schijn ophouden dat we in een democratie leven, terwijl ieder weldenkend mens weet dat we sinds juni 2005, EU-referendum, in een dictatuur leven. Mark haat zeggenschap voor het volk:

En Mark’s baas, de EU, is uit op gebiedsuitbreiding; Oekraïne, Turkije, Georgië, Moldavië, Wit-Rusland, Azarbeidjan, Mediterrane Unie, moet ook allemaal bij de EU komen. Sinds de val van De Muur is bijna het hele voormalige Oostblok aangesloten bij de EU-NAVO. De plannen van de EU zijn megalomaner dan die van Hitler ooit waren, en die was nog democratisch aan de macht gekomen en dat kun je van de EU niet zeggen.

De premier toonde volgens politiek commentator Frits Wester op ‘uitzonderlijke wijze zijn machteloosheid. “Hij lijkt oppositiepartij CDA te smeken om hem te hulp te schieten.” RTL >>

“In het landsbelang doe ik een beroep op de redelijke krachten van het land”, aldus Rutte.

Het was toch alleen maar een handelsverdragje, en nu hangt ons hele voortbestaan er van af? Leugenaar!

Welk landsbelang, mafkees? Welk belang, behalve drie keer niks, hebben wij bij Oekraïne? Het is vragen om oorlog met Rusland, en de enigen die daar belang bij hebben zijn de warmongers in de Verenigde Staten die nog steeds de vorige oorlog aan het voeren zijn. Voor wie werk jij Rutte? Geef eens eerlijk antwoord! Ook wat dat betreft is het van belang dat Trump de verkiezingen wint, dan krijgt Rutte niet meer van dit soort oorloghitsende opdrachten uit Washington en zijn wij ons leven een stuk zekerder.

‘Dit is groter dan Nederland. Ons landsbelang is er mee gediend dat er stabiliteit is. Er dreigt een beeld te ontstaan van verdeeldheid in Europa, ten opzichte van Rusland’ zei Rutte, die onder meer wees naar de Russische bombardementen op de Syrische stad Aleppo en de rol van Rusland in de Krim. ‘Juist onze eensgezindheid is het beste antwoord op het Russische buitenlandse beleid, dat leidt tot het destabiliseren van Europa’s grenzen.’ Elsevier >>

Stabiliteit? Die stabiliteit is nou net op het spel gezet door Vicoria – Fuck de EU – Nuland met der 5 miljard om een staatsgreep te plegen in Oekraïne, en de Amerikaanse wens tot regime-change in Syrië.  Rusland is niet onze vijand en de Verenigde Staten is bepaald onze vriend niet meer. Wat heeft Rusland ons misdaan? De Krim heeft zich legaal afgescheiden van de middels een coup aan de macht gekomen nazi’s in Kiev (de vrienden van Mark). De Krim had een autonoom parlement met het recht referenda uit te schrijven. 95% van de bevolking heeft voor onafhankelijkheid  (en aansluiting bij Rusland) gekozen. Eet dat, antidemocraat! En Aleppo? In Aleppo wordt Al-Qaeda gebombardeerd en dat vind jij niet leuk omdat het, via Erdogan, jouw vrienden zijn. Ja, ik zeg het; Al-Qaeda zijn de vrienden van Mark Rutte. Je hebt ook 6 miljard gegeven aan Erdogan, die ISIS financiert en een genocide pleegt op de Koerden. Mark Rutte financiert ISIS en protesteert als Al-Qaeda gebombardeerd wordt. Jihadi Mark. Jouw Ottomaanse gabber heeft zelfs aangekondigd een deel van Irak in te willen lijven, terwijl die in Syrië al op weg is. Mark, de eunuch van Tayip Recep.

En waarom stapel je steen op steen als het om MH-17 gaat? De MH17 schande van Mark Rutte Is de uitkomst misschien niet gunstig voor hen die op Ostraum-jacht zijn? Die verdenking laad je wel op je. En waarom mogen de Amerikanen en de ‘coalitie’ wel jihadisten in Mosul bombarderen, maar mogen Assad en Rusland niet dezelfde jihadisten in Aleppo bombarderen? Word je zelf nooit eens onpasselijk van de schizofrene bullshit die je uitkraamt?

 

De wanhopige toespraak van onze eigenste Seyss-Inquart staat bij de NOS, en ik kan het heuglijke nieuws mededelen dat het me eindelijk gelukt is om de filmbeelden van ze te jatten.

Onder diezelfde link naar de NOS vindt u ook het dolkomische verhaal dat Mark vertelt over vacuümbommen op Aleppo, maar helaas lukt het me (nog) niet ook een tweede filmpje uit één en het zelfde stukje te jatten, maar dat komt vast wel mettertijd.

Je bent een gewetenloze hufter, Mark. Je gaat over lijken, je staat inmiddels niet meer tot aan je enkels in het bloed, maar je gaat er bijna in kopje onder.

Ik kan alleen maar hopen dat de EU implodeert door hun eigen imperial overstretch vóórdat ze de door Washington gewenste oorlog met Rusland hebben uitgelokt.

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Mark – Seyss-Inquart – Rutte smeekt de oppositie bijna jankend om toch akkoord te gaan met het Ostraumverdrag

 1. Goed stuk, Fubar. Onze Rutte is de persoonlijke SM slaaf van Hare Majesteit Merkel. Elke eerste van de maand gaat hij naar Berlijn om Haar Achterste te Likken. Tevens is hij de loopjongen van Erdogan. Verder vertelt Oboema hem wat hij te doen heeft en dit alles moet hij hier, in het Nederlandse parlement dan komen uitleggen.
  Makkelijk is het niet.
  Ik hoop dat hij deze keer een klein stukje tekort komt. Maar ik vrees het ergste. Morgen wordt de zelfdoding weer verboden (ik roep maar wat) en steunen de gristenen hem weer. In 2018 wordt hij de baas van Timmermans.

  Dit was de boodschap om uw slaap te verpesten van de helderziende waarzegger Edjan.
  Ooit zullen mijn kwartijnen worden opgegraven en men zal er wonderlijke zaken in ontdekken.

  Like

 2. Rutte is de schandknaap van Europa, gek op aambeien en mooie baantjes,.

  Like

 3. @BertG.

  PVV wil dus een referendum over CETA:

  Liked by 1 persoon

 4. polderboy // oktober 28, 2016 om 22:38 //

  De Russen bombarderen de soenni-salafisten, waarvan ISIS een variant is.

  Hoofddoel van die soenni-salafisten ideologie in Syrië en Iraq is de genocide campagne op de sjiieten (en andere niet soennieten, zoals christenen, Yezidi’s, Koerden e.d.):
  http://blogs.economictimes.indiatimes.com/et-citings/terror-tactic/?

  De Russen bestrijden de salafistische terroristen die Europa destabiliseren met hun terreuraanslagen -zoals recent te noemen in Brussel, Parijs en Nice- en Europa ook destabiliseren met de de vluchtelingenstroom die door hun genocide campagne is opgeroepen.

  We mogen de Russen wel bedanken voor wat ze voor ons doen.

  Like

 5. D. G. Neree // oktober 28, 2016 om 23:49 //

  Rutte geeft dus toe dat het associatie-akkoord niets met handel van doen heeft, maar dient om het politieke en militaire blok tegen Rusland uit te breiden.

  De wartaal die hij vandaag uitsloeg slaat alles. Hij geeft de nee-stemmers zo’n beetje de schuld van de “vacuumbommen” in Syrië. Dat dit allemaal onbestraft kan gebeuren! Rusland beledigen en bedreigen en een groot deel van het volk zo demoniseren.
  Hier zien we hem feitelijk als marionet van Washington. Wat heeft Rusland Nederland ooit aangedaan? Wat zegt het als de Nederlandse Minister President zulke lasterlijke taal uitslaat tegen een bevriende staat?

  Ik zie met angst en beven de verkiezingen in de USA tegemoet. Als Trump president wordt zou dat een wonder heten. De vraag is of hij of lijfelijk uit de weg geruimd wordt of dat de verkiezingen echt zo frauduleus gaan plaatsvinden, want als het aan de Amerikanen ligt wint hij met een grote meerderheid.

  Liked by 2 people

 6. Liked by 1 persoon

 7. Ik vond het beste nieuws van dit stukje trouwens dat ik filmpjes kan jatten van de NOS, en van RTL, en nog wat van die lui. Blondemevrouw had me ooit eens verteld hoe. Daar gaan we nog veel plezier van hebben. Het schijnt dat ik er ook in kan knippen en plakken, maar dat is voor later.

  http://www.helpdeskweb.nl/gemistdownloader/

  Hier, hebben mijn collega’s er misschien ook wat aan …

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: