Nieuw

“Ik hou van vluchtelingen”, svp niet naast de pot kotsen

Het is gewoon dom, maf, gestoord, achterlijk en weet ik veel wat allemaal niet meer dat je kunt denken van dit blonde makke geitje met der bord voor der buik dat ze velen malen beter voor der hoofd had kunnen houden. Ach het zou allemaal wel weer aan mij liggen, Ik weet het niet en wellicht ben ik wel weer de enige die een vreemde smaak in zijn bek krijgt van deze foto, of beter gezegd van de tekst met veel liefde en domheid op het bord geschreven. Deze tekst is namelijk gewoon ongelooflijk pervers. Het vrouwtje wil zeggen dat ze een groot hart voor vluchtelingen heeft en wellicht wil ze haar bloem zelfs vol liefde ter beschikkingen stellen en lust ze wel pap van mannen van een bepaalde etnische afkomst. Een geil grietje dat er niet vies van is zou je dan zelfs kunnen denken. Wij hebben hier in Nederland Anouk en nu zeg ik hier verder niets meer over. Ja soms ben ook ik verstandig, althans een klein beetje dan. Wat ik mij wel afvraag wanneer ik een bord of spandoek met “ik hou van vluchtelingen”  lees is waar ze dan zo van houden? Hoopt deze dame nu echt op zo veel mogelijk gruwelijke oorlogen zodat er lekker veel arme zielige vluchtelingen komen die ze lekker dood kan knuffelen of waardoor ze haar eigen kan laten volpompen? Raar, maar ja de gutmensch houdt er wel meer maffe en perverse ideeën op na dus zelfs dit zou me niet eens verbazen.

Stel je eens voor dat je land in een oorlog verzeilt raakt en het dak boven je hoofd weggeblazen wordt door bommen en granaten. Je familie is uit elkaar gescheurd, je bent iedereen kwijt en krijgt te maken met gruwelijke gewelddadigheden, je wordt mishandelt en verkracht en na maanden van leven in onzekerheid bereik je via een bootje de vrijheid met enkel en alleen de kleren die je op je lichaam draagt over als je enige bezit. Je bent ziek en loopt voorover gebogen als een gewond dier opzoek naar veiligheid en je realiseert je dat er een kans op vrijheid is, eindelijk. Dan overdenk je de ontberingen van de laatste maanden, je bent in diepe rouw en mist je familie, je vrienden en je huilt diep van binnen. De ervaringen van de oorlog en de vlucht naar de vrijheid neem je met je mee en laat je elke nacht schreeuwen van angst. Slapen doe je kort en het koude zweet breekt je uit wanneer je zwaar getraumatiseerd wakker schrikt uit je onrustige slaap. Je bent vrij maar alles wat je ooit had is je afgenomen. Je leeft nog maar je hebt je leven verloren. Je bent alles en iedereen die je liefhad kwijt geraakt door de gruwelen van de oorlog.

En dan staat daar zo’n grijnzend stom wicht met een bordje: “ik hou van vluchtelingen” waarmee ze feitelijk zegt “ik hou van mensen die ongekend veel ellende hebben moeten doorstaan.” En daar staat ze dan net zo als iemand met een bordje zou staan met de tekst “ik hou van paprika chips” of ” ik hou van Hertog Jan Grand Prestige” of “I like the smell of napalm in the morning”.

Feitelijk is het allemaal nog veel erger, alsof het domme blondje wil zeggen dat ze blij is dat er vluchtelingen zijn, ze is kennelijk blij dat er mensen zijn die zulke vreselijke ervaringen hebben moeten doorstaan. Deze vreemde en eigenlijk dus best enge formulering geeft mij al de griezelige indruk dat de aanwezigheid van deze vluchtelingen er eigenlijk enkel en alleen voor is dat deze dame zich nuttig voelt zodat ze vanavond weer lekker ontspannen en voldaan kan slapen wegens haar geweldige inbreng voor het welzijn van de vele oorlogsslachtoffers middels haar achterlijke bordje.

Deze ‘wereldverbeteraars’ bloeien daadwerkelijk op door de ellende van andere. Deze gutmenschen hebben enkel een bestaansrecht wanneer andere diep in de stront zitten zodat ze kunnen laten zien hoe geweldig behulpzaam en open minded ze wel niet zijn. Het maakt voor hen dus ook niets uit of het het gaat om economische migranten, echte vluchtelingen of toekomstige jihadisten. Wanneer ze met een bordje rond kunnen huppelen waarop staat hoe geweldig open en tolerant ze zijn dan is hun leven plotseling een stuk waardevoller geworden. Ze hebben er dus ook geen enkele moeite mee wanneer er links of rechts eens een meisje wordt verkracht, alles voor het gutmensch gefühl.

Ziek, zwaar ziek en ten koste van andere je eigen op een podium plaatsen en er ten kosten van alles en iedereen voor zorgen dat je uiteindelijk zelf in de gutmensch hemel terecht gaat komen. Waarom niet vandaag de eerste stap zetten en vertrekken om het tijdige in te ruilen voor het eeuwige. Doe het wel voorzichtig aangezien je organen nog nuttig kunnen zijn en voordeel daarvan is dat je zo zelfs na deze reis nog punten voor het gutmensch van het jaar klassement kunt verdienen.

met groet Bolo

(Met dank aan ‎Inge Eberhardt)‎

1

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2160 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

15 Comments on “Ik hou van vluchtelingen”, svp niet naast de pot kotsen

 1. Like

 2. Duchesne // oktober 28, 2016 om 23:13 //

  Adopteer een Gütmensch…..neem een nuttige idioot in je omgeving en schenk deze al je aandacht, of negerr de persoon zo duidelijk dat deze aan het eigen bestaan gaat twijfelen. Ik heb sinds een driekwart jaar een adoptie Gütmensch, een pvda fanaticus. Ik loop hem op 20 centimeter voorbij zonder hem aan te kijken, praat met de mensen die soms om hem heen staan maar hij bestaat niet meer. Ik merk dat hij er geen weg mee weet, dat het hem onzeker maakt. Het werkt maar je moet consequent zijn en ook echt nooit ook maar iets van emotie tonen. En bij bijltjesdag is hij mijn eerste halte! I love the smell of revenge in the near future😝

  Like

 3. Ach, je moet natuurlijk wel de achtergrond daarvan zien. Onwetendheid kan je gewoon niets aan doen. Na 40 jaar hersenspoeling door politiek, media en alle opgelepeld lesvoer vanaf de kleuterschool is de opgroeiende generatie eigenlijk niets kwalijk te nemen.. Ik ben 64 jaar en dus ook schuldig aan het verwijderen van kritisch denken van de jeugd. Ik wist ook niet beter..deze en andere zg rechtse bloggers zijn de weinigen die vragen blijven stellen en niet(s) maar zomaar als waarheid aannemen. Wij zijn er allemaal verantwoordelijk voor om de kennis die we opgedaan hebben door te geven voor het te laat is. We moeten er met zijn allen voor gaan zorgen dat de jonge generaties weer zelf gaan nadenken en kritisch naar de media kijken. Onwetendheid is een zonde, weten is een eigen mening kunnen vormen. Het begint bij u thuis, later in het onderwijs. Daarna is de politiek aan de beurt.. Uiteindelijk zijn wij er allemaak verantwoordelijk voor dat dit soort meisjes deze borden omhoog houden. Christelijke naastenliefde, waar we allemaal in opgegroeid zijn is een goed ding, maar niet als we daardoor onszelf uitroeien..

  Like

 4. Dit is op Ronnydeemobile's Blog herblogden reageerde:
  ch, je moet natuurlijk wel de achtergrond daarvan zien. Onwetendheid kan je gewoon niets aan doen. Na 40 jaar hersenspoeling door politiek, media en alle opgelepeld lesvoer vanaf de kleuterschool is de opgroeiende generatie eigenlijk niets kwalijk te nemen.. Ik ben 64 jaar en dus ook schuldig aan het verwijderen van kritisch denken van de jeugd. Ik wist ook niet beter..deze en andere zg rechtse bloggers zijn de weinigen die vragen blijven stellen en niet(s) maar zomaar als waarheid aannemen. Wij zijn er allemaal verantwoordelijk voor om de kennis die we opgedaan hebben door te geven voor het te laat is. We moeten er met zijn allen voor gaan zorgen dat de jonge generaties weer zelf gaan nadenken en kritisch naar de media kijken. Onwetendheid is een zonde, weten is een eigen mening kunnen vormen. Het begint bij u thuis, later in het onderwijs. Daarna is de politiek aan de beurt.. Uiteindelijk zijn wij er allemaak verantwoordelijk voor dat dit soort meisjes deze borden omhoog houden. Christelijke naastenliefde, waar we allemaal in opgegroeid zijn is een goed ding, maar niet als we daardoor onszelf uitroeien..

  Like

 5. delamontagne // oktober 29, 2016 om 01:04 //

  Valérie Trierweiler de ex van Francois Hollande, President van Frankrijk, vermaakt zich best in het voormalige “vluchtelingen-camp”, The Jungle………….

  Liked by 1 persoon

 6. Republikein // oktober 29, 2016 om 02:18 //

  fuckable

  Like

 7. Als je geil bent is alles fuckable. Zelfs je eigen hand.

  Like

 8. Republikein // oktober 29, 2016 om 03:14 //

  Alleen maar poeder, mijn hoofd idem dito.

  Like

 9. Wat daar uit die bus stapt zijn allemaal jonge goed doorvoede [moslim]negers die hier de rest van hun leven hier op vakantie komen…de waanzin ten top.

  Like

 10. bedonderde burger nr 16.000.001 // oktober 29, 2016 om 13:14 //

  Tja zo werden terwijl mijn vader nog bij de Grebbeberg vastzat de Duitse stormtroepen ook binnengehaald door de toenmalige NSB’ers.. Nationaal SOCIALISTEN!.

  Liked by 1 persoon

 11. bedonderde burger nr 16.000.001 // oktober 29, 2016 om 13:37 //

  NSB’ers die ik in de jaren zestig/zeventig heb gesproken waren echt overtuigd dat Hitler een goed mens was, dat hij de wereld vrede en voorspoed zou brengen. Er waren ook Joden die voor WO2 nog op de hand van Hitler waren. Dat de Nazi’s het beste was wat de wereld kon overkomen, waren niet geringe aantallen mensen van overtuigd, net als nieuwe dromers dit nu denken van een man die niet deugt.
  De nieuwe Hitler met zijn islam stormtroepen maakt zich op om de wereld naar zijn pijpen te laten dansen en weer staat een niet nadenkende massa, de wellicht ook hun eigen toekomstige moordenaars met bloemen op te wachten.
  Tegen krankzinnigheid is niet te vechten, het zal helaas eerst weer een bloedbad moeten worden, en ‘Wir schaffen das’ wordt dan opnieuw ‘Wir haben das nicht gewusst!’

  Liked by 2 people

 12. Get yourself fucked by 50 ISIS radicals and when they are fed up call an elephant.

  Like

 13. Blijf jij nou steeds een andere naam bij jou reacties plaatsen?
  Lee, Donald Duck en nog een aantal andere.
  Zeer storend is dat om te weten wie iets plaatst.

  Like

 14. Zou ze misschien zo van vluchtelingen houden, omdat ze niet wilt werken.
  Zijn zulke wezenloze figuren niet extreem fascistisch, maar zo stom dat ze dat niet beseffen.
  Hoe had ze op Adolfje gereageerd?
  Nou meneer, U hoeft niet zo te krijsen. Ik doe toch wel wat U zegt!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Gutmenschen of Masochisten? | eunmask

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: