Nieuw

Geert Wilders zal het politieke proces niet bijwonen

Doe mee met 8.365 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7211 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Geert Wilders zal het politieke proces niet bijwonen

 1. Op 11 oktober 2015 hield ik een voordracht op de demonstratie van PEGIDA-Nederland in Utrecht. Het OM heeft me vervolgd voor enkele uitspraken die ik daar gedaan heb. In oktober 2016 heeft de rechtbank in Utrecht me veroordeeld tot een boete van € 800,-, waarvan de helft voorwaardelijk. Ik ga daartegen in beroep. Het is een principezaak; ik vecht voor de vrijheid van meningsuiting, en dat gaat iedereen in Nederland aan. Het is niet alleen een boete, maar eveneens een spreekverbod dat je opgelegd wordt voor de komende 2 jaar. Betalen van de boete betekent eigenlijk dat je “schuld” bekent en volgens mij ben ik niet schuldig.

  https://ejbron.wordpress.com/2016/10/28/steun-raffi-chohan/

  https://4just1.com/project/1244

  Like

 2. Esperanza // oktober 28, 2016 om 17:20 //

  Geert doet het nog eens dunnetjes over. Goeie zet, het zal hem niet shaden, in tegendeel.

  Like

 3. Esperanza // oktober 28, 2016 om 17:26 //

  … niet schaden …

  Like

 4. Hij verwoordt waar het grootste deel van Nederland achter staat! Laat dit ook merken als u een gezond verstand hebt! Teken hier de petitie: https://secure.avaaz.org/nl/petition/Het_Nederlandse_parlement_Vervolging_Geert_Wilders_herroepen/?cpwiMdb

  Like

 5. Groot gelijk het theaterstuk heeft lang genoeg geduurd.
  Ze gaan er een spelletje van maken schande voor de rechtsorde en rechtstaat.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: