Nieuw

Julian ASSANGE The next leak will lead to the arrest of Hillary CLINTON

 

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4121 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

6 Comments on Julian ASSANGE The next leak will lead to the arrest of Hillary CLINTON

 1. Lol, ik stond op punt hem te plaatsen:

  Like

 2. Esperanza // oktober 28, 2016 om 23:35 //

  ‘This could be the nail in Hillary Clintons coffin.’

  Klinkt bijna te mooi om waar te zijn.

  Like

 3. Helaas wordt er weinig inhoudelijks gemeld in de video.

  Like

 4. Ik ben redelijk vasthoudend en energiek als ik eenmaal iets volg. ‘pitbull’ ‘fanatiek’ ‘obsessief’.

  Ik volg de verkiezingen in de USA al weken, roer waar ik maar kan ik de poep, en bid elke dag tot Pepe en Harambe dat Clinton mag vallen. Ik luister en kijk ALLES wat de Clintons kan neerhalen. Hoe vaak ik ‘dit zal de clintons laten vallen!’ zag in de titel, dan een of ander vaag verhaal zag, dat op zich wel een schandaal was, en dan: niets.

  Assange ook: hij belooft al FUCKING MAANDEN dat hij ‘nu’ toch iets zal loslaten! nou! dat zal Clinton ‘meteen’ in de bak doen belanden. We zitten nu op ‘podesta15’ ofzo? Als je mij vraagt ‘wat was nou HET grote schandaal dat openbaar werd in podesta 6’. Weet ik niet. HET IS TEVEEL. Er komen ELKE dag duizenden emails vrij, iemand roept weer eens ‘dit zal clinton doen vallen!’ en dan alleen maar KUTKRUIMELTJES.

  Weet je WAT een bombshell was? O’Keefe. Hij deed een jaar lang undercover werk als een ECHTE journalist (hij verdient de fucking pulitzer price, ik meen het), en heeft op camera lieden staan die tegen ‘hare majesteit’ Hillary aan staan te likken, die even vertellen dat ze al JAREN valsspelen in de verkiezingen. Dat ze gekkies inhuren om rotzooi te trappen bij Trump rallies. Geld aannemen van buitenlandse donors voor de campagne (wat totaal illegaal is).

  De mensen die met hun harses in beeld kwamen zijn allemaal ontslagen als vliegen binnen 30 minuten. Kijk, DAT was een groot schandaal. DAT zet zoden aan de dijk.

  En hij laat ook meerdere videos los.

  Assange, (als hij nog leeft, want de kans dat hij intussen dood of vastgebonden op een stoel zit met een prop in zijn mond is zeker aanwezig, er is NOG STEEDS geen teken van leven van hem gezien dat definitief is, wat, een paar tweets ‘alles ok hoor!’ en een of ander radio optreden (kan opgenomen zijn), en een videointerview: VAN JAREN GELEDEN (duidelijk bedoelt om verwarring te zaaien, waarom? wie doet dat? Assange? Of … zijn captors?)

  Assange dus, mits hij nog leeft en alleen zonder internet zit, moet nu toch echt HEEL FUCKING SNEL met die emails komen die Clinton ECHT aan het kruis zullen nagelen. Hoeveel dagen nog? 11? Hij moet echt MET DE HELE SHIT komen binnen, och, vier dagen: en anders HOEFT HET NIET MEER.

  Ook die grap van hem met ‘october suprise party’. 80 fucking miljoen mensen zaten te kijken: te wachten op de traditionele ‘october surprise’ (die de democraten altijd loslaten, de tape met ‘grab them in the pussy’ was die van dit jaar) van hem: uren wachten.

  Zien we hem een verjaardagliedje zingen, de loftrompet steken, kaarsjes uitblazen, en om donaties vragen, einde feest.

  De kater die zijn volgelingen daarvan kregen (die de october surprise party als de drop van emails die Clinton zou kelen zagen), was echt ONGELOFELIJK groot. Ik zelf, kreeg op die dag echt een ENORME PLEURISHEKEL aan assange: zes uur lang zat ik aan het beeld gekleefd: OM NIETS.

  Podesta 5: ‘nu gaat ze neer hoor!’ NIETS.
  Podesta 6: ‘nu gaat ze neer hoor!’ NIETS.
  Podesta 7: ‘nu gaat ze neer hoor!’ NIETS.
  Podesta 8: ‘nu gaat ze neer hoor!’ NIETS.
  Podesta 9: ‘nu gaat ze neer hoor!’ NIETS.
  Podesta 10: ‘nu gaat ze neer hoor!’ NIETS.
  Podesta 11: ‘nu gaat ze neer hoor!’ NIETS.
  Podesta 12: ‘nu gaat ze neer hoor!’ NIETS.
  Podesta 13: ‘nu gaat ze neer hoor!’ NIETS.
  Podesta 14: ‘nu gaat ze neer hoor!’ NIETS.
  Podesta 15: ‘nu gaat ze neer hoor!’ NIETS.
  Ik ben het gestopt te volgen rond podesta 8 (ik hoor net dat ze op 21 zitten, lol!)

  Oh, wacht: nu, 11 dagen voor de verkiezingen: ‘ja, nee, binnenkort gaan we pas de ECHT kwalijke emails lekken!’ LEK DIE FUCKING SHIT DAN. De klok tikt DOOR. De massamedia reporten het NIET. Hoeveel dagen voor de verkiezingen gaat die bombshell komen?

  Waarom gaat er trouwens geen journalist even bij de ambassade van equador vragen of ze even de krant van vandaag met Assange mogen doornemen on camera, om te bewijzen dat hij nog leeft.

  Het ziet er naar uit dat we niet meer op Assange hoeven te wachten/rekenen. Gelukkig waren er dus twee ECHTE bombshells: de o’keefe videos, waarin de democratische partij toegeeft geweld te hanteren en de verkiezingen te frauderen, en de fotosvanzijnlulrondsturende Weiner, de man (voor de schijn) van Huma, die, iedereen weet dat, de lesbische kuttelikker van Clinton is, op wiens pc nu dus emails van en naar Hillary zijn gevonden, die de FBI nog niet kende, en die ‘classified’ zijn. Ze konden niet anders dan het onderzoek naar Hillary heropenen.

  Maar dat is waarschijnlijk een losse flodder: Comey had haar de eerst keer niet vervolgd, ondanks dat hij een WASLIJST aan misdaden opnoemde waar ze schuldig aan was, maar, omdat ze niet de ‘intentie’ had iets kwalijks te doen: liet ie haar lopen. On-Ge-Hoord.

  Comey was chief executor bij Lockheed Martin in 2010, en hij verdiende daar toen 6 millioen salaris. In datzelfde jaar deed Lockheed Martin een gulle gift aan de Clinton Foundation, en kreeg daarvoor 17 grote staatscontracten. Nu is hij de fbi-directeur, die de eerste keer totaal weigerde Hillary te vervolgen. Hoe zou dat nou komen.

  En waarom zou hij het de tweede keer wel doen: ze had toch geen criminele intenties?
  Maar het is wel een grote vlek op het Clinton Team. Kwade tongen beweren dat het opzet is: om de verkiezingen te cancellen, waardoor eventueel a) obama een derde termijn krijgt, in ieder geval tot er weer verkiezingen zijn b) Trump zou niet ‘automatisch’ de nieuwe kandidaat voor de republiekijnen zijn. Hij is nu een ‘rogue candidate’ eigenlijk. Zo zouden ze trump uit de roulatie kunnen halen, en twee soros-popjes naar voren schuiven zoals ze normaal doen, voor het volk om op te stemmen. c) Trump volgers en of democraten zouden kunnen gaan rellen, state of emergency: obama blijft president tot rellen voorbij zijn (of de REVOLUTIE slaagt).

  En dan is er nog dit: als ze binnen 11 dagen oorlog krijgen met, ik noem maar wat, rusland, boven syria, doordat ze een jager van de russen neerschieten (of twee, of drie). (Of ze beweren dat de russen via cyberattacks de verkiezingen proberen te vervalsen) Het is standaard dat als het land in oorlog is: het volk achter de huidige president gaat staan: die is democraat. (democraat is trouwens new-speak voor ‘globalist corporate fascist’). En, iedereen die ‘de vijand’ helpt, hoe dan ook: kan en mag legaal gesproken ter plekke worden neergepaft wegens ‘landsbelang’. Ik noem maar wat mensen: alex jones. Trump. Assange. Iedereen die op de ‘enemy’list van Clinton staat. Als we de global thermal nuclear war al winnen.

  Want zo ver willen deze mensen gaan: om de wereldmacht te winnen.

  Weten we nog, hoe Madeleine Allbright zonder met haar ogen te knipperen zei dat ze 500.000 kinderen de hongerdood had laten sterven wegens de boycot van Iraq. Maar dat het waard vond: ze waren er nu wel de baas.

  This is the end-game. En wij zijn cannon fodder.

  Liked by 2 people

 5. Like

 6. as FBI Reopens Case.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: