Nieuw

Duitsland: Kinderen gedwongen islamitisch gebed te leren en ‘Allah Akbar’ te zeggen

Leerlingen van een basisschool in het ski-oord Karmisch Partenkirchen moesten zeggen “dat er geen god is dan allah” en moesten een islamitisch gebed uit hun hoofd leren, zo heeft een woedende vader onthuld.

Kinderen in de vierde klas werden gedwongen door leraren om het islamitische gebed hardop te reciteren, afwisselend een regel Duits en een regel Arabisch.

De gebeurtenis werd ter attentie gebracht bij het Oostenrijkse nieuwsmedium ‘unsertirol24’ door een kwade vader die de schoolopdracht doorstuurde die de klas volgens zijn dochter moest leren.

De opdracht die uitgedeeld werd tijdens de les religieuze vorming op de Beierse school, beweert dat de oefening een les in ‘ethiek’ is. Het vers dat de leerlingen moesten reciteren, dat begint met ‘allah akbar’, vormt het begin van de tweede zuil van islam, de (verplichte) gebeden.

De vertaling voor dat deel luidt: Allah is de grootste, alle lof aan Allah en gezegend is zijn naam, er is geen god dan allah. (iets langer, zie hieronder, maar mijn toetsenbord weigert)

Naamloos.png

Het schoolhoofd, Gisela Ehrl, wilde niet op het incident reageren op vragen van ‘unsertirol24‘ en weigerde telefonisch nadere informatie te geven. Ze zegde wel toe dat de school later deze week met een schriftelijke verklaring zou komen.

Sinds de instroom van meer dan 1 miljoen moslims vorig jaar in Duitsland (en dit jaar komen er weer 1 miljoen bij, Fub) islamiseert het land steeds sneller.

Breitbart London berichtte in april dat de Beierse leraren-associatie druk uitoefent om ‘islamitische studies’ een verplicht lesonderdeel te maken op alle openbare scholen. De petitie argumenteert dat moslims zich meer thuis zullen voelen in het land als hun religie opgenomen wordt in het nationale onderwijsprogramma en dat Duitsers beter in staat zullen zijn om immigranten te helpen integreren als ze over een begrip van islam beschikken.

Eerder deze maand, ontstaken ouders in woede toen ze ontdekten dat Kerstfestiviteiten afgeschaft werden op scholen. Leraren op een openbare basisschool verklaarden dat ze geen ‘christelijke rituelen’ uit wilden voeren om kinderen met andere ‘culturele achtergronden’ niet voor het hoofd te stoten

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2016/10/26/children-forced-recite-allahu-akhbar/

Zie ook The Express:

Fury as German primary school ‘forces’ children to chant ‘Allahu Akbar’ in Muslim prayer

PUPILS at a primary school were forced to chant “Allahu Akhbar” and “there is no God but Allah”, an appalled father has claimed.

h/t skeeter

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7211 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

12 Comments on Duitsland: Kinderen gedwongen islamitisch gebed te leren en ‘Allah Akbar’ te zeggen

 1. “Eerder deze maand, ontstoken ouders in woede”= ontstaken in woede.

  Overigens toch nog een mooie overgang dat ze die kinderen er de Duitse vertaling bij gaven? Volgend jaar alleen in het arabisch. Dat zal ze leren de immigranten te helpen integreren!

  Liked by 1 persoon

 2. bedonderde burger nr 16.000.001 // oktober 28, 2016 om 11:08 //

  Laten witte christelijke Europeanen toch alsjeblieft massaal zelfmoord plegen want witte christelijke mensen provoceren met hun kleur en godsdienst ander kleurige en islamitische mensen, en dat kan in deze tijd toch echt niet meer, dat is zooooooo van ver voor 1960.

  Liked by 1 persoon

 3. @bedonderde burger nr 16.000.001 // oktober 28, 2016 om 11:08 //
  Ik vrees dat je gelijk hebt. Als je aanneemt dat het een bewuste keuze is van de “elite” dat onze samenleving islamiseert, dat blanken met een christelijke achtergrond verdwijnen dan wel vermengen met negers en mohammedanen, dan wordt het opeens veel makkelijker te begrijpen waarom blanken bij een vergelijkbaar vergrijp veel zwaarder gestraft worden en waarom allochtonen vrijwel alles mogen flikken aan criminaliteit, vernielingen en aanrandingen.
  Ze willen ons “weg” hebben.

  Liked by 1 persoon

 4. bedonderde burger nr 16.000.001 // oktober 28, 2016 om 11:30 //

  Wanneer wordt men wakker, wanneer gaat men zich eindelijk eens organiseren tegen het gepeupel dat zogenaamd links is.
  Die GL en SP bedriegers zijn niet links, laat staan dat de neoliberalen van de PvdA links zijn, dat geldbeluste zooitje.
  Alles dat zich vandaag links noemt is in werkelijkheid fascistisch en hebzuchtig.
  Echt links, WORDT WAKKER jullie worden als weggooi artikelen gebruikt en belazerd door hypocriete dikbuikige carnaval en geld en machtsgeile salonsocialisten.

  Liked by 1 persoon

 5. bedonderde burger nr 16.000.001 // oktober 28, 2016 om 11:32 //

  @ Edjan
  ik ben bang van wel, ja en zogenaamd links is hun SA.

  Like

 6. Zo’n kut (Gisela Ehrl) moet gewoon dood. Met mij had ze een probleem gehad dat ze haar verdere leven niet meer zou kunnen vergeten.

  Like

 7. @Edjan // oktober 28, 2016 om 04:38 //

  Oops 😉

  Liked by 1 persoon

 8. Ja Fubar, het deed mij meer pijn dan jou! Maar ik heb elders gezien hoe jij tegen die arme Tijl tekeer ging, dus ik móest het doen 🙂

  Liked by 2 people

 9. Esperanza // oktober 28, 2016 om 16:29 //

  Clipje uit 2009.

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel // oktober 28, 2016 om 18:10 //

  Schitterend Edjan, ik verslikte me haast 🙂

  Liked by 2 people

 11. Ja, hij probeerde zelfs zijn sporen uit te wissen!

  Liked by 1 persoon

 12. Ooooh. Ik had het verbeterd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: